Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted (edited)

Znaci sto su njih dvojica osvajali LS osvajali su?

Edited by MiddleClass
  • Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted
3 minutes ago, MiddleClass said:

Znaci sto su njih dvojica osvajali LS osvajali su?

Naravno da ne, videćemo. Rekao bih da Siti deluje da ima nešto veće šanse trenutno, ali to je ipak kup takmičenje, nemoguće je predvideti. Mislim Di Mateo je osvojio, može svako ako se potrefi.

Posted

Siti ima dobre šanse, laganog protivnika u 1/8 za razliku od prvih konkurenata. Najveći neprijatelj im je sad nekakvo pumpanje rekorda u PL. Mesto da odmaraju malo može im se dogoditi što i Invincibles-ima 2004 (ispadanje od Ranijerija) tako da ne bi čudilo da ih rokne 1 Liverpool u nekoj fazi

Posted (edited)
21 minutes ago, dillinger said:

Siti ima dobre šanse, laganog protivnika u 1/8 za razliku od prvih konkurenata. Najveći neprijatelj im je sad nekakvo pumpanje rekorda u PL. Mesto da odmaraju malo može im se dogoditi što i Invincibles-ima 2004 (ispadanje od Ranijerija) tako da ne bi čudilo da ih rokne 1 Liverpool u nekoj fazi

U principu, i ako u MUFC-u razmisljaju "stratski" - United mora da se do proleca ponasa kao da je razlika 1 poen i, efektivno, da proba nekako da spusti razliku na 5-6, do max 7 poena tj na situaciju u kojoj City i dalje u prvenstvu mora da izvodi najjaci tim i da prosto ne mogu psiholoski da se opuste. Medjutim, nisam siguran da ce Murinjo tako razmisljati. 

Edited by MancMellow
Posted

Nisam siguran koliko bi se pep opuštao u prvenstvu i štekao za lš, pa sve da overi titulu u februaru. Mislim da mu se to obilo o glavu u prvoj sezoni sa bajernom pa posle nije radio.

Posted

Mali intermeco na topiću za Specijalne Gladiole:

Posted

Ма пусти то Вини, но виде ли каква нам је гранитна одбрана. На девет утакмица примили четири гола и то три из пенала.

Posted

Klopp :ziga: sta covek radi, sa otpatcima Intera, Arsenala, Chelsea, pomognuti nekadasnjim vedetama Sunderlanda 2x. Hulla, Charltona ... Car.

Za ruxina da pribelezi u odeljku rekordi :D :

@optajoe

4 - @LFC are the first team in top-flight history to have won four consecutive away games by a margin of at least three goals. Record.

Posted

Leteo danas sa Drogbom I Puyolom, Puyol klasičan ništa ostario nije, jednako ruznjikav.

Drogba zastrašujuće izgleda kad je ušao u Avion jedva je stao unutra, deluje mi spremno kao da je još uvek u punoj formi, ne znam ko je mogao da ga zaustavi. Dugo me nije tako neko iznenadio fizički. (no homo) 

Posted
10 hours ago, MancMellow said:

U principu, i ako u MUFC-u razmisljaju "stratski" - United mora da se do proleca ponasa kao da je razlika 1 poen i, efektivno, da proba nekako da spusti razliku na 5-6, do max 7 poena tj na situaciju u kojoj City i dalje u prvenstvu mora da izvodi najjaci tim i da prosto ne mogu psiholoski da se opuste. Medjutim, nisam siguran da ce Murinjo tako razmisljati. 

Moj dojam je da United trenutno ima duzu klupu i vise rotira. City ce se sigurno pojacati u ovom prijelaznom roku, ali mislim da nece dobiti kvalitetu za prvih 11, osim mozda na lijevom beku. Kljucno im je da KdB izgura cijelu sezonu ili bar da nabiju sto vecu razliku dok igra. Opet, Pep moze nesto da smisli pa da se ostatak lige pola sezone prilagodjava.

Posted
21 hours ago, čekmeže said:

Pazi , dok Gvardiola ne osvoji naše prvenstvo vodeći Zeku Buljubašu iz Ravnja u mojim očima nije trener. (tačka)

Mrka kapa za Zeku, Siti pregovara produzenje ugovora s Pepom uz povecanje godisnje plate sa 16 na 22 miliona funti.

Posted
3 hours ago, Azdaja said:

Drogba zastrašujuće izgleda kad je ušao u Avion jedva je stao unutra, deluje mi spremno kao da je još uvek u punoj formi, ne znam ko je mogao da ga zaustavi. 

kungfuevans.gif

Sledeća Pepova akvizicija (šuška se i Murinjova..)

Posted

Johnny boy! Podcenjen! 

Ja bih ga rado video umesto Mustafija u najdražem dresu. :)

Predlažem I trampu Ozil za Mikija, sve se moze kad se hoće :)

Posted
1 hour ago, Azdaja said:

Johnny boy! Podcenjen! 

Ja bih ga rado video umesto Mustafija u najdražem dresu. :)

Predlažem I trampu Ozil za Mikija, sve se moze kad se hoće :)

Слика ли се са људима?

Posted

Bilo mi bezveze da ih pitam delovali su poprilično rezervisano. Drogban neku kapu natakario, kapuljacu I naočare pred I posle sletanja. Tja, a hteo sam ga podsetiti na gostovanje i JNA kad nas je olesio

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...