copkillah Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 2 minutes ago, kipo said: Brat bratu 5 utakmica za ovo. oće oće, kako da ne
Pokojni Ruxin Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 1 minute ago, Weenie Pooh said: Bar nešto pozitivno, da nam se javi Ruxin :) Ako misliš zbog radi mančesterske utakmice više će nama da fali stouns realno
papapavle Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Dobro, tu je Felaini da ga odmeni... Mada, ako DDG brani ovako i protiv Sitija, nije ni bitno ko igra u polju.
radnik Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Nije ono bilo nesto strasno, u smislu grubo. Sudija je procenio nameru. Zbog cega je ono napravio, vode ... nikakvog sukoba pre ja nisam video. Bezveze. Da ne kazem bez mozga.
Weenie Pooh Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Ako misliš zbog radi mančesterske utakmice više će nama da fali stouns realno Ma ne, više onako generalno, ABU crew represent. Mislio sam da ćeš da istakneš kako Murinja kradu i kad pobeđuje, da ne moram ja.
John Coltrane Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Nije ono bilo nesto strasno, u smislu grubo. Sudija je procenio nameru. Zbog cega je ono napravio, vode ... nikakvog sukoba pre ja nisam video. Bezveze. Da ne kazem bez mozga.Mislim da je vise bilo neoprezno nego namerno.Sent from my iPhone using Tapatalk
kipo Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Sve cisto, ko prije lopti, ali mogao je Beljerinu zavrsuti karijeru jbg. Nije vrijedno i ne treba ići u to
Weenie Pooh Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Zbog cega je ono napravio, vode ... nikakvog sukoba pre ja nisam video. Bezveze. Da ne kazem bez mozga.To je kao da pitaš zbog čega je Suarez ujeo Ivanovića. Veliki majstori ne robuju raciju.
Moća Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Sad oprosten penal.Sent from my Le X620 using Tapatalk
radisa Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Mariner 2 gluposti u 2 minuta...Redmi Pro using Tapatalk
copkillah Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Najbolje da nije namerno Da li je ovo Arsenal oštećen za penal?
renne Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Mariner 2 gluposti u 2 minuta...Redmi Pro using Tapatalk+1
Recommended Posts