Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Ne znam kako sve to funkcionise, ali u Spaniji je danas poslednji dan za transfere. Tako da moze jos (po)nesto da se desi. Ja jos nisam siguran da Cou ostaje :D , mozda Mahrez ode negde, to sa Costom ... 

Ostaje, budi miran :D

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Sinoc je Lemar rako da ne zna da li ostaje u Manaku. Danas novine pisu da je on odbio Arsenal. Vjerovatno ocekuje ponudu od Barcelone.

Posted

Bolji je Lemar od Kutinja. Zajebao se Klop... :fantom:

Posted

Jesam li ja nesto propustio ili je Diego Costa jos uvek clan Celzija?

Može da ode u Španiju danas...

Posted

Šta će tamo ako Atletiku još važi transfer ban?

Ne znam da li mogu da pozajmljuju igrače, pa da izvedu nešto slično kao što je PSG "pozajmio" Mbapea za 150 miliona.

Posted

Valjda ce na loan u Las Palmas, p u januaru u Atletiko, to negde procitah, samo nisam znao da imaju fore i danas da to srede.

Posted

Haha mukice, nisu dobili alexis pa da se pozale nastavnici.

Mogu on i kutinjo da se drže za ruke na klupi.

Posted

"On Thursday morning, the Gunners had accepted a £60 million offer from City for the Chile international but subsequently pulled the plug on the deal after failing to land a replacement.

On Thursday morning, the Gunners had accepted a £60 million offer from City for the Chile international but subsequently pulled the plug on the deal after failing to land a replacement.

Goal now report that Sanchez feels Arsenal have ‘messed around’ with his future and has ‘no motivation’ to continue playing under Wenger."

https://www.google.co.uk/amp/metro.co.uk/2017/09/01/alexis-sanchez-issues-threat-to-arsenal-after-failed-manchester-city-transfer-6895546/amp/

Ништа не признајем ове енглеске новинаре, чекам да ми Арле каже шта је било. :fantom:

Posted

Ne znam kako sve to funkcionise, ali u Spaniji je danas poslednji dan za transfere. Tako da moze jos (po)nesto da se desi. Ja jos nisam siguran da Cou ostaje :D , mozda Mahrez ode negde, to sa Costom ... 

Coutinho ne verujem da ide igre, posto Liverpool sad vise nije u stanju da uradi bilo sta sa tim novcem sto dobije, prosao brzi voz.

Posted

Ne znam da li je DDG potpisao nešto sa Realom kad se onomad pokvario printer, ali sumnjam da ozbiljan klub nema administrativnu službu koja se brine da ih neko ne usere zbog kakve sitnice. 

Posted

Coutinho ne verujem da ide igre, posto Liverpool sad vise nije u stanju da uradi bilo sta sa tim novcem sto dobije, prosao brzi voz.

poručnik vasić i ja smo od početka prelaznog roka pričali da neće on nigde :fantom:

Ne znam da li je DDG potpisao nešto sa Realom kad se onomad pokvario printer, ali sumnjam da ozbiljan klub nema administrativnu službu koja se brine da ih neko ne usere zbog kakve sitnice. 

ne potcenjuj ljudsku nesposobnost, prisutna je i na najvišim nivoima u svim oblastima života

Posted

Doveli su već Salaha i Oxa, popunjeni su

Posted

Guardianistas nagađaju da bi Rafa, razočaran Ešlijevom traljavom transfer politikom, mogao da se zaputi južno i nasledi Bilića. Pošto je WHU uprava izdominirala u ovom transfer roku i uopšte nije rasprodala sav inventar.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...