San Epifanio Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Doduše izlazak neprimetnog Vajnalduma je bio već očekivan Sent from my MI 4LTE using Tapatalk U Njukaslu je igrao ofanzivnije i bio mnogo upotrebljiviji. Ovde, cini mi se igra na iznudjenoj poziciji, posto objektivno nema mesta za njega blize protivnickom golu. Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
radnik Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Realno crveni nije opravdanje za 3 primljena gola. Nema plana nikad kad ne ide kako je zamisljeno.
copkillah Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Ima vremena za još dva, triNeka mu neko pomogne :( Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Weenie Pooh Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Osamdeseti minut, 4-0 protiv desetorice, a komentator počinje da gusla: "Sada se zapravo vidi kako jak sastav ima na raspolaganju Pep Gvardiola..."
copkillah Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Realno crveni nije opravdanje za 3 primljena gola. Nema plana nikad kad ne ide kako je zamisljeno.Potpuno su se raspali psihički, nema tu mnogo šta da se mudruje. Još ti je isključen najbolji igrač Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Weenie Pooh Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Realno crveni nije opravdanje za 3 primljena gola. Nema plana nikad kad ne ide kako je zamisljeno. Jebiga, tako je uvek sa Kloppom. Njegov feelgood pristup ne donosi ništa kad stvari krenu nizbrdo, mislim da je fizički nesposoban da kaže nešto tipa "Dobro momci, ovu smo izgubili ali hajde da se do kraja malo dovedemo u red i ne obrukamo previše". Sturm und Drang all the way, pa objašnjavaj igračima kako su fantastični i duhoviti i najbolji na svetu, evo malo da probamo Emrea na štoperu, videćete, biće fenomenalno, verujte mi... Onda oni naravno izađu kao na streljanje i prime još 15 golova.
levi Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Neka mu neko pomogne :( Sent from my MI 4LTE using Tapatalk Pomaže City, ima još vremena :) Vama koji zbog patkometrije prelazite preko ovog divljaštva, nema pomoći
radnik Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Vama koji zbog patkometrije prelazite preko ovog divljaštva, nema pomoći Jedini ti patkometrises. Pretpostavljam zbog nekih vasih zvezda-partizan odnosa. Da ne mislis da se ne vidi.
Recommended Posts