Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

"Zgodna aliteracija." Mora čovek sam sebi da deli stilske komplimente :(

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Izborih se nekako do kraja. Čitati Novakovića o Liverpulu je skoro kao čitati Gorčina Stojanovića o Zvezdi. Ovde je ipak olakšavajuća realnost što se malo gorčine odlije na City, plus što autor zna o čemu priča.

Glupava mu je samo ova rečenica "Posle doticanja dna u eri Hodžsona i Dalgliša"... Ne mogu ova dvojica u istu rečenicu, jednostavno ne ide. Izjednačava doba Laneta Jovanovića sa dobom Luisa Suareza, kao, sve je to isto dno :isuse:

Posted

To, a i onaj naslov MUFC = LFC puta 10. Ne znam u kojoj kategoriji 10 puta. Ako Utd vredi 3 milijarde, LFC je verujem blizu ili oko milijarde, prihodi od sponzora, broj navijaca ... bilo sta ne znam da je 10 puta. Ja inace volim da procitam njegove clanke i kad krenem uvek obratim paznju gde ce da "patkometrise" jer jednostavno ne moze bez toga. A kod njega mi je nekako simpa taj nadobudni stav "onako je kako vam ja kazem".

Posted

To, a i onaj naslov MUFC = LFC puta 10. Ne znam u kojoj kategoriji 10 puta. Ako Utd vredi 3 milijarde, LFC je verujem blizu ili oko milijarde, prihodi od sponzora, broj navijaca ... bilo sta ne znam da je 10 puta.

Pa piše ispred tog podnaslova, po "operativnim prihodima" je MUFC deset puta iznad LFC. Operating revenue je bukvalno neto zarada, dakle koliko klub stigne da zavali dresova, šalova, i futrolica za telefon, minus troškovi proizvodnje i distribucije. 

Koliko je to ima veze sa fudbalom i koliko je uopšte relevantno u vreme kad klubovima najveći deo para stiže direktno od TV prava - ne znam, pitaj Novakovića. Ali svakako je zgodno za podnaslov.

Posted

Izborih se nekako do kraja. Čitati Novakovića o Liverpulu je skoro kao čitati Gorčina Stojanovića o Zvezdi. Ovde je ipak olakšavajuća realnost što se malo gorčine odlije na City, plus što autor zna o čemu priča.

Puno mi skorolovanj a malo slika, ne znam da li cu uspeti do kraja, ali dao si fina poredjenja tako daaa...

Posted

Ne javljate da je murinjov junajted već ušao u fazu 3?  ^_^

Jose Mourinho has reportedly fallen out with both Paul Pogba and Ander Herrera.

Pogba faces around six weeks on the sidelines with a hamstring injury sustained in the 3-0 Champions League win over Basel in midweek.

According to The Sun, Mourinho has been left ‘furious’ by the midfielder, who is being blamed for ‘ignoring medical advice’ in the aftermath of the incident.

Pogba missed three games with a similar injury last season, and The Sun report that he ‘was given clear instructions by United medical staff to prevent any recurrence’.

The 24-year-old instead opted to seek treatment from a personal trainer however, which Mourinho and his United medics feel has ‘made the midfielder far more vulnerable to injury’.

Pogba is likely to be replaced in the coming weeks by Herrera, but the Daily Mail claim that Mourinho has fallen out with the Spaniard too.

They report that Herrera ‘upset’ the manager at the end of last season after he ‘innocently invited’ a friend to the club’s training ground who has ‘close links’ to Celta Vigo – United’s Europa League semi-final opponents.

Mourinho delivered a ‘dressing down’ to Herrera after recognising the individual, and the midfielder has ‘fallen out of favour’ since. A source claims that the ‘dynamic’ between the two is no longer the same.

Herrera has started just one game so far this season, and was not even part of the matchday squad for the game with Basel. Mourinho claimed at the time that there were “no reasons” in particular to omit the Spaniard.

Posted

Ako je ovo za Pogbu tačno, dečko je potpuni kreten.

Posted

Koliko sam ja ispratio prilično je izvesno da je to tačno, jedino pitanje je da li su novinari možda malo preuveličali murinjovu reakciju.

Ali ako kolege sektaši imaju suprotne informacije nek slobodno podele

Posted

Prva pobeda Bournemouth-a... Dobro za njih. Ne bi valjalo da simpatična ekipa kao što su oni ispadne iz PL.

Posted

Neka sto je prva pobeda vec Ibe doneo preokret. Dve asistencije, jedna petom :Hail:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...