Jeremija Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Prema ovom tekstu, Murinjo (pored Lindelofa i Lukakua) želi još 4 igrača - napadača, defanzivnog srednjeg, krilo i beka: News of the Lukaku deal could not have come at a better time for United and Woodward on the eve of a high-profile tour of America. Mourinho still wants another four players — a forward, a wide man, a defensive midfielder and a full back — which would take United’s spending past the £200m mark this summer. However, the wrangle with Chelsea over Lukaku will surely make it more difficult for United to sign £40m-rated Nemanja Matic from Stamford Bridge. While winning the race for Lukaku has headed off a potential problem between Mourinho and Woodward, it may have put Antonio Conte on collision course with the Chelsea board. http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-4672830/Manchester-United-land-Romelu-Lukaku-Everton-fuming.html
MancMellow Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Што је бре грдна ова тренерка овако? Adidas nas otaljava
porucnik vasic Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Какав циркус праве ови наши у прелазном року.
Pokojni Ruxin Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 +1 Murinjo makar ima opravdanje da top igrači žele da igraju dobar fudbal pa njemu ostanu perišići i jakubuovi, ali crni flop šta radi...
kipo Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Ja kontam da se Vudvord nateže da dobije Moratu i Rodrigesa u paketu, ovamo Fabinjo i gotovo. Problem je što bi da uvale Runija negdje, a nisam siguran da je Kuman baš lud za njim.
copkillah Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Какав циркус праве ови наши у прелазном року. misliš na ovo što mi™ radimo isto što i svi ostali, ali jedini uspevamo da iznerviramo one sa kojima bi da poslujemo?
porucnik vasic Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Ja kontam da se Vudvord nateže da dobije Moratu i Rodrigesa u paketu, ovamo Fabinjo i gotovo.[emoji23]
John Coltrane Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 (edited) Cane gde si nasao sliku? Jos nigde nema zvanicno, deluje mi kao fake . edit: Mocni photo shop Edited July 7, 2017 by John Coltrane
levi Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 (edited) Šta kažu, Miki vam se malo zapustio Edited July 7, 2017 by levi
kipo Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Ja kontam da se Vudvord nateže da dobije Moratu i Rodrigesa u paketu, ovamo Fabinjo i gotovo. Problem je što bi da uvale Runija negdje, a nisam siguran da je Kuman baš lud za njim. [emoji23] 200 milki
Recommended Posts