Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Nije dani ni prvi ni poslednji koji je izabrao prevremenu penziju umesto još koje sezone ozbiljnog fudbala

Takvi plaćenici nam ni ne trebaju, metak izbegnut! :fantom:

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

nista ja neverujem u to dok ne drzi dres.

bakayoko je blizu lekarskog vec mesec dana. samo sto nije

Posted

Chelsea? Svaka cast. Bakayoko i Kante...

"Viđen" u Londonu, nije još zvanično. Ali ima težinu jer se dna-dva priča da je Junajted poslao ponudu

Posted

Roman ako je tolko odlučan da udje u mirnije vode a izgleda da je mrtav ozbiljan onda Konte nije trener za to

ajde treba da se sačeka kraj prelaznog i svedu računi ali ovo do sad je komično

već su propustili dve prve mete Lukaku/VVD/Bonući, šta je sledeće i tek treba da se vidi kako će Antonio reagovati na sve to 

totalni fijasko bi ispao ako ne potpišu i tog Sandra 

Posted

ja ga vec zaboravio. verovatno je par miliona odlucivalo oko transfera...

Posted (edited)

ko zna više, čak mogu slobodno da kažem i da nema svrhe više pratiti vesti 

evo i taj Telegraf koji bi trebalo da bude kakav takav izvor mesecima ali mesecima pominje par imena i sve je confident klub u tom pravcu

pa onaj Cohen koji izgleda sad radi i nešto za klub kao deo tima za pregovore(vidim pušta neke informacije o toku pregovora sa Romom, kako Monći vodi pregovore preko mejla ili nekog mesendzera) priča da klub radi na nekim transferima od aprila LOL LOL LOL 

i kako mi navijači ne razumemo, sve je to komplikovani i ne može da se završi brzo 

jebeš mu mater, pa nije to nuklearna fizika, uglavnom se svodi na to kolko je neko voljan da plati 

inače veliki minus mi je i onaj tekst u Telegrafu sa naslovom "Konte vodi izgubljenu bitku" , jebeš mu mater, ko sve nije vodio taj klub i šta se sve nije izdešavalo a oni mere ku* sa Konteom 

ne kažem da je Italijan zlatan u svakom pogledu, ima i on svojih tripova ali kad su mogli da ćute sa Murinjom onda su mogli i sa ovim

na kraju da dodam još da podržavam 110% teranje Koste, bukvalno bih vreću krompira gledao na terenu samo da ga više ne vidim, a Konteu kapa dole što je raščistio 

Edited by jiraiya
Posted

ja ga vec zaboravio. verovatno je par miliona odlucivalo oko transfera...

Chelsea supporter at its best! :lolol:

Posted

Nego poručniče jel ima švabo prevara (i) ovaj put gomilu novaca da ih potroši kako mu volja, ili to opet samo tako kažu zli jezici?

Da pitam na vreme :fantom:

Posted

ko zna više, čak mogu slobodno da kažem i da nema svrhe više pratiti vesti 

evo i taj Telegraf koji bi trebalo da bude kakav takav izvor mesecima ali mesecima pominje par imena i sve je confident klub u tom pravcu

pa onaj Cohen koji izgleda sad radi i nešto za klub kao deo tima za pregovore(vidim pušta neke informacije o toku pregovora sa Romom, kako Monći vodi pregovore preko mejla ili nekog mesendzera) priča da klub radi na nekim transferima od aprila LOL LOL LOL 

i kako mi navijači ne razumemo, sve je to komplikovani i ne može da se završi brzo 

jebeš mu mater, pa nije to nuklearna fizika, uglavnom se svodi na to kolko je neko voljan da plati 

inače veliki minus mi je i onaj tekst u Telegrafu sa naslovom "Konte vodi izgubljenu bitku" , jebeš mu mater, ko sve nije vodio taj klub i šta se sve nije izdešavalo a oni mere ku* sa Konteom 

ne kažem da je Italijan zlatan u svakom pogledu, ima i on svojih tripova ali kad su mogli da ćute sa Murinjom onda su mogli i sa ovim

na kraju da dodam još da podržavam 110% teranje Koste, bukvalno bih vreću krompira gledao na terenu samo da ga više ne vidim, a Konteu kapa dole što je raščistio 

slicno razmisljamo. ne palim se vise na ove vesti sa twittera. evo dani alves je bio vec gotov za city i na kraju ode u psg. o jamesu i bayernu nije bilo ni price i eto odjednom se desilo da su ga kupili.

mislio sam da su bruke sa transferima proslost, ali ipak ne.

tu je ipak jedna konstatna, a to su emenalo i granovskaia koja je btw jedina zena na svetu koja ne zna da kupuje.

morata, belotti, danilo, alex sandro, sanchez, aubameyang, bakayoko...na kraju ce nas pojacati troy deeney, phil bardsley i aaron lenon ili neka jamajcanska ili americka verzija istih.

Chelsea supporter at its best! :lolol:

ne razumem.

Posted

its-sexism-not-okay.gif

... ali šta da očekujemo od navijača kluba koji je onako najurio 1 Dr Evu.

Posted

Nego poručniče jel ima švabo prevara (i) ovaj put gomilu novaca da ih potroši kako mu volja, ili to opet samo tako kažu zli jezici?

Da pitam na vreme :fantom:

Toliko je uzbudljivo u Liveu da je Vasicev svaki post o ManUTD :D

Posted

its-sexism-not-okay.gif

:(

Posted

its-sexism-not-okay.gif

...i Maureen. :Jova:

Nego, Weenie, možda je ova vijest ta koju čekate. Ipak je vezana za transfere.

Posted

Toliko je uzbudljivo u Liveu da je Vasicev svaki post o ManUTD :D

Није ни половина... ^_^

Posted

ovi na Skaj pričaju da idu neke velike transfer vesti od 23h 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...