Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Što bi se ljutili, mi navijamo za United, ne za Murinja. Ako nume da donese titulu, doći će sledeći. Idolopoklonstvo se kod nas malo teže zarađuje nego kod ostalih.

A imate li vi neki standard za samu igru? Navijači velikih klubova katkad umeju da negoduju i zbog lošeg umetničkog dojma, ne samo rezultata.

Kapiram da Junajted i u najslavnija SAFova vremena nije imao prepoznatljivu igru ali ovo što Murinjo forsira, ma šta uradio do kraja sezone, odvratno je za gledati

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

A imate li vi neki standard za samu igru? Navijači velikih klubova katkad umeju da negoduju i zbog lošeg umetničkog dojma, ne samo rezultata.

Kapiram da Junajted i u najslavnija SAFova vremena nije imao prepoznatljivu igru ali ovo što Murinjo forsira, ma šta uradio do kraja sezone, odvratno je za gledati

Mnogo je problematičnije bilo ono protiv L'poola nego ovo danas. E sad, rezultat...

Ma murinjo je gotova priča, što ga se pre otarase to bolje po njih.

Sad već uveliko treba razmišljati kuda dalje i formirati neki plan. Ako mene pitaš uveo bih instituciju sportskog direktora i doveo nekog relativno mladog koji forsira dobar fudbal. Tipa brendan, samo realnije. -_-

No srećom ne pitaju mene pa će dovesti nekog anćelotija koji će da spuca još 300 miliona i....

Šta je sa Šouom uopšte? Koliko bi on morao da bude tragičan da bi prednost ispred njega imao Ešli Jang?  :isuse:

Ajd Valensija bar igra desnog beka već par sezona, ali on mi je u ofanzivi uglavnom izgledao prilično operisano kad god sam gledao UTD. To što su najopasnije delovali zadnjih dvadeset minuta kad su bunarili na Felainija verovatno najbolje odslikava trenutnu situaciju...

Šta je sa Šouom uopšte? Koliko bi on morao da bude tragičan da bi prednost ispred njega imao Ešli Jang?  :isuse:

Ajd Valensija bar igra desnog beka već par sezona, ali on mi je u ofanzivi uglavnom izgledao prilično operisano kad god sam gledao UTD. To što su najopasnije delovali zadnjih dvadeset minuta kad su bunarili na Felainija verovatno najbolje odslikava trenutnu situaciju...

Ešli igra vrlo dobro...za svoje godine. I mesto koje je "naučeno". A lično mi je ta zajebancija sa Šoom do sada najveći problem sa Murinjom. Liči mi na kapric ili "nameštanje" nekog transfera. 

Ešli igra vrlo dobro...za svoje godine. I mesto koje je "naučeno". A lično mi je ta zajebancija sa Šoom do sada najveći problem sa Murinjom. Liči mi na kapric ili "nameštanje" nekog transfera. 

Verujem ja da on završava posao nekako, ali za klub kalibra Junajteda prosto mora bolje, ta iznuđena rešenja sa konvertovanjem pozicija su po meni van pameti. On je valjda još i dešnjak pride? Gvardiolu je prošle godine uglavnom to kilavljenje sa bekovima koštalo sezone koju je imao.

Zar to nije gotova priča sa Šoom? Ispred njega je Mateo fakin Demijan.

Prilično. Sad je aktuelno da će već u januaru doma, a bertrand će da mu učini pa pređe kod pepa.

Verujem ja da on završava posao nekako, ali za klub kalibra Junajteda prosto mora bolje, ta iznuđena rešenja sa konvertovanjem pozicija su po meni van pameti. On je valjda još i dešnjak pride? Gvardiolu je prošle godine uglavnom to kilavljenje sa bekovima koštalo sezone koju je imao.

Naravno da mora bolje i od Janga i od Darmiana. Ni Darmian nije levi bek "po vokaciji". Ne znam šta radi sa Šoom, samo me užasno nervira. 

Pogledajte vi opet taj penal, fino je njega monreal remplovao kolenom po nogama

edit - pepara je kao i obično najbolje objasnio™ - the penalty was a penalty, the offside was offside but we won because we were better

Edited by Ruxin
Evo gif pa nek tumači kako ko hoće, najpoštenije. Meni je kao prvo zaletanje na igrača koji se nalazi pet metara ispred, pa još sa ispruženom rukom....hm, pomalo čudan oblik remplovanja. A kao drugo čini mi se da ga je zakačio kolenom pre svega.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...