Jump to content

Premier League 2017-18

Featured Replies

Odošmo u polufinale 1 liga kupa...

Nick-Offerman-Goddammit.gif

• Replies 15.3k
  • Views 755.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ne kukaj. Ako se Pep raduje, sta tebi fali.:rolleyez:

Long shot, al ajd' da probam: da li neko ima iskustva sa kupovinom karata za Old Firm  ili za edinburski derbi?

odradili ste beogradski, pa idete dalje?

Edited by levi

Long shot, al ajd' da probam: da li neko ima iskustva sa kupovinom karata za Old Firm  ili za edinburski derbi?
Pretpostavljam da je isti koncept kao i u EPL, sa miksom sezonskih i takozvanih članskih karti koje daju pristup kupovini karata u pretprodaji.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

DRgrsT8W0AAN_bV.png

Pretpostavljam da je isti koncept kao i u EPL, sa miksom sezonskih i takozvanih članskih karti koje daju pristup kupovini karata u pretprodaji.

Ubedjen sam i ja da je tako (Hibsi npr. i prodaju karte online preko eticketinga kao i gomila PL klubova), nego me zanima koliko je realno da ce se naci karte u slobodnoj prodaji nakon sto se namire ove prve dve grupe.

Ja ti mogu reći iz ličnog iskustva, bar što se tiče EPL, da su šanse da karte završe u slobodnoj prodaji jako male. Početkom Novembra sam gledao par tekmi u Londonu (naravno, pre toga sam kupio membership domaćina meča), i jedini klub koji je prodavao karte i u general sale su bili Spurs i to samo zato što nisu uspeli da rasprodaju kroz members šemu i da napune Wembley protiv ekipa kao što je na primer Swansea.

11 hours ago, levi said:

odradili ste beogradski, pa idete dalje?

:D

Kako ga Ibro zabiberi...

Celzi tuce leprikona frejzera za sve pare 

Darmian je težak krš

Lindeloff & Darmian  :laugh:

Mourinho odličan... Odmah je nešto primetio i pokazao prstom. Maestro. 

Evo ni Bristol nema diversity & education... Slave ... ☹️

Ja ti mogu reći iz ličnog iskustva, bar što se tiče EPL, da su šanse da karte završe u slobodnoj prodaji jako male. Početkom Novembra sam gledao par tekmi u Londonu (naravno, pre toga sam kupio membership domaćina meča), i jedini klub koji je prodavao karte i u general sale su bili Spurs i to samo zato što nisu uspeli da rasprodaju kroz members šemu i da napune Wembley protiv ekipa kao što je na primer Swansea.

Toga sam se i plasio.
Jesenas kad su igrali West Ham - Spurs, nisam mogao da dodjem do ulaznica, bile su samo za clanove, pa sam morao da se zadovoljim Championshipom [emoji5]

Taj Old Firm mi je oduvek na bucket listi, moracu nekako da udjem [emoji5]
Hvala u svakom slucaju.
Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout