Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Што је бре грдна ова тренерка овако?

Posted

zbog grba?

Јок дизајн. Ни на шта не личи. 

Posted

Prema ovom tekstu, Murinjo (pored Lindelofa i Lukakua) želi još 4 igrača - napadača, defanzivnog srednjeg, krilo i beka:

News of the Lukaku deal could not have come at a better time for United and Woodward on the eve of a high-profile tour of America.

Mourinho still wants another four players — a forward, a wide man, a defensive midfielder and a full back — which would take United’s spending past the £200m mark this summer.

However, the wrangle with Chelsea over Lukaku will surely make it more difficult for United to sign £40m-rated Nemanja Matic from Stamford Bridge.

While winning the race for Lukaku has headed off a potential problem between Mourinho and Woodward, it may have put Antonio Conte on collision course with the Chelsea board. 

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-4672830/Manchester-United-land-Romelu-Lukaku-Everton-fuming.html

Posted

Што је бре грдна ова тренерка овако?

Adidas nas™ otaljava

Posted

Какав циркус праве ови наши™ у прелазном року.

Posted

+1

Murinjo makar ima opravdanje da top igrači žele da igraju dobar fudbal pa njemu ostanu perišići i jakubuovi, ali crni flop šta radi...

Posted

Ja kontam da se Vudvord nateže da dobije Moratu i Rodrigesa u paketu, ovamo Fabinjo i gotovo. Problem je što bi da uvale Runija negdje, a nisam siguran da je Kuman baš lud za njim.

Posted

Какав циркус праве ови наши™ у прелазном року.

misliš na ovo što mi™ radimo isto što i svi ostali, ali jedini uspevamo da iznerviramo one sa kojima bi da poslujemo?

Posted

Ja kontam da se Vudvord nateže da dobije Moratu i Rodrigesa u paketu, ovamo Fabinjo i gotovo.

[emoji23]
Posted (edited)

Cane gde si nasao sliku? Jos nigde nema zvanicno, deluje mi kao fake :ss1: .

edit: Mocni photo shop

Z0k9bf2.jpg

Edited by John Coltrane
Posted (edited)

Šta kažu, Miki vam se malo zapustio

DEDgDrJXoAA4OZp.jpg

Edited by levi
Posted

Ja kontam da se Vudvord nateže da dobije Moratu i Rodrigesa u paketu, ovamo Fabinjo i gotovo. Problem je što bi da uvale Runija negdje, a nisam siguran da je Kuman baš lud za njim.

[emoji23]

200 milki  :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...