Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

@Цане :thumbsup:

Негде у то време сам почео да луркујем на форумима Вест Хемових навијача. Најбољи надимак није имао Психо, него Фредерик Кануте: њега су звали Frederic Cantshoote :lol:

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

“Yesterday, at the last minute, after weeks of offers and conversations, Liverpool put a price on a player that we wanted,” said Albert Soler, the Catalan club’s sporting director. “[it was] a price of €200m and we decided not to do it.

“This club will not enter into this new way of understanding football. This club belongs to its members and we will not act irresponsibly. Our priority are always sporting matters, but we have to manage our finances and there are limits that you cannot go beyond.”

Kakvi bednici, i sa jedne i sa druge strane tih pregovora.

Posted

Ti, posle svih laži, veruješ Kataloncima da je Liverpul stvarno u poslednjem momentu rekao da je cena 200 miliona?

Posted

Ti, posle svih laži, veruješ Kataloncima da je Liverpul stvarno u poslednjem momentu rekao da je cena 200 miliona?

Ne verujem im ništa, ovo deluje kao pokušaj pranja usranih pelena, ali od početka mi je izgledalo da LFC ima nameru da zavali Kutinja - Klopp u depresiji posle valjda Palace utakmice kad se vajkao kako i nad šefom ima šef, prethodno izmišljanje povrede leđa, itd. - tako da nije isključeno da su pokušali da izmuzu ozbiljne pare u poslednjem trenutku, pa ako prođe prošlo je, neka se navijače teše volovinom.

Posted

Da, lose bi palo 200 miliona. Ovo Farsino je kiselo grozdje...

Posted

Da, lose bi palo 200 miliona. Ovo Farsino je kiselo grozdje...

Јашта море. Ако су за клинца са Борусијине клупе дали колико су дали, за другог најбољег играча Бразила мора се творе. Сукија су добили са великим попустом.  :fantom:

Posted

Ne verujem im ništa, ovo deluje kao pokušaj pranja usranih pelena, ali od početka mi je izgledalo da LFC ima nameru da zavali Kutinja - Klopp u depresiji posle valjda Palace utakmice kad se vajkao kako i nad šefom ima šef, prethodno izmišljanje povrede leđa, itd. - tako da nije isključeno da su pokušali da izmuzu ozbiljne pare u poslednjem trenutku, pa ako prođe prošlo je, neka se navijače teše volovinom.

Nisu nijednog momenta nameravali da ga prodaju, to je bio njihov stav još od prošle sezone i ne vidim zašto bi taj stav koji su čvrsto držali, naprasno menjali u 5 do 12?

Posted

Nisu nijednog momenta nameravali da ga prodaju, to je bio njihov stav još od prošle sezone i ne vidim zašto bi taj stav koji su čvrsto držali, naprasno menjali u 5 do 12?

Zato što, kao što propoveda velečasna Hilari Klinton, imaju jedan stav javno a drugi privatno.

Prećutno suspendovanje najboljeg igrača i slanje wink-wink signala kako je on u stvari govno koje odbija da igra/trenira, to se radi kad nameravaš da ga uvališ negde. Klopp je u startu govorio kako Coutinho nije na prodaju, a onda promenio stav u "jebiga, biće kako gazde kažu" i dalje ništa nije komentarisao po tom pitanju. Prilično je očigledno da su pokušali da dovuku Lemara kao zamenu, neuspeli, i onda rešili da ipak nije prihvatljivo da ga prodaju bez zamene.

Da li su kao šlag na tortu pokušali da ga ipak prodaju bez zamene ali po duplo većoj ceni, to ne znam ali ne bi me nimalo iznenadilo da je istina.

Posted (edited)

bila bi fora da su tražili 222 mil

#znamodaimate

Edited by MocaVukotic
Posted

Барса рукне 120 милиона на тинејџера из Борусије а сад је ту фазон contra il calcio moderno :lol:

Posted

Zato što, kao što propoveda velečasna Hilari Klinton, imaju jedan stav javno a drugi privatno.

Prećutno suspendovanje najboljeg igrača i slanje wink-wink signala kako je on u stvari govno koje odbija da igra/trenira, to se radi kad nameravaš da ga uvališ negde. Klopp je u startu govorio kako Coutinho nije na prodaju, a onda promenio stav u "jebiga, biće kako gazde kažu" i dalje ništa nije komentarisao po tom pitanju. Prilično je očigledno da su pokušali da dovuku Lemara kao zamenu, neuspeli, i onda rešili da ipak nije prihvatljivo da ga prodaju bez zamene.

Da li su kao šlag na tortu pokušali da ga ipak prodaju bez zamene ali po duplo većoj ceni, to ne znam ali ne bi me nimalo iznenadilo da je istina.

Ма ниси ти параниок Вини. :s_c:

Posted (edited)

Šta mislite kome će više da seva paja za fudbal u ovoj sezoni, kutinju ili aleksisu? ^_^

Edited by Ruxin
Posted

Alexisu, jer njegov manager nema erekciju od Berkampa.

Posted (edited)

Šta znam, alexisu će sigurno očiglednije da seva paja jer mu se može, ali vidimo i da podmukli brazioc već ima tu neku ledjobolju kod koje samo brazilska kiropraktika pomaže -_-

Edited by Ruxin
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...