Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Doduše izlazak neprimetnog Vajnalduma je bio već očekivan

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

U Njukaslu je igrao ofanzivnije i bio mnogo upotrebljiviji. Ovde, cini mi se igra na iznudjenoj poziciji, posto objektivno nema mesta za njega blize protivnickom golu.

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Ox je stvarno trebao da uzme broj 40.

Posted

Realno crveni nije opravdanje za 3 primljena gola. Nema plana nikad kad ne ide kako je zamisljeno.

Posted

Ima vremena za još dva, tri

Neka mu neko pomogne :(

Posted

Osamdeseti minut, 4-0 protiv desetorice, a komentator počinje da gusla: "Sada se zapravo vidi kako jak sastav ima na raspolaganju Pep Gvardiola..." :Hail:

Posted

Realno crveni nije opravdanje za 3 primljena gola. Nema plana nikad kad ne ide kako je zamisljeno.

Potpuno su se raspali psihički, nema tu mnogo šta da se mudruje. Još ti je isključen najbolji igrač

Posted

Jebiga, tako je uvek sa Kloppom. Njegov feelgood pristup ne donosi ništa kad stvari krenu nizbrdo, mislim da je fizički nesposoban da kaže nešto tipa "Dobro momci, ovu smo izgubili ali hajde da se do kraja malo dovedemo u red i ne obrukamo previše". Sturm und Drang all the way, pa objašnjavaj igračima kako su fantastični i duhoviti i najbolji na svetu, evo malo da probamo Emrea na štoperu, videćete, biće fenomenalno, verujte mi...

Onda oni naravno izađu kao na streljanje i prime još 15 golova.

Posted

Neka mu neko pomogne :(

Pomaže City, ima još vremena :)

Vama koji zbog patkometrije prelazite preko ovog divljaštva, nema pomoći

DJSAGESXgAABGeT.jpg

Posted

Vama koji zbog patkometrije prelazite preko ovog divljaštva, nema pomoći

Jedini ti patkometrises. Pretpostavljam zbog nekih vasih zvezda-partizan odnosa. Da ne mislis da se ne vidi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...