Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Iskulirajte se šabani, ovo je gospodska tema :nobles:

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted (edited)

Ne znam šta očekujete, da će da se nastavi opuštena diskusija  o fubalu sa nekim ko posle divljačkog starta gleda raspored i likuje što će da se izvuče sa kaznom na nebitnim utakmicama? Pa jbt. Koliko kod da je za njega prag odvratnosti za oktavu više nego za ostale

Dajdžestujte se kod Winija: Kazne se izriču samo zbog rizika koji start nosi. A ne postoji rizičniji start u fudbalu nego start nogom na glavu

Edited by levi
Posted

Ne bi me ništa izneneadilo od engleskih mesara

Мане је Сенегалац а ти си расиста. ^_^

Da ti ne znam istorijat, pomislio bih da si neki koncept SJW budale :lol:

Концепт?

Posted

Мане је Сенегалац а ти си расиста. ^_^

joj gde ti ode mićo, pričali smo koliku kaznu će da dobije, a kaznu određuju engleski mesari

Jel da je glupo kad se tako zaletiš bez razmišljanja  i ispadneš sirovina? Pazi malo 

Posted

I ono što je Koltrejn pomenuo Felainija i Kostu, jebiga, oni imaju reputaciju teškog šljama, Mane nema, u tome je razlika. Da je Pepe ovako nešto uradio, naravno da bismo svi opravdano posumnjali da je bilo namere, ovako je preglupo.

Načelno sam protiv ovakvih argumenata. Kosta ili Žbunokosi, prilično je suludo uzimati im u razmatranje minuli rad kod svake situacije. To neke sudije rade, i zato se npr. Suarezu dešavalo da ga štoper sa obe ruke obori na zemlju a ne svira se ništa - jer pobogu, znamo kakvu reputaciju taj ima.

To što bi ti bio spreman da pod drugim okolnostima uskočiš u ulogu levog pa kreneš pravednički da mahnitaš, to je tvoj privatan problem.

Maneova odbrana prosto ne može da bude "nije on taj tip igrača". Dovoljna je odbrana snimak na kom se jasno vidi kako ide na loptu, samo delić sekunde mu fali da je skine golmanu i plasira u praznu mrežu. Za neuspeh je platio isključenjem, a Ederson za uspeh platio povredom - dešava se.

Npr. sećaš se pre nekoliko godina kad su Lampard i Alonso agresivno uklizali na 50/50 loptu, Xabi je mikrosekundu ranije izbio i zato zaradio đon u koleno. Pobedniku povreda, gubitniku crveni karton, i voziš dalje.

Posted

Ne znam šta očekujete, da će da se nastavi opuštena diskusija  o fubalu sa nekim ko posle divljačkog starta gleda raspored i likuje što će da se izvuče sa kaznom na nebitnim utakmicama? Pa jbt. Koliko kod da je za njega prag odvratnosti za oktavu više nego za ostale

Likuje? Ovo je previše džukački čak i za tebe. 

Načelno sam protiv ovakvih argumenata. Kosta ili Žbunokosi, prilično je suludo uzimati im u razmatranje minuli rad kod svake situacije. To neke sudije rade, i zato se npr. Suarezu dešavalo da ga štoper sa obe ruke obori na zemlju a ne svira se ništa - jer pobogu, znamo kakvu reputaciju taj ima.

To što bi ti bio spreman da pod drugim okolnostima uskočiš u ulogu levog pa kreneš pravednički da mahnitaš, to je tvoj privatan problem.

Maneova odbrana prosto ne može da bude "nije on taj tip igrača". Dovoljna je odbrana snimak na kom se jasno vidi kako ide na loptu, samo delić sekunde mu fali da je skine golmanu i plasira u praznu mrežu. Za neuspeh je platio isključenjem, a Ederson za uspeh platio povredom - dešava se.

Npr. sećaš se pre nekoliko godina kad su Lampard i Alonso agresivno uklizali na 50/50 loptu, Xabi je mikrosekundu ranije izbio i zato zaradio đon u koleno. Pobedniku povreda, gubitniku crveni karton, i voziš dalje.

Možeš ti da budeš protiv takvih argumenata koliko god hoćeš, ali ovo što sam ja naveo je činjenično stanje - praktično bi svi skočili da Kosta, Felaini ili Pepe urade nešto slično. Kao što svi skaču svaki put kada Suares padne. Ne kažem da je ispravno, kažem ti kako stvari stoje.

Posted

Skočili bi oni koji su skakanju skloni, ali ne bi imali osnova sa nekim Pepeom ni više ni manje nego što levi ima sada sa Maneom.

To što ljudi imaju predrasude pa bi osudili igrača po reputaciji ne znači da bi sad trebalo da oslobode Manea zato što tu reputaciju nema. Šupalj je argument, is all.

Posted

Pa i nije tako supalj. I u pravosudju se gleda "minuli rad" okrivljenog.

Posted

Kakvu je Nani imao reputaciju kad su ga iskljucili vs Reala? Pri tom mu je igrac dolazio sa ledja, za razliku od Manea. Samo pitam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted (edited)

Izgleda da se ni Paja nije bas usrecio odlaskom u Marselj, jedan od besmislenijih transfera.

Karma iz ej bič

Iskulirajte se šabani, ovo je gospodska tema :nobles:

Slažem se...Hoćemo li do Boxing Day-a raspravljati o startu Manea, pitanje je sad.

Edit: Ono sinoć je napokon bila pristojna predstava. Kako je Antonio pokidao :ziga:. Bar mi se delom vratilo sa "tuki na biciklu" predstavu GIantsa

Edited by Jean-Luc Picard
Posted

E cus Vinija, djelic sekunde mu je falio da bude brzi. Nema Mane sta da dize djon na 2m visine u borbi za loptu. Zbog toga je morao popiti vecu kaznu...

Posted

Kakvu je Nani imao reputaciju kad su ga iskljucili vs Reala? Pri tom mu je igrac dolazio sa ledja, za razliku od Manea. Samo pitam.

Cist crveni. Kao sto je i ono RvP sutiranje lopte drugi zuti. To sto ljudi kmece i lupetaju kad im tim gubi - ne zanima me... :fantom:

Posted

Nije do reputacije, to je Evropa, tamo se sudi i za mrki pogled. Plus, igrali ste protiv Reala, jasno ti je šta to znači.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...