Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Sa Portom? Naravno, kad je sadasnji Porto mnogo slabiji od onog iz 2004. To ni po cemu nisu isti timovi i to ti je kao da poredis babe i zabe realno.

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Тролује најстрашније.

Posted (edited)
7 minutes ago, Meazza said:

Sa Portom? Naravno, kad je sadasnji Porto mnogo slabiji od onog iz 2004. To ni po cemu nisu isti timovi i to ti je kao da poredis babe i zabe realno.

Ok, preciziraću.

Mislim i dalje tvrdoglavo da današnji šampion portugala ima mnogo manje šanse da uzme lš nego što je to bio slučaj pre 15 godina. Možda bi bilo zanimljivo uporediti kvote koje je šampion portugala dobijao tad i sad za osvajanje takmičenja, ali nisam kladioničar pa ne znam gde to da jurim.

Edited by Ruxin
Posted
4 minutes ago, porucnik vasic said:

Тролује најстрашније.

Dočim je ovo 1 doprinos temi?

Posted

ima mnogo šanse da uzme lš nego što je to bio slučaj pre 15 godina.

nek mu neko uzme tastaturu :D

Posted (edited)

Neozbiljni ste skroz :dry:

Edit - evo dušmanine, kineski telefon, sitna slova :p

Edited by Ruxin
Posted
7 minutes ago, Ruxin said:

Ok, preciziraću. 

Mislim i dalje tvrdoglavo da današnji šampion portugala ima mnogo manje šanse da uzme lš nego što je to bio slučaj pre 15 godina. 

+1

Садашњег шампиона Португалије не тренира Бог фудбала. 

Posted
1 minute ago, Ruxin said:

Ok, preciziraću.

Mislim i dalje tvrdoglavo da današnji šampion portugala ima mnogo šanse da uzme lš nego što je to bio slučaj pre 15 godina. Možda bi bilo zanimljivo uporediti kvote za koje je šampion portugala dobijao tad i sad za osvajanje takmičenja, ali nisam kladioničar pa ne znam gde to da jurim.

Ne znam, jedino sto znam je da su kvote padale sto se Porto vise blizio finalu, bas kao sto su padale na Lester iz kola u kolo. Sto ne dokazuje ama bas nista ni o cemu.

Posted

Govori da je onaj ko je pre uplatio uzeo vece pare 

Posted (edited)
4 minutes ago, Meazza said:

Ne znam, jedino sto znam je da su kvote padale sto se Porto vise blizio finalu, bas kao sto su padale na Lester iz kola u kolo. Sto ne dokazuje ama bas nista ni o cemu.

Mislim na kvote pre početka takmičenja, ako neko od kladioničara zna gde postoji tako nešto nek pusti link. Bilo bi mi generalno zanimljivo proučiti kako kladionice vide odnose u evropskom fudbalu kroz godine.

Edited by Ruxin
Posted
2 minutes ago, Ruxin said:

Mislim na kvote pre početka takmičenja, ako neko od kladioničar zna gde postoji nek tako nešto pusti link. Bilo bi mi generalno zanimljivo proučiti kako kladionice vide odnose u evropskom fudbalu kroz godine.

Ali sta mogu kvote pre pocetka takmicenja da nam kazu o bilo cemu? :D Lester je osvojio, to je fakt. Portova titula je fakt. Sta su neki ljudi mislili da ce se desiti a nije se desilo, da ne kazem - omanulo najstrasnije, je relevantno kako tacno?

Posted (edited)

Pa reklo bi nam koliku šansu za osvajanje trofeja su dobijali šampiona portugala pre 15-20 godina, a koliko dobijaju današnji. Ako je stari broj lupam bio prosečno 50-1, a današnji je 150-1, jbg ja bih iz toga zaključio da ljudi koji žive od toga misle da je portugalski fudbal generalno bio neuporedivo konkurentniji u to vreme. Dozvoljavam da neko drugi ne bi zaključio ništa, ali svakako bi mi bilo zanimljivo da pogledam.

Edit - ja bih to analizirao na periodu od jedno 5 godina btw, mislim da bi bilo dovoljno da se uoči neki trend.

Edited by Ruxin
Posted
3 hours ago, Прслин said:

Бај д веј, је л' знате да је Мурињо у овој сезони до сада освојио више бодова него Алекс Фергусон у осам сезона у којима је узео титулу и да је дао више голова од Арсеналових "Непобедивих" и Кигенових "Забављача"? Једино га јебе Ситијево лудило, иначе бисмо мало чешће цитирали ове податке. А тај ексцес је део лепоте фудбала исто колико ми Лестерова титула. Једноставно, нена гаранција. 

Ovo je vrlo bitan podatak i dobro se nadovezuje na ono što je Manc juče pomenuo o osvojenim bodovima. United ove sezone sakuplja bodove šampionskim kapacitetom ali je drugi na tabeli jer City ruši sve rekorde. Murinjo ima više nego dobar učinak za sada, sad što mu tim ne igra atraktivnu tiki taku bože moj.

Posted (edited)
6 minutes ago, Redoran said:

Ovo je vrlo bitan podatak i dobro se nadovezuje na ono što je Manc juče pomenuo o osvojenim bodovima. United ove sezone sakuplja bodove šampionskim kapacitetom ali je drugi na tabeli jer City ruši sve rekorde. Murinjo ima više nego dobar učinak za sada, sad što mu tim ne igra atraktivnu tiki taku bože moj.

truth be told, skuplja ih vicesampionskim kapacitetom - u 6 od prethodnih 10 sezona sa ovoliko bodova u ovom trenutku sezone bili bi drugi [ili trecijednom, cini mi se], 2 puta bi imali isto bodova kao prvi. 

Sto je i dalje odlicno, da se razumijemo

ispravka, ovo je vazilo prije ovog kola, moguce da se mjenja nesto posle ove pobjede

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted
1 minute ago, Ruxin said:

Pa reklo bi nam koliku šansu za osvajanje trofeja su dobijali šampiona portugala pre 15-20 godina, a koliko dobijaju današnji. Ako jeo stari broj lupam bio prosečno 50-1, a današnji je 150-1, jbg ja bih iz toga zaključio da ljudi koji žive od toga misle da je portugalski fudbal generalno bio neuporedivo konkurentniji u to vreme. Dozvoljavam da neko drugi ne bi zaključio ništa, ali svakako bi mi bilo zanimljivo da pogledam.

Kjucna rec - dobijali, neko im je davao takve i takve sanse. Ne zaista imali. Ljudi koji kako ti kazes zive od toga, ne zive ni od kakvog predvidjanja kao sto mozda mislis, nego od odredjivanja takvih kvota koje obezbedjuju da kladionica uvek zaradi, cak i ako se desi najvece moguce iznenadjenje. To vise od svega ima veze s procenom verovatnoce na koga ce se narod kladiti i apdejtovanja te verovatnoce u realnom vremenu.

Ali uzmimo da je to tacno, da je cinjenica da je portugalski fudbal sada losiji nego pre. Zasto bi se uopste hvatao za portugalski fudbal? :D Ili naprimer engleski ili italijanski koji su sada daleko manje konkurentni Spancima? Sta nam to pokazuje? Kao sto sam ti vec napisao, ekvivalent onom Portu je Atletiko od pre tri godine, to je tim slicne jacine koji takodje umalo nije osvojio CL u slicnoj konkurenciji.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...