Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Pa Dortmund ih nije odjebao, a odds are da neće ni Liverpul <_<

Pa ne bi pitali Juve, L'Pool hoće da proda...

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

jedva cekam da se zavrsi ovaj dan i nek ide zivot

Posted

Znam da je Premier League, ali zašto niko neće ništa da proda Barceloni? Jadni... Juve ih odjebao za 140M za Dybalu :lolol:

To za Dybalu je naravno novinarska izmisljotina, ali svejedno, ja se nadam iskreno da Liverpul pomogne Barsi, time sto nece da proda Kutinja.

Posted

U kom smislu im pomaze? Nije igrac za Barsu? Skup?

Posted

Mene samo zanima da li postoji alternativa za VVD, pošto od njega svakako nema ništa.

Posted (edited)

- nije igrac za Barsu

- preskup je

- eventualnim dolaskom, samo se na zalost produzava zivot najgore uprave ikad vidjene u fudbalu.

Edited by Majo
Posted

Ocekujem,nazalost,da Liverpul nece potpisati danas nekog novog.Samo bez veze se pravi frka.Ako i neko dodje bice neka vrsta utesne nagrade,u smislu barem neko potpisao.

Posted

ako Newcastle dovede napadaca do kraja prelaznog roka (pominju se Lucas Perez, Ings i Remy) onda Gayle prelazi u Fulham. bio bi sjajno pojacanje za Jokana.

Posted

ako Newcastle dovede napadaca do kraja prelaznog roka (pominju se Lucas Perez, Ings i Remy) onda Gayle prelazi u Fulham. bio bi sjajno pojacanje za Jokana.

Ali mislim da od toga nema ništa pošto nikog neće dovesti.

Da Jokanu bi on super došao.

Posted

- nije igrac za Barsu

- preskup je

- eventualnim dolaskom, samo se na zalost produzava zivot najgore uprave ikad vidjene u fudbalu.

Kako se produžava život uprave, tako što dovedu preplaćenog nekvalitetnog igrača?

Posted

Kako se produžava život uprave, tako što dovedu preplaćenog nekvalitetnog igrača?

Vini, navijaci ko navijaci, vole zvezdice, Spanija je puna latinosa iz celog sveta, svi vole da vide u Barsi svoje sunarodnike. Dybala, Di Maria...spisak je predug. Ono sto je bilo najveca prednost Barse je bila njihova sopstvena skola, sad su to zasrali, da podsetim da su pre dolaska Gvardiole, Xavi i Iniesta bili na pragu izlaska iz kluba.

Posted

Znači dovoljno je da preplate nekog Brazilca da bi preživeli? Pa onda realno ne moraju našeg™, ima ih koliko hoćeš skupih.

Ali neutralno govoreći, ako već nemaju svoje dece, ja ne mogu da zamislim mnogo barselonastije pojačanje danas od Kutinja... ako je, naravno, potrebno nešto na poziciji Inieste. Ako je potrebno nešto na poziciji prodavača dresova, neki novi Neimar, onda jebiga.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...