Mercuzzio Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Na stranu 2 nesvirana penala, ali je morao Pochettino da uvede Winksa ili Dembelea. Dier je nesposoban da organizuje napad
John Coltrane Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 " data-controller="core.front.core.autosizeiframe" data-embedId='3bb6a46d7909b66fccc55da041ce0495' allowfullscreen=''> https://twitter.com/LlorisEdition/status/909083282956005377https://twitter.com/LlorisEdition/status/909083282956005377 https://twitter.com/LlorisEdition/status/909083282956005377
copkillah Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Kolika želja Inače skoro pa kopi-pejst one utakmice Junajteda sa Brnlijem gde su isto imali 30ak udaraca na gol i završilo se 1-1. Jebiga, razumem Kloparinu tvrdoglavost ali on ima samo jednog potencijalno upotrebljivog štopera, a kontam da će da se vodi takmičenje između Klavana i Lovrena u kiksevima iz nedelje u nedelju. Ili prosto da se drži jednog od njih (Lovrena :() i da ga forsira dok ne postane upotrebljiv.
Jean-Luc Picard Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 (edited) ...а какве је фудбалере имао он у односу на Билићеве. Биће ово предуга сезона. Хвала Спорт клубу што нисам гледао. Bila prečka Obianga sa 40 m. :D Manje loši smo bili, tako da sam zapanjen da nam ga nisu munuli iz nekog prekida na pet minuta pre kraja...ili tako nešto. Popizdeo sam u jednom momentu. Arnautović, povređen posle nekog duela leži, Obiang ( ili Kujate, nisam više siguran) šalje očigledno loptu u aut da bi mu se ukazala pomoć. Igrač WBA šprinta, preseca pas u aut i kreira kontru za WBA jer su svi naši stali. Smradovi smrdljivi. Bilić kreno da bije Pulisa. Edited September 16, 2017 by Jean-Luc Picard
Pokojni Ruxin Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 https://twitter.com/LlorisEdition/status/909083282956005377 Biće na kraju espanjol za 14 miliona :(
John Coltrane Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 CK, ovo je greska mog kompa posto sam upalio 3 streama odjednom pa ne znam gde teram. Al pade ti zicer u krilo.
Прслин Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Bila prečka Obianga sa 40 m. :D Manje loši smo bili, tako da sam zapanjen da nam ga nisu munuli iz nekog prekida na pet minuta pre kraja...ili tako nešto. Popizdeo sam u jednom momentu. Arnautović, povređen posle nekog duela leži, Obiang ( ili Kujate, nisam više siguran) šalje očigledno loptu u aut da bi mu se ukazala pomoć. Igrač WBA šprinta, preseca pas u aut i kreira kontru za WBA jer su svi naši stali. Smradovi smrdljivi. Bilić kreno da bije Pulisa.
Weenie Pooh Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Jebiga, razumem Kloparinu tvrdoglavost ali on ima samo jednog potencijalno upotrebljivog štopera, a kontam da će da se vodi takmičenje između Klavana i Lovrena u kiksevima iz nedelje u nedelju. Ili prosto da se drži jednog od njih (Lovrena :() i da ga forsira dok ne postane upotrebljiv. Štaznam, Lovro je prošlu sezonu dosta pristojno odigrao. Bilo je tragikomičnih kikseva ali relativno malo u poređenju sa haosom koji je prethodnih godina kod njega vladao. Ovu je loše krenuo, možemo samo da se nadamo da će debilizam protiv Sevilje biti vrhunac. Ipak je za tri koplja ispred nesrećnog Estonca koji još nije pokazao praktično ništa u dresu LFC. Uzeće nekog u januaru sigurno, ne mogu da ne uzmu. Klavan i Gomez da budu bekap već nesigurnom Matip-Lovro tandemu, to je samoubistvo. Ali koga god da dovedu, biće tragedija kod odbrane prekida - tu su problemi više sistemski nego kadrovski. Ne znam šta im rade na treningu ali neverovatno je da se onako ukopaju dok lopta proleće peterac, niko ni da pomisli da krene na nju. Opet, nije ni sve u štoperskom tandemu. Ispred njih je Can, podjednako kriv za prvi gol danas koliko je bio za prvi gol protiv Sitija. Po strani su sve hiperofanzivni bekovi ali to smo valjda apsolvirali da je feature, not a bug. Na golu se beskrajno rotiraju Kurta i Murta.
copkillah Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 (edited) CK, ovo je greska mog kompa posto sam upalio 3 streama odjednom pa ne znam gde teram. Al pade ti zicer u krilo. umm ja sam mislio na Kutinjovu želju da se pokaže pred Enfildom i iskupi Štaznam, Lovro je prošlu sezonu dosta pristojno odigrao. Bilo je tragikomičnih kikseva ali relativno malo u poređenju sa haosom koji je prethodnih godina kod njega vladao. Ovu je loše krenuo, možemo samo da se nadamo da će debilizam protiv Sevilje biti vrhunac. Ipak je za tri koplja ispred nesrećnog Estonca koji još nije pokazao praktično ništa u dresu LFC. Uzeće nekog u januaru sigurno, ne mogu da ne uzmu. Klavan i Gomez da budu bekap već nesigurnom Matip-Lovro tandemu, to je samoubistvo. Ali koga god da dovedu, biće tragedija kod odbrane prekida - tu su problemi više sistemski nego kadrovski. Ne znam šta im rade na treningu ali neverovatno je da se onako ukopaju dok lopta proleće peterac, niko ni da pomisli da krene na nju. Opet, nije ni sve u štoperskom tandemu. Ispred njih je Can, podjednako kriv za prvi gol danas koliko je bio za prvi gol protiv Sitija. Po strani su sve hiperofanzivni bekovi ali to smo valjda apsolvirali da je feature, not a bug. Na golu se beskrajno rotiraju Kurta i Murta. Jeste, ali se nekako resetovao na osnovna podešavanja otkako je sezona počela. Imao je jednu dobru utakmicu, zaboravio sam koju, ali ostalo je bi onaj stari Lovro kog poznajemo i volimo. Džan je danas bio prilično slab, očekivao sam da njega menja ali avaj. Razmontirani su malo, ali proradiće mašina. Edited September 16, 2017 by copkillah
Pokojni Ruxin Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Kome se dokazivo, grin bej pekersima?
copkillah Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Raksine, vidim da trenutno imaš napad midlklasitisa, stani da ne bude posle kasno :(
porucnik vasic Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Znači samo treba obnova u odbrani i u napadu, a od leta i u sredini. Plus novi golman, i sledi primetan napredak. А сад сам убеђен да ти је Руксин хаковао налог. Напад ће да проради, одбрану ће да затегну. са једним до два играча.
Recommended Posts