Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Kakva seljacina zabarska :D bio je pacov kao igrac ali ovo je sjajno, osvezi mi dan jbt (pored auto gola Teskera iz Tventea,doduse).

Weenie, Lukaku je non stop udvajan, a Morata je imao hektar zemlje na raspolaganju pored 3 bika koja pasu travu i Baija koji nije mogao sam.

Ipak utisak mi je Matic koji je odigrao ubedljivo najlosiju utakmicu u mozda i najbitnijem trenutku sezone.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Konte nije najprijatnija pojava u svetu fudbala, ali je pohapsio sterilni Utd na sredini i resio utakmicu. Bez Pogbe i sa losim Mikijem, Utd nije ni pola tima.

Sto se tice Sitija, brutalno dominiraju ove sezone i samo slucajno mogu da ispuste titulu.

Kaže Plavšić, Murinjo u stvari i nema napred neki igrački kadar na raspolaganju, može da rotira Martial Rashford, Mata Mkhitariyan, ali to je sve isto :cry:

Nemaština, jebiga. Kad bi mu bar jednom neki klub dao neke ozbiljne pare, pa da sastavi tim dostojan samog sebe...

Mourinho kod Top 6 - 1 gol i 3 boda u 7 utakmica (liga). Srecom po njega, igra protiv nas krajem mjeseca.

Watford je od famoznog Deeneyevog komentara o cojonesima izgubio tri utakmice na ciste cojonese.

Hoće neko da kaže koju lepu reč o diskusiji pep vs žoze pre nego što je sahranimo? -_-

Jedan je cheque-book menadzer ciji timovi igraju fudbal na nivou na kojem ga je i on igrao, a drugi cheque-book vozac autobusa koji je silom prilika postao menadzer.

Konte nije najprijatnija pojava u svetu fudbala, ali je pohapsio sterilni Utd na sredini i resio utakmicu. Bez Pogbe i sa losim Mikijem, Utd nije ni pola tima.

Sto se tice Sitija, brutalno dominiraju ove sezone i samo slucajno mogu da ispuste titulu.

mnogo je loš. ne bi me iznenadilo da ga proda na kraju sezone. mislim, danas se sasvim fino videlo koliko je hererra limitiran igrač, ali gine. ovom kad ne ide jednostavno potone. 

Jedan je cheque-book menadzer ciji timovi igraju fudbal na nivou na kojem ga je i on igrao, a drugi cheque-book vozac autobusa koji je silom prilika postao menadzer.

Dzaba Ferari vasem vozacu kad nema Ligu Sampiona :fantom:

Razocaravajuce je to sto je UTD, na papiru, fizicki brutalan, a danas ih je Chelski unistio i u skok igri i u duelima.

Na stranu izostanci, Pogbe pre svih, ali najveci problem je prelazak na ovu budalastinu zvanu 3-4-2-1. Ove meceve mora da igra Mata, a i Blind pre Janga na LB svakako.

Obojica su cheque-book menadzer ciji timovi igraju fudbal na nivou na kojem ga su ga i oni igrali

Ispravio da budu lepše reči za kraj i da se ne naljute mnogo braća sektaši.

Bila je zabavna diskusija i verovatno će mi nedostajati sav onaj hajp oko tkz rivalstva...slava joj

Edited by Ruxin

Ispravio da budu lepše reči za kraj i da se ne naljute mnogo braća sektaši.

Bila je zabavna diskusija i verovatno će mi nedostajati sav onaj hajp oko tkz rivalstva...slava joj

Što bi se ljutili, mi navijamo za United, ne za Murinja. Ako nume da donese titulu, doći će sledeći. Idolopoklonstvo se kod nas malo teže zarađuje nego kod ostalih.

Šta znam, mnoga je tastatura izlizana braneći čoveka i njegove metode.

Btw mi smo imali malo drugačiji pristup, godinama se spremali za pepa, doveli txikia još otkad...ali ne kažem, ok je i to ulupavanje para pa dok jednom ne prođe.

Edited by Ruxin

Murinjo ne dozvoljava da se šuta lopta ako nije jbg baš izgledno da će netom ući u gol. To je Murinjova boljka. Ne znam danas, ali MU ima neki prosjek 10-ak šuteva po utakmici. Izuzetak koji potvrđuje pravilo je utakmica protiv Barnlija prošle god npr, 30+ šuteva. Protiv Hadersfilda, 9 šuteva, skoro čitavu utakmicu jurili tako rezultat. Istog dana je Arsenal gubio od Evertona čini mi se, 14 šuteva nakon primljenog gola. Nije to neki pokazatelj igre ali jeste želje i mišića, da si konstantno opasan i da te se protivnik boji. Kad na to dodamo da je samo Vest Hem pretrčao manje od Utd ove sezone, jasno je kakav fudbal goni Murinjo i kakav smor će biti gledati ga još jednu sezonu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...