Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

llorente u tottenhamu :isuse::lol:

meni je to skroz ok, pristojna alternativa 

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Možda imaju svoje ljude u Barseloni...

Posted

Znači dovoljno je da preplate nekog Brazilca da bi preživeli? Pa onda realno ne moraju našeg™, ima ih koliko hoćeš skupih.

Ali neutralno govoreći, ako već nemaju svoje dece, ja ne mogu da zamislim mnogo barselonastije pojačanje danas od Kutinja... ako je, naravno, potrebno nešto na poziciji Inieste. Ako je potrebno nešto na poziciji prodavača dresova, neki novi Neimar, onda jebiga.

U pitanju je Mesi, losom politikom kluba, otisle su mu dve igracke, Alves i Neymar i dovedeno drvlje u vidu Arde Turana i Gomesa. Mislim da njegov potpis na vec dogovoreni ugovor, zavisi da li ce biti dovedeni extra fudbaleri ili njegovi pajtosi u liku Di Marie. Kretenski potez je bio cenjkanje u visini plate za Neymara, treceg fudbalera na svetu i sad ce realno to da plate i jos vise dvojici trojici novih igraca.

Uprava je bila zatecena odlaskom Neymara, ali trziste nije  :) i sad ko ih jebe + za sve promasaje u poslednjih tri-cetiri godine.

Posted

Дијафра Псајко™ сео у авион, запалио у Француску, договорио цену од 9 милиона фунти за свој трансфер у Рен, прошао прегледе у том клубу и сада иде назад у Лондон да, како каже, "објасни власницима клуба да више неће да игра за Вест Хем". У целом плану има неколико рупа, од којих није најмања то што власници нису у Лондону. :lolol:

Ипак најлуђи клуб у Енглеској.

Posted

Spanske,Turske i ne znam koje vise serije zajedno nisu velika limunada kao ovo.Ako mu se ide,srecan put.Ostacemo bez odlicnog igraca,ali je bolje da ide nego da pravi probleme.Nadam se da cemo dovesti jos nekoga,ako ode.

Posted (edited)

Llorente i zvanično u Totenhemu za 12m

Edited by Mercuzzio
Posted

meni je to skroz ok, pristojna alternativa 

mi ga jurili dva meseca a ovi ga zavrse za 1 dan.

Posted

Možda imaju svoje ljude u Barseloni...

mislim da su to oni isti ljudi koji su najavili Kutinjovo predstavljanje u Barsi pre par nedelja

Posted

Llorente i zvanično u Totenhemu za 12m

Posted

mi cemo platiti vise za drinkwatera nego tottehnam za auriera i llorentea zajedno.

naravno, ako dodje dwater

Posted

Ljorente je vise igrac za Celzi nego za Totenhem.

Posted (edited)

mislim da su to oni isti ljudi koji su najavili Kutinjovo predstavljanje u Barsi pre par nedelja

Najavljuju i danas razni predstavljanje Kutinja u 7 popodne. Sjajna je ta ideja da se sve završi tajno, a onda ga samo trijumfalno izvade iz sanduka...

Edited by Weenie Pooh
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...