Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Jel lindelof koji je koštao više od isusa kršina ili prosek? A miki koji je bio jedva nešto jeftniji od sanea? Jel pogba vredi koliko kdb+bernardo silva?

Toliko pitanja... :fantom:

Neki dan je bila prica Barneya Ronaya da je prica o pragmatiku Mourinhu mit i da je on zapravo dogmatik (sto sad nastavlja Wilson) jer bi, eto, pragmatik napao defanzivno skrbavi Liverpool na Anfieldu (i popio tri komada).

Mourinho je nesumnjivo inteligentan lik. Ono, da se bavi politikom, bio bi gensek Opstinskog odbora vladajuce stranke u Setubalu, sredjivao bi koalicije i namjestao poslove u lokalnim komunalijama. U drzavnim organima se ne bi snasao bas kao ni u Realu niti u Unitedu. Mozda je taj njegov svercerski duh posljedica onog o cemu je pisao Wilson - Mourinho nije imao neku igracku karijeru. Kad uzmes u obzir da mu je otac bio fudbaler i trener, a on pomocni trener, prevodilac i menadzer usko vezan za Mendesa i Raiolu, ispada da je on od fudbala uvijek zaradjivao, ali najmanje tako sto ga je igrao.

Moja hipoteza je da je on, kao i jos neki treneri slicnog kova, pregazen vremenom. Ovo sto on igra u gostima je za eru dva boda za pobjedu.

Miki je najvise razocarao, sem koje kontre ne može da se sastavi sa loptom...

Miki je došao kao najbolji igrač bundesa, ali ako se ne varam daleko najbolji fudbal života je igrao kod tuhela koji je dosta pepolik. 
Mislim da je stepenicu ispod a klase i nisam ga nikad cenio baš toliko, ali u ekipi koja bi napadala sa nekom strukturom bi sigurno pružao daleko više, bez sumnje.

Miki je došao kao najbolji igrač bundesa, ali ako se ne varam daleko najbolji fudbal života je igrao kod tuhela koji je dosta pepolik.

Mislim da je stepenicu ispod a klase i nisam ga nikad cenio baš toliko, ali u ekipi koja bi napadala sa nekom strukturom bi sigurno pružao daleko više, bez sumnje.

Tuchel je Pep za siromasne, ali najbukvalnije. :D Digao je Borussiju nakon Kloppove implozije, ali ce ovaj moron Bosz da ih vrati korak unazad.

Mkh je imao 32 asistencije u posljednjoj sezoni u Borussiji, nije slusao savjete pametnijih koji su mu govorili da vidi sta je Spec uradio sa Matom.

ako neko hoće da diskutuje da je u leto 2016. bilo rašo>marsijal samo napred -_-

Touche. Ili KDB > Pogba. E to je do razlike u trenerima.

Edited by Meazza

Moja hipoteza je da je on, kao i jos neki treneri slicnog kova, pregazen vremenom. Ovo sto on igra u gostima je za eru dva boda za pobjedu.

Ali on nije vodio timove u toj eri. Ne radi se o tome, zaista jeste postao previse krut i neinventivan. On je ranije pravio dobre odluke, dobre taktike, bio je prilagodljiv pa cak i inventivan na momente, iako svakako uvek orijentisan prvenstveno na rezultat. Moje misljenje je da se radi naprosto o zamoru materijala.

Svako ima svojih pet minuta, cini se kao da je njegovo proslo.

Edited by Meazza

Neki dan je bila prica Barneya Ronaya da je prica o pragmatiku Mourinhu mit i da je on zapravo dogmatik (sto sad nastavlja Wilson) jer bi, eto, pragmatik napao defanzivno skrbavi Liverpool na Anfieldu (i popio tri komada).

Ali on nije vodio timove u toj eri. Ne radi se o tome, zaista jeste postao previse krut i neinventivan.

Svako ima svojih pet minuta, cini se kao da je njegovo proslo.

Ili je možda stvar u tome da je dosadio i bogu i ljudima? On isti stil forsira više od 10 godina, ali mediji su u ono vreme otkidali na Realove 9-0-1 formacije za uzimanje boda Barseloni jer, pobogu, to je ipak 1 Mourinho. Blamiranje pred kraj u Čelsiju je sjebalo auru specijalnog antisistemskog pobednika, pa se ti isti novinari sad slade kad god im se ukaže prilika da ga malo nataknu na ražanj.

I nisu samo mediji u pitanju, nanjuše slabost kod starog lava i igrači - što njegovi što protivnički. Prvi se nešto i ne osećaju specijalno kao ranije, drugi budu malo više motivisani...

Jel lindelof koji je koštao više od isusa kršina ili prosek? A miki koji je bio jedva nešto jeftniji od sanea? Jel pogba vredi koliko kdb+bernardo silva?

Toliko pitanja... :fantom:

Glupa pitanja. Jasno je da cijena ne određuje igrača, već kako se uklopi u šemu i zamisli trenera. Analogno kvotiranom, Mangala + Bravo vrijede li koliko već Bajia? Isti ti sutra mogu procvjetati negdje.

Ali stoje tvoje otrovne strelice, ja ću za sve kriviti Murinja jer on bira tim.

On će uzeti Portugal nakon ovoga ili sledećeg posla i završiti kako već završi. Pominjao je davno da želi voditi Por, a kontam neće imati baš previše dobrih izbora.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...