Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Relativno česta pojava. Standardne 3 utakmice i gotovo

Posted

Mos i on pokvarili utakmicu, 50/50...

Relativno česta pojava. Standardne 3 utakmice i gotovo

+1 na ove mudre ljude -_-

Kazne se izriču samo zbog rizika koji start nosi, ne zbog konkretnih posledica. Inače bi svaki lom noge pratila višemesečna suspenzija umesto kartona, dok bi leteći đonovi & laktovi koji pukom igrom slučaja nikog ne zakače prolazili nesankcionisano.

Posted (edited)

Nemoj da pričaš

Koja je najveća kazna koju je do sada izrekao FA? A koja je maksimalna koju imaju na raspolaganju?

Edited by levi
Posted

+1 na ove mudre ljude -_-

Kazne se izriču samo zbog rizika koji start nosi, ne zbog konkretnih posledica. Inače bi svaki lom noge pratila višemesečna suspenzija umesto kartona, dok bi leteći đonovi & laktovi koji pukom igrom slučaja nikog ne zakače prolazili nesankcionisano.

I dalje neverujem šta ovde piše

Jel možeš da opišeš start koji nosi veći rizik od udadrca đonom u slepoočnicu

DJdMunlW4AEq2wa.jpg

Posted

Musline moram priznati da se i pep i ja ne slažemo sa tobom ovaj put. Crveni je više nego opravdan, ali niti mi je delovalo da je postojala zla namera, niti mislim da je mane takav lik.

3 meča je sasvim dovoljno.

Posted

Ne bi me ništa izneneadilo od engleskih mesara

Mada je ovo više u nadležnosti zakona o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama

Posted

Izgleda da se ni Paja nije bas usrecio odlaskom u Marselj, jedan od besmislenijih transfera.

Posted

Musline moram priznati da se i pep i ja ne slažemo sa tobom ovaj put. Crveni je više nego opravdan, ali niti mi je delovalo da je postojala zla namera, niti mislim da je mane takav lik.

3 meča je sasvim dovoljno.

Nebitno je da li postoji namera. Ako je start koji može da povredi protivničkog igrača (a kopačka u glavu svakako jeste) to mu dođe kao "reckless challenge" i tretira se eventualno za mrvicu blaže nego ako je sa namerom.

Uostalom:

Disciplinary action

PLAYING IN A DANGEROUS MANNER

Playing in a dangerous manner is any action that, while trying to play the ball, threatens injury to someone (including the player themself) and includes preventing a nearby opponent from playing the ball for fear of injury.

A scissors or bicycle kick is permissible provided that it is not dangerous to an opponent.

Posted

Идемо, Чича! Хет трик вечерас!

Posted

Ubedljivo najbesmislenija rasprava ikada. Razbucana glava golmana od strane visoko podignute noge (tj. otvorenog djona) i vama nije dosta?!

Da je D.Kosta ili Felaini ucinio tako šta vec bi se pisale peticije za električnu stolicu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Добри су Билинг и Ван Дер Пара, бат кен деј ду ит он а колд рејни најт ин Ландн?

Posted (edited)

Ovaj hadersfilđanin beše neka racionalna verzija klop? Tipa klop koji nije run n gun prevara nego ima i prilagodljivos' i sve?

Strašan poso radi, nema šta

Edited by Ruxin
Posted

I dalje neverujem šta ovde piše

Jel možeš da opišeš start koji nosi veći rizik od udadrca đonom u slepoočnicu

DJdMunlW4AEq2wa.jpg

Jbt cudo da mu se onaj smajli iza uva i dalje smesi

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...