Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Ухапшен Руни због вожње у пијаном стању. Колико је био пијан мени најбоље осликава не селфи из паба, већ то што је возио Фолксваген бубу. 

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Realno, ume on da pravi mnogo veca sranja...

Posted

Хвала!

Залажем се за интернет анонимност и врло се трудим да ми дигитални футпринт буде што мањи. Тако у локалној апотеци већ годинама имам лојалти кард на име Жикица Симић (што изазива врло збуњене погледе дела старије популације, а ако питате клуб читалаца Лагуне за моју адресу сазнаћете да је у питању Трг полицијске станице 13. Према томе, ни датум који стоји на форуму није мој прави рођендан, али честитку прихватам и на њој се захваљујем јер је знак пажње и то је важније од тога да ли је данас неко поклапање са даном мог рођења или не. :thumbsup:

Него, шта нам је са Дијафром? Колико ће само да га боли глава када се данас пробуди и када крене да се присећа јучерашњег дана. :lolol:

Лудаче! [emoji23]

Иначе, нема Слуба твоје податке још пд 1996-97 минимум.

Како би вам одговарао Лемур?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Како би вам одговарао Лемур?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Чини ми се да нико осим колега сапатника симпатизера Вест Хема нема праву представу какве су дијаболе порнићари.

Златни Ролс Ројс и еполете на страну, то су две преиспољне локалне штекаре које су се обогатиле продајући дилдое и меку еротику. Они су у ери шеика и руско-америчких тајкуна потпуно ван своје лиге у Премијер лиги и 5 милиона фунти које би требало да плате једином себи сличном пробисвету у Енглеској је за њих Рубикон. Ја бих волео да га пређу, али бих исто тако волео и да се испостави да је нетачно да су у последњим сатима прелазног рока понудили 2 милиона евра за годину дана позајмице Вилија Карваља са опцијом да га откупе за 35 милиона евра, јер овако имам утисак да им је све време био план да њега одраде да тражи трансфер - што је и урадио - а да Спортинг возају и онда га узму са попустом од 90 посто. 

Било који менаџер би Вест Хему одговарао више од садашњег главног тренера, али се ја плашим да ће се ствар са Билићем развлачити још месец дана, а онда ће у фрци да ће испасти у Чемпионшип бити доведен неки од стручњака за преживљавање попут Тонија Пјулиса и онда смо се вратили на Биг Сем године које мрзим више од сезона када смо били Манчестер Сити Јунајтед друге лиге.   

Posted (edited)

Чини ми се да нико осим колега сапатника симпатизера Вест Хема нема праву представу какве су дијаболе порнићари.

Lepo rečeno. Izraz "kolega sapatnik simpatizer WH" mi se naročito dopao  :lol:

Edited by Jean-Luc Picard
Posted

Dakle zadnji dan su obelezili veci fejlovi transfera, nego neke bombe. Nesposobni direktori i narcisoidni fudbaleri :fantom:

Posted (edited)

Hvala 189, a meni se smejali prošle godine kad sam pričao da bi pep sve nogom u dupe da ima dubinu klopove sirotinje!

edit - jbte 22 sa sve zinchenkom, tosinom, mangalom, delfom, pokojnim gundoganom...jel ovo realno? Kakav treba biti bog pa osvojiti sve što će pep da osvoji ovoliko tankim kadrom :fantom:

Edited by Ruxin
Posted

Fali Costa u onoj dubini pevca :D u koje pare da ce da ga reaktivira Konte u jednom trenutku kad se Morata povredi a crnac pocne da daje autogolove na regularnoj bazi.

Posted

Све најбоље Жикици Симићу :D

21192045_1277165712429208_68048827455975

Posted

Cazorla (dead) 32 

:lolol:

Pokojni Kazorla. :D

što neko okači na tw, Kasorla kada bude oporavio od povrede i vratio u Arsenal:

giphy.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...