copkillah Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Sad videh start. Ovo je za zatvor jbt. Odrati ga za primer ubuduce da nikom ne padne napamet da ovo radi. Sent from my Le X620 using Tapatalk Da je bilo namere, bio bi u pravu. Ali pošto namere nije bilo, nema šta da se "dere za primer" Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
gervasius twinkleminkleson Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 (edited) kakav leteci mae geri, jbt. Crveni cist ko suza. Naravno da nije namjerno, da je namjerno trebalo bi ga zauvijek izbaciti iz fudbala otprilike, ali svejedno, cist crveni mane geri Edited September 9, 2017 by gervasius twinkleminkleson
James Marshall Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Da je namjerno ovdje se ne bi raspravljalo o fudbalskim već o kaznama iz Krivičnog zakonika.
copkillah Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Zašto Salah napolje? Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
levi Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Relativno česta pojava, samo obično nisu obojica u punom trku. Kazna se izriče za opasnu igru, nezavisno od toga da li je đon pogodio ili promašio. Tvoje loženje i pozive na jebanje majke govnarima ipak ne bih posebno komentarisao. Da li si normalan?
kipo Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Jos jednom KDB. Silan je na sredini Sent from my HTC Desire 630 dual sim using Tapatalk
copkillah Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Ode koncentracija u nepovrat Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
MiddleClass Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Tvoje loženje i pozive na jebanje majke govnarima ipak ne bih posebno komentarisao. Ovo jedino ako su ti Klop ili Klavan rod... inace je smijesno i da komentarises... :D
levi Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Sad bez milosti do kraja, kad su pogubljeni. Da zapamte današnji dan
Weenie Pooh Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Zašto Salah napolje? Kompletna revizija, eno sad je Can na štoperu ali ne vredi. Četvrto kolo, najbolje vreme da se potpuno preispita sastav tima...
copkillah Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Kompletna revizija, eno sad je Can na štoperu ali ne vredi. Četvrto kolo, najbolje vreme da se potpuno preispita sastav tima... Doduše izlazak neprimetnog Vajnalduma je bio već očekivan Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
gone fishing Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 pišaju arapi po američkoj sirotinji ^_^
radnik Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Rece li ovo Solanke ima 17g za koji dan puni 20g?
Recommended Posts