Sandens Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 SPORFVerified account @Sporf 3m3 minutes agoMore BREAKING: Olivier Giroud welcomes Arsenal's #DeadlineDay signing.
Pokojni Ruxin Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Inače bi dil sasvim izvesno prošao da je siti zaista bio spreman da se odrekne sterlinga. Čisto da imate na umu sledeći put kad vas budu lagali o rašinom statusu u mančesteru gradu
Cane Vukic Prebranac Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Баркли одустао од Челзија усред љекарског. Вотафак. Иначе, Никола Влашић из Хајдука је потписао за Евертон. Да Бешара има с ким да разбаци двије-три.
James Marshall Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Baš onako CZ-FKP Partizan potez - "dobar ovaj mali, dobro je odigrao protiv nas, a da ga dovedemo?"
porucnik vasic Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Како ли ће Кутињо да разбија кад се врати у Ливерпул, ако је као повређен дао гол за Бразил. ^_^
Hobbit slayer Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Nije li Sako nedisciplinom izbačen iz tima? Uostalom, imao je priliku prije godinu da ode. Na stranu to, svaka čast na stavu da se ne prodaje ispod zacrtane cijene, odnosno da se poštuje stav kluba, kakav god bio. Klub demonstrira veličinu - kapa dole. Sve se nadam da će tako zadržati Kutinja, to bi bilo dobro za fudbal, iako samo kao primjer.
čekmeže Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Баркли одустао од Челзија усред љекарског. Вотафак. Иначе, Никола Влашић из Хајдука је потписао за Евертон. Да Бешара има с ким да разбаци двије-три. Inače Blankin mlađi brat
Malvo Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Matora francuska drtina izgleda ima vise srece nego pameti. Sa Aleksisom makar ima sanse da se ugura na cetvrto mesto.
kipo Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 svaka čast na stavu da se ne prodaje ispod zacrtane cijene Mamadou Sakho's £26m move to Crystal Palace announced after 01:00 BST Kutinjo (Marez, Kosta) ima fore do večeras da ode.
Прслин Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Хвала! Залажем се за интернет анонимност и врло се трудим да ми дигитални футпринт буде што мањи. Тако у локалној апотеци већ годинама имам лојалти кард на име Жикица Симић (што изазива врло збуњене погледе дела старије популације, а ако питате клуб читалаца Лагуне за моју адресу сазнаћете да је у питању Трг полицијске станице 13. Према томе, ни датум који стоји на форуму није мој прави рођендан, али честитку прихватам и на њој се захваљујем јер је знак пажње и то је важније од тога да ли је данас неко поклапање са даном мог рођења или не. Него, шта нам је са Дијафром? Колико ће само да га боли глава када се данас пробуди и када крене да се присећа јучерашњег дана.
ToniAdams Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Хвала! Залажем се за интернет анонимност и врло се трудим да ми дигитални футпринт буде што мањи. Тако у локалној апотеци већ годинама имам лојалти кард на име Жикица Симић (што изазива врло збуњене погледе дела старије популације, а ако питате клуб читалаца Лагуне за моју адресу сазнаћете да је у питању Трг полицијске станице 13. Према томе, ни датум који стоји на форуму није мој прави рођендан, али честитку прихватам и на њој се захваљујем јер је знак пажње и то је важније од тога да ли је данас неко поклапање са даном мог рођења или не. Него, шта нам је са Дијафром? Колико ће само да га боли глава када се данас пробуди и када крене да се присећа јучерашњег дана. kapiram da si zapravo zikica simic. ko bi jos imao lazno ime kao svoje pravo ime, ako ne zeli da sakrije svoje pravo ime? lol praslin zikica simic prava adresa dole na uglu.
goofs Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Jesam li ja nesto propustio ili je Diego Costa jos uvek clan Celzija?
radnik Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Ne znam kako sve to funkcionise, ali u Spaniji je danas poslednji dan za transfere. Tako da moze jos (po)nesto da se desi. Ja jos nisam siguran da Cou ostaje :D , mozda Mahrez ode negde, to sa Costom ...
Recommended Posts