Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Ne ložite se, start je bio 50-50 na 35m od gola, obojica u istom naletu

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Da li si normalan?

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Dobro je ti sto si prvo na Mosa skocio.

A jedno 7-8 utakmica mora dobiti... ubio je covjeka.

Pa realno je zasrao, ali visoko podignuta noga nije nikakav presedan. Dobiće standardne 3 utakmice i gotovo. Taman da se Coutinho vrati.

Sudija inače od početka briljira, svaki mu je faul karton, vraća slobodnjake na centru terena, opominje sporog izvođača auta u desetom minutu...

Posted

Pa realno je zasrao, ali visoko podignuta noga nije nikakav presedan. Dobiće standardne 3 utakmice i gotovo. Taman da se Coutinho vrati.

Sudija inače od početka briljira, svaki mu je faul karton, vraća slobodnjake na centru terena, opominje sporog izvođača auta u desetom minutu...

Kad je poslednji put neko standardno udario đonom u glavu?

Posted

Sam napadač na petercu, KDB sam na krilu... To bi sve valjda Mane branio <_

Posted

Sad videh start. Ovo je za zatvor jbt. Odrati ga za primer ubuduce da nikom ne padne napamet da ovo radi.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted

Kad je poslednji put neko standardno udario đonom u glavu?

Relativno česta pojava, samo obično nisu obojica u punom trku. Kazna se izriče za opasnu igru, nezavisno od toga da li je đon pogodio ili promašio.

Tvoje loženje i pozive na jebanje majke govnarima ipak ne bih posebno komentarisao.

Posted

Malo da se obrati pažnja na izražavanje...

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

Posted

50/50

40 min: Ederson is down getting a bit of treatment. To be fair, he did take an awful clatter in the face there. But it looked like an honest coming together in an innocent 50-50. I guess folk will have different opinions on the decision, but on Sky both Gary Neville and Thierry Henry think it’s harsh on Mane, regardless of Ederson’s injury.

37 min: A long hoick down the middle. Mane springs the offside trap and goes after the ball. Ederson comes out of his area. Mane looks to nick the ball past the keeper on the left. His raised leg connects with the keeper, who goes down. It’s a free kick, sure. But there’s shock in the air as Jon Moss brandishes red. Nobody expected that! That looks a slightly harsh decision, with Mane looking at the ball as the pair collided. Having said that, the keeper did take an unfortunate one in the face.

Jebiga, ja se ne bih žalio kakvu god mu suspenziju izreknu jer je stvarno gadno ispalo po Edersona, ali da je bila 50/50 lopta mislim da nema sumnje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...