Miljenko Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 Ne kukaj. Ako se Pep raduje, sta tebi fali.
tangodelta Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Long shot, al ajd' da probam: da li neko ima iskustva sa kupovinom karata za Old Firm ili za edinburski derbi?
levi Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 (edited) odradili ste beogradski, pa idete dalje? Edited December 20, 2017 by levi
Hobbit slayer Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Long shot, al ajd' da probam: da li neko ima iskustva sa kupovinom karata za Old Firm ili za edinburski derbi?Pretpostavljam da je isti koncept kao i u EPL, sa miksom sezonskih i takozvanih članskih karti koje daju pristup kupovini karata u pretprodaji. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
tangodelta Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Pretpostavljam da je isti koncept kao i u EPL, sa miksom sezonskih i takozvanih članskih karti koje daju pristup kupovini karata u pretprodaji. Sent from my ONEPLUS A5000 using TapatalkUbedjen sam i ja da je tako (Hibsi npr. i prodaju karte online preko eticketinga kao i gomila PL klubova), nego me zanima koliko je realno da ce se naci karte u slobodnoj prodaji nakon sto se namire ove prve dve grupe.
Hobbit slayer Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Ja ti mogu reći iz ličnog iskustva, bar što se tiče EPL, da su šanse da karte završe u slobodnoj prodaji jako male. Početkom Novembra sam gledao par tekmi u Londonu (naravno, pre toga sam kupio membership domaćina meča), i jedini klub koji je prodavao karte i u general sale su bili Spurs i to samo zato što nisu uspeli da rasprodaju kroz members šemu i da napune Wembley protiv ekipa kao što je na primer Swansea. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
MiddleClass Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 11 hours ago, levi said: odradili ste beogradski, pa idete dalje?
Bustin Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Mourinho odličan... Odmah je nešto primetio i pokazao prstom. Maestro. Evo ni Bristol nema diversity & education... Slave ... ☹️
tangodelta Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Ja ti mogu reći iz ličnog iskustva, bar što se tiče EPL, da su šanse da karte završe u slobodnoj prodaji jako male. Početkom Novembra sam gledao par tekmi u Londonu (naravno, pre toga sam kupio membership domaćina meča), i jedini klub koji je prodavao karte i u general sale su bili Spurs i to samo zato što nisu uspeli da rasprodaju kroz members šemu i da napune Wembley protiv ekipa kao što je na primer Swansea. Sent from my ONEPLUS A5000 using TapatalkToga sam se i plasio.Jesenas kad su igrali West Ham - Spurs, nisam mogao da dodjem do ulaznica, bile su samo za clanove, pa sam morao da se zadovoljim Championshipom [emoji5]Taj Old Firm mi je oduvek na bucket listi, moracu nekako da udjem [emoji5]Hvala u svakom slucaju.
Recommended Posts