Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Kako mu se svideo grad, jel' tačno da su Srpkinje najlepše na svetu, jel' bio na splavovima, itd.?

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted
23 minutes ago, Azdaja said:

Drogban neku kapu natakario, kapuljacu

to zato sto se osisao na celavo.

Posted

kaze terry da bi chelsea is '05 i '06 dobio ovaj city.

ja mu verujem :419_soccer:

Posted

GOATizacija engleskog fudbala proceeds apace :isuse: 

Ja lično mislim da bi Liddellpool iz 1946-47 ošurio i jedne i druge.

Posted
5 hours ago, 189- said:

kaze terry da bi chelsea is '05 i '06 dobio ovaj city.

ja mu verujem :419_soccer:

Ehm, Chelsea 2004-05 je jedini poraz u ligi doživio od Cityja 2004-05 + u CL ispali od ligaških rivala Liverpoola.:D

Arsenal 2003-04 nije dobio nijednu od 4 utakmice protiv Uniteda (poraz na penale u CS-u, poraz u FA kupu, 2 remija u ligi).

Man United 1998-99 nije dobio nijednu od 5 utakmica unutar 90 minuta protiv Arsenala (poraz 3:0 u CS-u, poraz od 3:0 u ligi, 0:0 u FA kupu, 1:1 u ligi, pobjeda u produžecima u ponovljenoj tekmi u FA kupu).

U suštini, i Arsenal 2003-04 i Man United 1998-99 besmrtnost duguju suparničkim holandskim desetkama i njihovim promašenim penalima u posljednjim minutama.

Posted
6 minutes ago, John Coltrane said:

Weenie sta je GOATizacija?

Najboljisvihvremenizacija.

Posted

Jednog dana će neko koristiti ovu utakmicu sa Emirata za primjer cruel and unusual punishment. Welbeckov gol cjevanicom je savršeno govance na torti od govana zvanoj prvo poluvrijeme. Obje ekipe se smjenjuju u ulogama u igri "mi ne znamo, vi ne možete". Arsenal sa tačno 0 kreativaca u sredini, sa Walcottom kao kapitenom...

Posted
1 hour ago, John Coltrane said:

Weenie sta je GOATizacija?

Posted

Pepara umesto da rutinski ispadne iz ovog sranja još u prvih pola sata čeka sudiju da nas pokrade 3 minuta pred kraj :dry:

Posted (edited)

koliki šal jbt, ovo se otrglo kontroli. ili je samo ogrnuo donji deo trenerke oko vrata

Edited by levi
Posted (edited)

Istina, pepara obrnuo igricu! 

Mislim viđao sam i murinja da nosi šalove, ali to su sve bili neki mali, skrnavi, praktično anti-šalovi..peparin je mnooogo veći, gigantski, i izgleda predivno :fantom:

Edited by Ruxin
Posted

evo sad je skinuo, provalio da ga zajebavaju po tw

DRcQaCSW4AAxwqD.jpg

Posted

Ja se isto ovako umotam, zima coveku, razumem ga.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...