Pokojni Ruxin Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Сад кад Руксо спреми одбрану... Ma ne spremam više ništa, dosta. Istakao sam svoj slučaj, a vi ste slobodni da ne prihvatite koliko sam očigledno u pravu Link to comment
James Marshall Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Au, jesi zbog ovog uveo Felainija, iznošenje lopte iz šesnaest Junajteda kao da izvode drogirane žirafe. Isto maloprije se izglupira i Matić. Rizično do bola. Link to comment
Weenie Pooh Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Realno ne bih imao ništa protiv da specijalci izjednače do kraja, mada ne vidim kako će. Nego Cane, je li sad već realnije da Everton ispadne? Link to comment
John Coltrane Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Neopisiva panika u 5m, serem ti se u 3 stopera. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
Toni Sumaher Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 (edited) Koliko jezivih gresaka i ispadanja na sredini, a tu je i carobnjak Fela da zacini. Edited November 5, 2017 by Toni Sumaher Link to comment
Weenie Pooh Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Izvuče se Everton. Ovaj Bakayoko, nisam ga mnogo gledao - jel on i inače toliko tragično promašuje ili mu je ovo neka posebna prilika? Link to comment
borris_ Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Cek malo, poslije svog hajpa i svih pobjeda, MU ima bod vise od kako se ovdje pise raspalog Chelsea. Specijalni zna znanje. Link to comment
Weenie Pooh Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Šteta što ga ne dade Žbunokosi, Rashford malo nervozan sa ovim centriranjem. Link to comment
kipo Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Sad je bar jasno dal' je bolji Morata ili Lukaku. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Cek malo, poslije svog hajpa i svih pobjeda, MU ima bod vise od kako se ovdje pise raspalog Chelsea. Specijalni zna znanje. Vid sad ovo...ponekad imam utisak da se moje fudbalsko stručnjaštvo ne ceni ni približno koliko bi trebalo Link to comment
renne Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Jebo te koliko si naporan Link to comment
John Coltrane Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Kejhil s obe ruke obara Felainija, ne daj bobe da je Tejlor okrecio. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
renne Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Čekamo ruksu da kaže svoj sud Link to comment
James Marshall Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Jeste otpisali već Everton <_< Link to comment
Recommended Posts