copkillah Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 da se ne lažemo, najzanimljivija utakmica vikenda igraće se na stadionu London dve nepostojeće odbrane udariće jedna na drugu
ArleKino Posted November 3, 2017 Author Posted November 3, 2017 da se ne lažemo, najzanimljivija utakmica vikenda igraće se na stadionu London dve nepostojeće odbrane udariće jedna na drugu Carroll igra? Cujem da se mozda Mane vraca.
copkillah Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 mislim da nemaju krštenog defanzivca da im igra sutra, ali nemamo ni mi™ :lol:
levi Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 Gospode, prsti mi zevaju na samu pomisao da trošim tastaturu na pisanje o toj utakmici. Čuli ste da se igra i pravi derbi za vikend, onaj fudbalski londonski? Za malo zahtevnije korisnike i bolje poznavaoce
Miljenko Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 Odlican mec Stoke-Leicester. Na kraju je Crouch zamalo doneo trijumf, u 94. minutu (postigao gol za 2-2), ali je Schmeichel fenomenalno intervenisao.
porucnik vasic Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 Odlican mec Stoke-Leicester. Na kraju je Crouch zamalo doneo trijumf, u 94. minutu (postigao gol za 2-2), ali je Schmeichel fenomenalno intervenisao. +1
radisa Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 Zašto SK ne objavljuje koje utakmice prenosi na 5 i 6 kanalu?
ArleKino Posted November 4, 2017 Author Posted November 4, 2017 Sutra nema Kolašinca. Onih 8:2 će biti upamćeno kao ugodna ekskurzija u Mančester u poređenju sa sutrašnjom utakmicom.
Weenie Pooh Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 Klopp opet eksperimentiše sa fleksibilnim formacijama, Ox će da mu štetočini malo na CM malo na RWB Ničim izazvana rehabilitacija Bilića u najavi.
kipo Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 Sutra nema Kolašinca. Onih 8:2 će biti upamćeno kao ugodna ekskurzija u Mančester u poređenju sa sutrašnjom utakmicom. Ako ih neko zaustavi, biće to Arsenal sutra i tako ozvaničiti borbu za titulu 2. mjesto
Recommended Posts