Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Problem je što raspodela krađe nije ravnomerno raspoređena...

Možda zato što se niko ne gura planski, pošto ne vodi kokeza fa, nego je igra suviše postala brza da bi mogli očekivati bezgrešne sudije?

A možda je stvarno i zavera...

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Sad sam video penal, pojma nemam što kukate. Ali nije ni bitno, ne moramo da ulazimo sad kad ste nervozni...

Edited by Ruxin

Obrni, okreni, KDB je pola Shityja. On, Silva i Sane 2/3. KDB ipak nedovoljno dobar za Žmurinja  :isuse:

One man team!

Javite kad bude bezbedno da se pali tv :fantom:

Treci minut meca Lukaku vuce Tibu za levu ruku da ovaj ne bi desnom izbacio kontru. Pa daj mu crveni kad je magarac!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Možda zato što se niko ne gura planski, pošto ne vodi kokeza fa, nego je igra suviše postala brza da bi mogli očekivati bezgrešne sudije?

A možda je stvarno i zavera...

Ma da, tako se govorilo i u Italiji skoro deceniju i po.

Mislim, nije da je iko uveo video-sudije da riješi ovaj problem...oh, wait.

Da se ne zajebavamo, Arsenalu sude ofsajd protiv Stokea za nokat na nožnom palcu Lacazettea. Cityju ne sude ofsajd Silve (i Jesusa, ali hajde dobro) koji je bio pod nosem pomoćnog sudije.

Penal na Sterlingu manje-više mada se takav, recimo, nije svirao Arsenalu kad je Welbeck protiv Watforda bodičekovan kod 0:1.

Arsene će opet morati dizati buku kao i devedesetih kad je Marseille namještao.

Ma da, tako se govorilo i u Italiji skoro deceniju i po.

Mislim, nije da je iko uveo video-sudije da riješi ovaj problem...oh, wait.

Da se ne zajebavamo, Arsenalu sude ofsajd protiv Stokea za nokat na nožnom palcu Lacazettea. Cityju ne sude ofsajd Silve (i Jesusa, ali hajde dobro) koji je bio pod nosem pomoćnog sudije.

Penal na Sterlingu manje-više mada se takav, recimo, nije svirao Arsenalu kad je Welbeck protiv Watforda bodičekovan kod 0:1.

Arsene će opet morati dizati buku kao i devedesetih kad je Marseille namještao.

Što se tiče rešavanja problema - https://www.welt.de/sport/article170332954/Manipulationsverdacht-gegen-Videobeweis-Chef.html

A ko hoće da misli da je ovaj siti guran od strane sudija nek misli, realno me mrzi  i da raspravljam o tome. Posebno kad posle ovolike histerije zaključimo da je jedina greška danas ofsajd od pola koraka...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...