Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Ovo je sve bilo, samo ne normalan start

joše je na kraju šutnuo lekarsku torbu, mislim da će ga i za to kazniti

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Кажем ја имао сам ја неки винишући осећај.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Da je Leiva tu, pa da udje na poluvremenu umesto Oxa, ne bi ovi brojali vise od 4.

Posted

Nikad

više

Ragnar

Klavan

jebeni Klop nije mogao da kupi nešto između VVDa i Klavana, barem da ovog ne gledamo.

Posted

Upropasti Mane glupim i neopreznim startom lepu zabavu u najavi. Nije Liv bio bez šansi ni na 0:1 ali posle isključenja je bilo besmisleno.

Sam start je posledica loše odluke koju donosiš u deliću delića sekunde. Želeo je da prihvati loptu pogrešno ceneći poziciju golmana. Tako se igrači sudaraju glavama ili golman pesnicom odvali igrača u nos itd. Po onome što sam video nije bilo namere i pretpostavljam da će to ceniti kod kazne. A jeste delovalo jezivo i nadati se da nema većih posledica. 

Posted

Za golmana nema posledica. Pojavio se na kraju, ne znam da li si video? Ima zavoj na obrazu, verovatno posekotina od krampona.

Odlicno sto je tako, a videcemo kaznu za Manea.

Posted

Sam start je posledica loše odluke koju donosiš u deliću delića sekunde. Želeo je da prihvati loptu pogrešno ceneći poziciju golmana. Tako se igrači sudaraju glavama ili golman pesnicom odvali igrača u nos itd. Po onome što sam video nije bilo namere i pretpostavljam da će to ceniti kod kazne. A jeste delovalo jezivo i nadati se da nema većih posledica. 

+1, ali vidiš kako si "zasplepljen i pokvaren".

Većiih posledica nema, pojavio se Ederson na klupi krajem utakmice sa flasterom na vilici.

Posted

Nisam gledao ali po slici Mane ce bar mesec dana na 'ladjenje.

Posted

Nikad

više

Ragnar

Klavan

jebeni Klop nije mogao da kupi nešto između VVDa i Klavana, barem da ovog ne gledamo.

A na klupi Leadership Lovro, jedini se spasao ove utakmice. Sad kad se vrati u startnu postavu pun samopouzdanja, biće i on "like a new signing". 

Nije mi najjasnije zašto ga je izostavio iz tima. Kaže, "Dejan Lovren is not injured but he has felt the intensity, so Klavan is in." :unsure:

Posted

Nisam gledao ali po slici Mane ce bar mesec dana na 'ladjenje.

Ne izgleda mnogo bolje ni iz ovog ugla, ali ipak:

post-186-0-58346700-1504966216_thumb.jpg

Ako ćemo iskreno, meni je delovalo da bi LFC ovo komotno izgubio i da Mane nije bio isključen. Klavan i mali TAA su se od početka mučili u odbrani, a ni Matip nije bio mnogo bolji. Nešto sumnjam da bi mogli da guraju do 5-5.

Posted

Steta sto je Mos crvenim pokvario spektakl... :fantom:

Posted

Jel moze neko da okaci link za onaj bet365 "narandzasti" streaming? Mislim da je 189 izvorno postavio.

Posted

Jeste zbog jednog grobara mrzim ceo liverpul, provalio si me. Jel i wini grobar?

Nisam dužan da tolerišem zaslepljenost i pokvarenost, da se izvrće ovo kao normalan start, samo zato što je neko ubedio sebe da igra "njegov klub"

Ovde je reč takođe i o tvojoj patološkoj potrebi da budeš prvi SJW foruma, ali je ono što radiš mahom kancerogeno.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Posted

+1, ali vidiš kako si "zasplepljen i pokvaren".

Većiih posledica nema, pojavio se Ederson na klupi krajem utakmice sa flasterom na vilici.

Naravno kad sam "sektaš". Dobro je da nema posledica, da je udar bio više, u slepoočnicu bilo bi veoma gadno. 

Posted

Jedino dobro iz ovog je što će Kutinjo ekspresno u prvu postavu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...