Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Stvarno ste presrlali. Pod hitno split Murinjo vs. Pep ili gde je Monako bio izmedju 2003. i 2013.

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Slažem se - ne da je dosadna rasprava nego sa realno može da se splituje jer očigledno da se ponavlja svako malo

Posted
16 minutes ago, Meazza said:

Ali uzmimo da je to tacno, da je cinjenica da je portugalski fudbal sada losiji nego pre. Zasto bi se uopste hvatao za portugalski fudbal? :D Ili naprimer engleski ili italijanski koji su sada daleko manje konkurentni Spancima? Sta nam to pokazuje? Kao sto sam ti vec napisao, ekvivalent onom Portu je Atletiko od pre tri godine, to je tim slicne jacine koji takodje umalo nije osvojio CL u slicnoj konkurenciji.

Pa to je ono o čemu raspravljam, ne zanima me mnogo porto konkretno. Moja osnovna teza u suštini je da je danas kvalitet više nego ikad grupisan u 7-8 super ekipa iz 3-4 lige, pa je samim tim neuporedivo teže za portugalce, holanđane i ostale belgijance ovog sveta da dobace do tog nivoa, previše je podignut za njih. A teško dobacuju ostale ekipe iz tih liga koje nisu "super". A da se razumemo atletiko definitivno spada među krem. Jbte ovde se svako malo lamentira o nikad većim razlikama između krema i ostalih, i sad odjednom ispade kontroverzan stav. Stvarno sam mislio da govorim prilično normalne i očigledne stvari ovaj put. :lolol:

Posted (edited)

Zapravo kad razmislim, nem pojma o čemu raspravljamo celo veče ako misliš da je tadašnji porto=današnji atletiko. Ja sam i uleteo u ovu temu da 1) malo zajebavam prslina 2) samo usput spomenem očiglednu stvar da porto 2003. (koliki god podvig bio) ne možemo staviti u kontekst toga gde je današnji porto u odnosu na vrh. To bi bila greška (čisto jer mi prslinov post zazvučao tako). 

Ako ih izjednačavaš sa atletikom slažeš se, zar ne? I ja smatram da je otprilike taj nivo podviga. Ovo je sve samo nesporazum? :D

Edited by Ruxin
Posted

Нормално да сте се сконтали чим се испоставило да је мотив  оно под 1). 

Што не мења ништа у односу Бог фудбала - Гладиола, јер је тешко замислити да би Гладиола узео титулу европског шампиона било са ондашњим Портом, било са садашњи. Атлетиком. 

Све је то ионако шббкбб. Оно што није шббкбб је да ли ће Гладиола узети неку европску титулу са Манситијем као што је Бог фудбала узео прошле са Манјунајтедом. 

Posted
12 minutes ago, Meazza said:

Racunaj da smo se skontali na kraju. :D

Zicer Praslinu, bogu gifova.

Posted (edited)

Prsline ako stvarno dolaziš iz vremena u kojem je aktuelna pep vs žoze tema stavljaj momentalno kuću na lester uzima titulu.

Ozbiljno ne zajebavam te, ima da živiš za godinu dana ko bif tanen :sleep:

Edited by Ruxin
Posted (edited)
1 hour ago, Прслин said:

Све је то ионако шббкбб. Оно што није шббкбб је да ли ће Гладиола узети неку европску титулу са Манситијем као што је Бог фудбала узео прошле са Манјунајтедом. 

Ako uopšte uzme, uzeće pet puta bitniji i značajniji, LE i LŠ prosto ne mogu u istu rečenicu da idu. Uostalom i Junajted je u 1/8, kud ćeš bolje prilike da na najvećoj sceni Žoze dokaže svoju nesumnjivu superiornost?

Edited by Deco
Posted

Значи, тренутно тренери оба манчестерска клуба имају по једног европског голуба на грани, а Бог фудбала има и европског врапца у руци. 

Паметном доста. 

Posted

Pusti prslina, zna on to i sam no baca udice.

Meni ne smeta jer sam apsolutno ok s tim da nas fanovi murinja redovno podsećaju na njegove prošlogodišnje podvige :fantom:

Posted (edited)
3 minutes ago, Прслин said:

Значи, тренутно тренери оба манчестерска клуба имају по једног европског голуба на грани, а Бог фудбала има и европског врапца у руци. 

Паметном доста. 

Tačno 100%, slažem se.

Da se nadovežem na metaforu, Gladiola ima i jednog domaćeg goluba kapitalca koji je vrlo blizu da sleti u tu ruku, a realno vredi više od svih ostalih vrabaca zajedno sa suprotne strane, koliko god da ih bude na kraju. :)

Edited by Deco
Posted

Vidjeli smo Gvardiolu u Bajernu. Ni prismrdio nije osvajanju L Š. Nema sanse ni sa Sitijem.

Posted (edited)
6 minutes ago, MiddleClass said:

Vidjeli smo Gvardiolu u Bajernu. Ni prismrdio nije osvajanju L Š. Nema sanse ni sa Sitijem.

Identično kao Murinjo u Realu i Čelziju.

Real ga sklonio posle implozije 2012/13, uzeo naredne tri od četiri.

Edited by Deco
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...