copkillah Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 video i ja, ali kontao sam da je sprdnja Link to comment
Weenie Pooh Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Ja vam kažem, Plavšić je sinoć posle utakmice pričajući sa studijskom manekenkom objasnio kako nesrećni Mourinho u stvari i nema neki jak squad, ali šta će, bori se, pravi od govana pitu. Posle svakog poraza "mali konjić", a kad veže tri pobede biće opet "kakvu je timčinu sagradio sa svojih deset prstiju, bog fudbala". Link to comment
MancMellow Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Ne znam, gledao sam samo highlightse gdje United nije izgledao lose. Mislim da ne postoji neka velika razlika u igrackom kvalitetu izmđu Uniteda i Citya. Cini mi se da je veća razlika između Pepa i Mourinha, i u tom smislu je Wilson u pravu. O tome cu dati sud na kraju sezone Link to comment
Pokojni Ruxin Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 (edited) Valja podsetiti da je murinjo preuzeo tim koji je baš ono tragično underperformovao kad je bio peti na gol razliku, plus imao isti broj bodova kao poslednji pelegrinarin siti. Čisto da posmatramo njegove rezultate u pravom kontekstu. ^_^ Edited November 6, 2017 by Ruxin Link to comment
MiddleClass Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Meni se Junajted poimenice ič ne svidja. Smoling, Dzouns, Darmian, Jang, Blind, Lingard, Rasford su mi kršine. Zaboravio sam nekog sigurno. Ovo za Evropu da budu konkurentni nije ni blizu dovoljno. Za Englesku sto neko veli drugo trece mjesto i to je to. Link to comment
Miljenko Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Ja ih ne bih nazvao krsinama, ali neki prosek ili iznad proseka, nije daleko od istine. Igraci koje priznajem, de Gea (kao i svake sezone), Matic, Lukaku i Bailly. Ovaj tim je za klasu ili dve ispod Pepovog. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Čak i da jeste tako, imao je pokojni tri prelazna roka do sad. Evo vidi na šta je pepara došao u isto vreme, a uložili su približne pare od tad. I znam da si pažljivo birao igrače koje murinjo nije doveo, ali on je dao lingardu 100k nedeljno, on je rekao da je phil jones idealan defanzivac kad je zdrav, on je pokojnog janga vratio iz mrtvih... Link to comment
Pokojni Ruxin Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Lukaku Lukaku je jedan od najgorih igrača fudbala na top nivou. Pristojan strelac, šokantno loš fudbaler. Link to comment
Miljenko Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Meni je kod njega jedino bitna realizacija; ako daje gol po mecu (ili tu negde), ja cu sigurno biti zadovoljan. Link to comment
Weenie Pooh Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Misliš, ako nekom magijom bude imao prosek kakav nikad u karijeri nije imao, a malo ko igde ima? Najefikasniji do sada Lukakara je bio prošle sezone za Everton, 25 na 37, sve pre toga daleko ispod. Link to comment
porucnik vasic Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Lukaku je jedan od najgorih igrača fudbala na top nivou. Pristojan strelac, šokantno loš fudbaler. Чак је и Бентекара занимљивији играч. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 (edited) Meni je kod njega jedino bitna realizacija; ako daje gol po mecu (ili tu negde), ja cu sigurno biti zadovoljan. To je ok, mada bi se verovatno mogao izneti slučaj da nije sve u ciframa. Ali da postiže i 50 golova nema šanse da ikad računam fakin lukakua u fudbalski krem. Mislim povedi se samo metodom jel mogu da ga zamislim u barsi I pep je napravio tim koji je za 2 klase iznad, ali ako neko hoće da diskutuje da je u leto 2016. bilo rašo>marsijal samo napred -_- Edited November 6, 2017 by Ruxin Link to comment
kipo Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Lukaku je jedan od najgorih igrača fudbala na top nivou. Pristojan strelac, šokantno loš fudbaler. Чак је и Бентекара занимљивији играч. +1 +1 Apsolutna niškorist i ležeser u 85 min svake utakmice. Link to comment
porucnik vasic Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 https://www.theguardian.com/football/2017/nov/06/michael-emenalo-quits-chelsea-technical-director Мрк. Link to comment
Recommended Posts