Pokojni Ruxin Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Naravno da je to deo narativa "videćete vi kad se pepu povrede recimo mendi i stouns pa ostane bez pola odbrane", ali profesionalni sporstista zaista sebi ne bi smeo da dozvoli sebi rečenicu I hope they will get some very important players injured pa kakav god da je kontekst i koliko god da se lože izrazio.
Прслин Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Сећате се Ливерпула из 2013/14. са Суарезом, Стариџем и Стерлингом? Оно када су кидали мреже и завршили сезону са највише голова од 1895? Фан факт: у првих 15 кола дефанзивни Мурињо је дао више голова од њих у истом периоду.
renne Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 ma to ne postoji, to nije istina u drugim vestima, gradski derbi u trećem kolu FA-a arsenal protiv šumara, jedinstvo protiv Derbija, građani protiv barnlija
radnik Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 (edited) To ono kad Suarez nije igrao prvih 6 kola? Kad su sezonu otvorili sa 3* po 1-0, pa pukli od sotona kuci 0-1 u 4. kolu, a pocetkm decembra imali 7-3-3? Zaboravih da Sterlinga tek od decembra pocinje da forsira i postaje bitan deo tima/ Edited December 4, 2017 by radnik
Pokojni Ruxin Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 5 minutes ago, Прслин said: Сећате се Ливерпула из 2013/14. са Суарезом, Стариџем и Стерлингом? Оно када су кидали мреже и завршили сезону са највише голова од 1895? Фан факт: у првих 15 кола дефанзивни Мурињо је дао више голова од њих у истом периоду. Junajted nije neefikasna ekipa već ekipa koja ne igra suviše dobar fudbal. Ili makar u najmanju ruku ekipa koja ni približno ne dominira rivale koliko bi mogli po kadru. Ova tabela recimo pokazuje zanimljiv trend, poređano po posedu u gostima Spoiler
copkillah Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Naravno da je to deo narativa "videćete vi kad se pepu povrede recimo mendi i stouns pa ostane bez pola odbrane", ali profesionalni sporstista zaista sebi ne bi smeo da dozvoli sebi rečenicu I hope they will get some very important players injured pa kakav god da je kontekst i koliko god da se lože izrazio.Ko mu je kriv što je glup i što ne ume da sastavlja prosto-proširene rečenice. Nema mi tu šta dublje da tumačimo njegove reči, rekao je šta je rekao, sam pao, sam se ubio. Uostalom, karma se jako brzo pobrinula za njega Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
porucnik vasic Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 33 minutes ago, renne said: ma to ne postoji, to nije istina u drugim vestima, gradski derbi u trećem kolu FA-a arsenal protiv šumara, jedinstvo protiv Derbija, građani protiv barnlija Тих...
Прслин Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 15 hours ago, Ruxin said: Junajted nije neefikasna ekipa već ekipa koja ne igra suviše dobar fudbal. Ili makar u najmanju ruku ekipa koja ni približno ne dominira rivale koliko bi mogli po kadru. E, je л’ се сећате сезоне 2003/2004, оно када је Челзи поставио рекорд по најмањем броју голова у сезони? Водио га тада Мурињо, сећате се сигурно. Изгледа да неће оборити свој рекорд, много је гори ови сезоне, баш много... Тада је до петнаестог кола примио 6 голова, а ове сезоне је примио већ невероватнх 9... Трпа га ко стигне, у праву је Руксин: дали више голова од оног Ливерпула, примили чак три више од оног Челзија... не доминирају колико би могли. Штета што је Мурињо толико пропао. Можда га напустила срећа?
Weenie Pooh Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 Realno je veća šteta što je West Ham toliko propao da si se ti prekvalifikovao na beskrajno guslanje o Murinju :( Ruxin je obiman ali zabavan, Middle naporan ali sažet, dok tvoje tirade obično spajaju najgore iz ta dva sveta. (OK, izuzetak je bilo ono o pošasti socijalizma koja preti da uruši tisućletnju instituciju engleskoga fudbala, to jeste bilo zabavno.)
John Coltrane Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 19 hours ago, copkillah said: Ko mu je kriv što je glup i što ne ume da sastavlja prosto-proširene rečenice. Nema mi tu šta dublje da tumačimo njegove reči, rekao je šta je rekao, sam pao, sam se ubio. Uostalom, karma se jako brzo pobrinula za njega Sent from my MI 4LTE using Tapatalk Ti ko onaj terijer sto scepa nogu i ne pusta dok ga gazda ne odvali od batina. Kako ti bre ne dosadi, jbt?!
copkillah Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 7 minutes ago, John Coltrane said: Ti ko onaj terijer sto scepa nogu i ne pusta dok ga gazda ne odvali od batina. Kako ti bre ne dosadi, jbt?!
porucnik vasic Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 Сурова доминација, Пјаца боља куповина од Салаха, чијем су куповином дуплирали позиције већ попуњене.
Pokojni Ruxin Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 5 hours ago, Прслин said: E, je л’ се сећате сезоне 2003/2004, оно када је Челзи поставио рекорд по најмањем броју голова у сезони? Водио га тада Мурињо, сећате се сигурно. Изгледа да неће оборити свој рекорд, много је гори ови сезоне, баш много... Тада је до петнаестог кола примио 6 голова, а ове сезоне је примио већ невероватнх 9... Трпа га ко стигне, у праву је Руксин: дали више голова од оног Ливерпула, примили чак три више од оног Челзија... не доминирају колико би могли. Штета што је Мурињо толико пропао. Можда га напустила срећа? Znaš kako, ima i dyche rezultate ali nešto ne vidim da barsa i real stoje u redu da budu burnley za bogate
Recommended Posts