June 16, 20177 yr Samo da nas ovaj Ronaldov pokušaj da izmuze još novca od Reala ne košta Morate... kako?
June 16, 20177 yr kako? Ako kojim slučajem pretera, pa ga ipak prodaju, neće prodavati i Moratu. A, pretpostavljam, da dok se situacija ne razreši ( u bilo kom smeru), neće Moratu prodavati uopšte.
June 16, 20177 yr Samo da nas ovaj Ronaldov pokušaj da izmuze još novca od Reala ne košta Morate... nije to pokušaj da izmuze još novca već pretnja da prestanu da ga smaraju™ oko poreza ili će da ode
June 16, 20177 yr Bilo je samo pitanje vremena kada ce po jubilarni stoti put biti pominjano kako se Ronaldo vraca
June 16, 20177 yr nije to pokušaj da izmuze još novca već pretnja da prestanu da ga smaraju™ oko poreza ili će da ode Pa o tome se radi, verovatno smatra da bio red da mu Real plati porez...
June 16, 20177 yr Ako kojim slučajem pretera, pa ga ipak prodaju, neće prodavati i Moratu. A, pretpostavljam, da dok se situacija ne razreši ( u bilo kom smeru), neće Moratu prodavati uopšte. Заплет достојан једног Дејвида Линча...
June 16, 20177 yr Author Pojavila se prica o Martialu u PSG-u, posudba na godinu dana uz opciju kupovine za 55 miliona eura. @cvrlle Nadam se da je Kjaer samo patka.
June 16, 20177 yr A mi se smejali kad je dolazio za 30ak miliona nečega. Sada košta duplo skuplje a pokazao je skoro pa ništa. Potpuno ludilo.
June 17, 20177 yr Evo onoga što sam juče pričao, nažalost nije bilo teško predvideti: Edited June 17, 20177 yr by Jeremija
June 17, 20177 yr Iz sutrašnjeg Timesa (kliknite na sliku za tekst normalne veličine): Edited June 17, 20177 yr by Jeremija
June 18, 20177 yr Wow, kakav podatak - Ox nije odigrao 90 minuta više od pet puta zaredom :O Zamislite, menjao ga Wenger po jednom svakih pet utakmica! Ništa, mora se raskinuti ugovor na štetu kluba definitivno.
June 18, 20177 yr Wow, kakav podatak - Ox nije odigrao 90 minuta više od pet puta zaredom :o Zamislite, menjao ga Wenger po jednom svakih pet utakmica! Ništa, mora se raskinuti ugovor na štetu kluba definitivno. I mi sa Kutinjom isto