Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Zato što, kao što propoveda velečasna Hilari Klinton, imaju jedan stav javno a drugi privatno.

Prećutno suspendovanje najboljeg igrača i slanje wink-wink signala kako je on u stvari govno koje odbija da igra/trenira, to se radi kad nameravaš da ga uvališ negde. Klopp je u startu govorio kako Coutinho nije na prodaju, a onda promenio stav u "jebiga, biće kako gazde kažu" i dalje ništa nije komentarisao po tom pitanju. Prilično je očigledno da su pokušali da dovuku Lemara kao zamenu, neuspeli, i onda rešili da ipak nije prihvatljivo da ga prodaju bez zamene.

Da li su kao šlag na tortu pokušali da ga ipak prodaju bez zamene ali po duplo većoj ceni, to ne znam ali ne bi me nimalo iznenadilo da je istina.

Kapiram tvoje razmišljanje, ali ovo je bila informacija direktno iz kluba, privatna. Lemara su hteli da dovedu kao zamenu za Kutinja ali za sledeću sezonu, da se taman uigra i da ga spreman nasledi. 

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Барса рукне 120 милиона на тинејџера из Борусије а сад је ту фазон contra il calcio moderno :lol:

Onda su i Nejmara mogli pustiti za manje para ako im je već do principa.

Posted

dembele ce biti bolji igrac nego sto je coutinho ikada bio ili ce biti.

Posted

Posted

Разуме се у фудбал човек.

Posted

haha mogao sam se kladiti ko ce napisati dva sledeca posta od mog. 

Posted (edited)

Živa istina!

Zajebace se kutinjo, on i liverpul su ko stvoreni jedno za drugo...to je taj neki zamalo nivo :fantom:

Edited by Ruxin
Posted

:rolf:

Posted

pa dobro, na onako hrabru pretpostavku mora da se reaguje

Posted

A dobro nisam dovoljno gledao dembelea, ali za kutinja je valjda do sad jasno da nikad neće biti prava top klasa.

Da dođe kod pepa ne znam ni dal bi igro, realno :fantom:

Posted

A dobro nisam dovoljno gledao dembelea, ali za kutinja je valjda do sad jasno da nikad neće biti prava top klasa.

Делио би судбину Рахитичног? :fantom:

Posted

Pa ne baš, raša i sane su najbolja krila u kadru, njima mesto u timu jedino uzima formacija. Kutinjo bi sa druge strane ispred sebe imao kdb-a i d.silvu koji su bolji igrači, kao i b.silvu koji će verovatno biti bolji igrač.

Posted

Pa ne baš, raša i sane su najbolja krila u kadru, njima mesto u timu jedino uzima formacija. Kutinjo bi sa druge strane ispred sebe imao kdb-a i d.silvu koji su bolji igrači, kao i b.silvu koji će verovatno biti bolji igrač.

Аха.

Posted

Najveće pojačanje Barselone Osman Dembele kaže da je izostao sa treninga Borusije Dortmund kako bi naterao čelnike nemačkog kluba da ga prodaju.

Dortmund ga je prošlog meseca suspendovao zbog toga, ali Dembele kaže da nije želeo da propusti priliku da pređe u katalonski klub.

Barsa ga je na kraju platila 105 miliona evra.

„Bio sam opušten. Bilo je samo pitanje da li će se Barsa i Borusija dogovoriti. Znao sam da moram da budem strpljiv. Odlučio sam da prestanem da dolazim na treninge. Nisam želeo da idem. Tražio sam izgovore da ne idem“, kaže Dembele i dodaje:

„Da nije došlo do transfera i da nisam uradio sve što sam mogao, sada bi žalio što nisam ovde.“

Videćemo dokle će da dogura sa ovakvom glavom.

Što se Kutinja tiče, ja lično bih ga stavio i u prvi tim sad protiv Sitija, da odmah bude svestan da je deo tima. Mada protiv Pepare može i sa klupe :fantom:

20-hiljaditi post na omiljenoj temi  ^_^

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...