levi Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 (edited) Totenhem Utegao Pochettino Edited November 1, 2017 by levi Link to comment
Pokojni Ruxin Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 (edited) Jedna iz edicije lako je pepu, on je nasledio rahima. Što verovali ili ne zaista postaje narativ na koji čovek može sve češće naleteti Dok je onaj drugi prinuđen da radi sa nekim tamo najboljim igračima bundeslige, pa nije ni čudo sve ovo -_- Edited November 1, 2017 by Ruxin Link to comment
ArleKino Posted November 1, 2017 Author Share Posted November 1, 2017 A ne hvalis se da je Pep sa 9-1-0 i gol-razlikom +29 ostvario najjaci start ikad? Link to comment
Pokojni Ruxin Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 Nisam ni znao, pomalo sam isključen otkad je postalo jasno da baš i neće biti neke prave konkurencije ove sezone ^_^ Link to comment
porucnik vasic Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Ма Рахитични је играчина... Link to comment
Pokojni Ruxin Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Poručniče mislim da je i definitivno došlo vreme da što ono vi kažete katuješ svoje losove. Ako ne budeš spominjao rašoa i stounsa neke 2-3 godine postoji makar kakva šansa da ćemo svi smetnuti sa uma tvoje naširoko pisanije, ja bih ozbiljno to razmotrio da sam na tvom mestu Link to comment
porucnik vasic Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Poručniče mislim da je i definitivno došlo vreme da što ono vi kažete katuješ svoje losove. Ako ne budeš spominjao rašoa i stounsa neke 2-3 godine postoji makar kakva šansa da ćemo svi smetnuti sa uma tvoje naširoko pisanije, ja bih ozbiljno to razmotrio da sam na tvom mestu Ма јашта, у Катару, диже пехар као капитен, а Нејмар неутешно плаче. ^_^ Link to comment
Pokojni Ruxin Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Eto ti ga sad...od najboljeg posla u istoriji liverpula i premier lige do čoveka koji verovatno čak nikad neće ni osvojiti svecko kao kapiten engleske repstacije, lol neznalica :( Link to comment
porucnik vasic Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 (edited) Eto ti ga sad...od najboljeg posla u istoriji liverpula i premier lige do čoveka koji verovatno čak nikad neće ni osvojiti svecko kao kapiten engleske repstacije, lol neznalica :( Украли сте га Руксо, нисмо знали какву играчину имамо. Edited November 2, 2017 by porucnik vasic Link to comment
Jean-Luc Picard Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Nego...gde Livepuljani u Bg čoporativno gledaju utakmice, da banem sutra negde oko sedmice u dresu Endija Kerola, claret & blue naravno. :D Link to comment
Weenie Pooh Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Negde na Skadarliji IIRC, copkillah će ti reći pouzdanije. Link to comment
renne Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Casablanca PUB Skadarlija Link to comment
copkillah Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 (edited) ili El Derecho bar, ispod Pravnog, nekadašnji Bona fides na oba mesta, uvek neko gleda :) Edited November 3, 2017 by copkillah Link to comment
porucnik vasic Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 'Фуриозни' Морено. ^_^ Link to comment
James Marshall Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 ili El Derecho bar, ispod Pravnog, nekadašnji Bona fides na oba mesta, uvek neko gleda :) Nemoj tamo, može te neko Bentlijem isjeći na kružnom toku :D Link to comment
Recommended Posts