copkillah Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Ne znam kako sve to funkcionise, ali u Spaniji je danas poslednji dan za transfere. Tako da moze jos (po)nesto da se desi. Ja jos nisam siguran da Cou ostaje :D , mozda Mahrez ode negde, to sa Costom ... Ostaje, budi miran :D
borris_ Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Sinoc je Lemar rako da ne zna da li ostaje u Manaku. Danas novine pisu da je on odbio Arsenal. Vjerovatno ocekuje ponudu od Barcelone.
MiddleClass Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Bolji je Lemar od Kutinja. Zajebao se Klop...
radisa Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Jesam li ja nesto propustio ili je Diego Costa jos uvek clan Celzija? Može da ode u Španiju danas...
Weenie Pooh Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Šta će tamo ako Atletiku još važi transfer ban? Ne znam da li mogu da pozajmljuju igrače, pa da izvedu nešto slično kao što je PSG "pozajmio" Mbapea za 150 miliona.
goofs Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Valjda ce na loan u Las Palmas, p u januaru u Atletiko, to negde procitah, samo nisam znao da imaju fore i danas da to srede.
Azdaja Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Haha mukice, nisu dobili alexis pa da se pozale nastavnici. Mogu on i kutinjo da se drže za ruke na klupi.
Прслин Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 "On Thursday morning, the Gunners had accepted a £60 million offer from City for the Chile international but subsequently pulled the plug on the deal after failing to land a replacement. On Thursday morning, the Gunners had accepted a £60 million offer from City for the Chile international but subsequently pulled the plug on the deal after failing to land a replacement. Goal now report that Sanchez feels Arsenal have ‘messed around’ with his future and has ‘no motivation’ to continue playing under Wenger." https://www.google.co.uk/amp/metro.co.uk/2017/09/01/alexis-sanchez-issues-threat-to-arsenal-after-failed-manchester-city-transfer-6895546/amp/ Ништа не признајем ове енглеске новинаре, чекам да ми Арле каже шта је било.
goofs Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Ne znam kako sve to funkcionise, ali u Spaniji je danas poslednji dan za transfere. Tako da moze jos (po)nesto da se desi. Ja jos nisam siguran da Cou ostaje :D , mozda Mahrez ode negde, to sa Costom ... Coutinho ne verujem da ide igre, posto Liverpool sad vise nije u stanju da uradi bilo sta sa tim novcem sto dobije, prosao brzi voz.
kipo Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Ne znam da li je DDG potpisao nešto sa Realom kad se onomad pokvario printer, ali sumnjam da ozbiljan klub nema administrativnu službu koja se brine da ih neko ne usere zbog kakve sitnice.
copkillah Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Coutinho ne verujem da ide igre, posto Liverpool sad vise nije u stanju da uradi bilo sta sa tim novcem sto dobije, prosao brzi voz. poručnik vasić i ja smo od početka prelaznog roka pričali da neće on nigde Ne znam da li je DDG potpisao nešto sa Realom kad se onomad pokvario printer, ali sumnjam da ozbiljan klub nema administrativnu službu koja se brine da ih neko ne usere zbog kakve sitnice. ne potcenjuj ljudsku nesposobnost, prisutna je i na najvišim nivoima u svim oblastima života
levi Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Coutinho ne verujem da ide igre, posto Liverpool sad vise nije u stanju da uradi bilo sta sa tim novcem sto dobije, prosao brzi voz. Doveli su već Salaha i Oxa, popunjeni su
Weenie Pooh Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Guardianistas nagađaju da bi Rafa, razočaran Ešlijevom traljavom transfer politikom, mogao da se zaputi južno i nasledi Bilića. Pošto je WHU uprava izdominirala u ovom transfer roku i uopšte nije rasprodala sav inventar.
Recommended Posts