Pokojni Ruxin Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Čekamo ruksu da kaže svoj sud ne gledam Link to comment
Zico Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Cija je genijalna ideja ovaj usrani multiprenos? Covek ide 1na1 ali se to ne vidi. Link to comment
Calavera Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 conte iskulirao mourinha :D Link to comment
Weenie Pooh Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Belgijski Rickie Lambert potpuno razočarao, ja sam nekako imao osećaj da će da ih razgrće na buljuke, kad ono penis. Morata kao Tores iz najboljih (londonskih) dana, prilično je efektno razvlačio šesnaest specijalnih štopera. Trebalo je samo da zabije i ovo na kraju. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Ajde :O Nažalost sam naučio na teži način, ali da, zaista ne gledam Link to comment
John Coltrane Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Kakva seljacina zabarska :D bio je pacov kao igrac ali ovo je sjajno, osvezi mi dan jbt (pored auto gola Teskera iz Tventea,doduse). Weenie, Lukaku je non stop udvajan, a Morata je imao hektar zemlje na raspolaganju pored 3 bika koja pasu travu i Baija koji nije mogao sam. Ipak utisak mi je Matic koji je odigrao ubedljivo najlosiju utakmicu u mozda i najbitnijem trenutku sezone. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
James Marshall Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 (edited) šta je to bilo u Liverpulu pa je 12 minuta nadoknade? Vidim da je trajala izmjena Gomeša. Edited November 5, 2017 by James Marshall Link to comment
James Marshall Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Penal za Votford :D Link to comment
189- Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 (edited) i treba da iskulira mourinha kada ga ovaj malo malo pa podjebava na kzs. ko ga jebe. odlicna utakmica, konacno su pokazali da znaju ako zele, jebem ih sve. morata i bakayoko su mogli jos po jedan dati sigurno. courtois car. jedva cekam da cujem novinare, pundite i slicne da prozbore koju o maticu. Edited November 5, 2017 by 189- Link to comment
Weenie Pooh Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 ne gledamPogledaj gol obavezno, tri CB se maestralno razmakla da Morata što bolje natrči na Azpijev centaršut iz dubine. Schadenfreude na maksimumu kad zamislim šta Mourinho misli o toj reakciji odbrane. Link to comment
Meazza Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Znaci delovala je Grofova motivacija. Sta je to napravo brat Antonio? Link to comment
borris_ Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Kada Musa dere jarca (Manchester derbi)? Link to comment
Pokojni Ruxin Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Kada Musa dere jarca (Manchester derbi)? Manchester utakmica je početkom decembra čini mi se Link to comment
Recommended Posts