radisa Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Pa Dortmund ih nije odjebao, a odds are da neće ni Liverpul <_< Pa ne bi pitali Juve, L'Pool hoće da proda...
Lancia Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Znam da je Premier League, ali zašto niko neće ništa da proda Barceloni? Jadni... Juve ih odjebao za 140M za Dybalu To za Dybalu je naravno novinarska izmisljotina, ali svejedno, ja se nadam iskreno da Liverpul pomogne Barsi, time sto nece da proda Kutinja.
radnik Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 U kom smislu im pomaze? Nije igrac za Barsu? Skup?
copkillah Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Mene samo zanima da li postoji alternativa za VVD, pošto od njega svakako nema ništa.
Lancia Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 (edited) - nije igrac za Barsu - preskup je - eventualnim dolaskom, samo se na zalost produzava zivot najgore uprave ikad vidjene u fudbalu. Edited August 31, 2017 by Majo
valter Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Ocekujem,nazalost,da Liverpul nece potpisati danas nekog novog.Samo bez veze se pravi frka.Ako i neko dodje bice neka vrsta utesne nagrade,u smislu barem neko potpisao.
Sandens Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 ako Newcastle dovede napadaca do kraja prelaznog roka (pominju se Lucas Perez, Ings i Remy) onda Gayle prelazi u Fulham. bio bi sjajno pojacanje za Jokana.
smorenko Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 ako Newcastle dovede napadaca do kraja prelaznog roka (pominju se Lucas Perez, Ings i Remy) onda Gayle prelazi u Fulham. bio bi sjajno pojacanje za Jokana. Ali mislim da od toga nema ništa pošto nikog neće dovesti. Da Jokanu bi on super došao.
Weenie Pooh Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 - nije igrac za Barsu - preskup je - eventualnim dolaskom, samo se na zalost produzava zivot najgore uprave ikad vidjene u fudbalu. Kako se produžava život uprave, tako što dovedu preplaćenog nekvalitetnog igrača?
Lancia Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Kako se produžava život uprave, tako što dovedu preplaćenog nekvalitetnog igrača? Vini, navijaci ko navijaci, vole zvezdice, Spanija je puna latinosa iz celog sveta, svi vole da vide u Barsi svoje sunarodnike. Dybala, Di Maria...spisak je predug. Ono sto je bilo najveca prednost Barse je bila njihova sopstvena skola, sad su to zasrali, da podsetim da su pre dolaska Gvardiole, Xavi i Iniesta bili na pragu izlaska iz kluba.
Weenie Pooh Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Znači dovoljno je da preplate nekog Brazilca da bi preživeli? Pa onda realno ne moraju našeg, ima ih koliko hoćeš skupih. Ali neutralno govoreći, ako već nemaju svoje dece, ja ne mogu da zamislim mnogo barselonastije pojačanje danas od Kutinja... ako je, naravno, potrebno nešto na poziciji Inieste. Ako je potrebno nešto na poziciji prodavača dresova, neki novi Neimar, onda jebiga.
mikelazzo Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 (edited) Philippe Coutinho to sign for Barcelona in stunning £138m deal https://www.thesun.co.uk/sport/football/4362195/philippe-coutinho-barcelona-138m-liverpool/?utm_source=TWITTER&utm_medium=social&utm_campaign=SprnklrSUNOrganic&UTMX=Editorial:TheSunFootball:TwImageandlink:Statement:Sport Edited August 31, 2017 by mikelazzo
Recommended Posts