Bustin Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Moćni skauzerski lobi ih naterao, kao Katar Neimara :(Ali ozbiljno, meni i dalje nije jasno šta Ox misli. Bez kakvih-takvih dokaza, odbijam da poverujem u onu priču da je odbio veće pare u Arsenalu i još veće u Čelsiju. izgleda da nije dobio kintu kod plavaca. Arsenal i Celzi su se dogovorili al je zapelo kod plate. Naravno, on iskusno nece da bude bek vec piksi... makar za medije. Da budeem iskren mislm da bi on legao dobro Konteu ali uvek kao WB. Tesko da bi mogao da konkurise Kanteu, Sesku pa cak i Baki. Napred bi bio peta-sesta opcija. Kao WB mogao bi odma u prvih 11 umesto Mojsija. Voleo bih da je dosao.
Pokojni Ruxin Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 (edited) Jel to LFC ponuda?Mnogo bre...Meh, koga briga za pare, bio bi vam odlično pojačanje. Svako ko misli da se kod nas u ligi bori za mesto prvog do pepa mora da bude spreman na ovakve investicije. Sve drugo su hipsterska proseravanja i kiselo grožđe Edited August 30, 2017 by Ruxin
valter Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Meh, koga briga za pare, bio bi vam odlično pojačanje. Svako ko misli da se kod nas u ligi bori za mesto prvog do pepa mora da bude spreman na ovakve investicije. Sve drugo su hipsterska proseravanja i kiselo grožđe Upravo tako,ionako nisu moje.Itekako bi bio,ako dodje.Ovo ''prvog do pepa'' je neka sala,ili...Ako ce pep da pobedjuje kao poslednji put,onda...Inace jel sudija svirao kraj te tekme,ili se jos igra?Pepovci treba da pokusaju da poprave go razliku.Za proseravanje i kiselo grozdje sam saglasan.Ne pravi se pita od g....a.
Pokojni Ruxin Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Jel smo primetili do sad kakav je siti ispao car kad je monaku pokupio najboljeg igrača za najmanje pare, pre nego što je prelazni i počeo? A sad druge i treće violine plaćaju po 100-200 miliona ^_^
Pokojni Ruxin Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 .Ovo ''prvog do pepa'' je neka sala,ili...Ako ce pep da pobedjuje kao poslednji put,onda...Inace jel sudija svirao kraj te tekme,ili se jos igra?Pepovci treba da pokusaju da poprave go razliku. Nikakva šala druže, ja sam samo što se ono kaže ahead of the curve -_-
valter Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Nikakva šala druže, ja sam samo što se ono kaže ahead of the curve -_- Ajde videcemo,velike pare su pukli,treba da to opravdaju..Da sacekamo jos da prodje sutrasnji dan,ko zna sta sve moze da bude.Negde procitah,mislim neki engleski sajt,da PSZ razgovara sa Totenhemom za Di Mariju i jos nekog.Kao PSZ nece da Di Mariju proda Barsi,a mora nekome zbog fer pleja.
borris_ Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Barca zeli Di Mariu za 30M€. Pitanje, da li igrac moze da potpise ugovor cak i ako ne prodje medicinski pregled? Lemar sutra igra vaznu utakmicu za reprezentaciju (prva postava) i nisam siguran da ce ga Deschamps pustiti na taj medinciski.
levi Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Kako ne, dešava se pred dedlajn da nema vremena za preglede. Potpisao je naš do skoro najskuplji Maksimović za Napoli bez pregleda
MiddleClass Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Barca zeli Di Mariu za 30M€. Pitanje, da li igrac moze da potpise ugovor cak i ako ne prodje medicinski pregled? Lemar sutra igra vaznu utakmicu za reprezentaciju (prva postava) i nisam siguran da ce ga Deschamps pustiti na taj medinciski. Jaoo, Francuska i pokojna Holandija. Hoce li brojati Francuzi do 5?
borris_ Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Sveci ce najvjerovatnije sutra potpisati Aurier-a. Odlican igrac (ovdje kazu da je najbolji desni bek na svijetu) ali ima ludu glavu. Bice odlican dok ne eksplodira.
borris_ Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Jaoo, Francuska i pokojna Holandija. Hoce li brojati Francuzi do 5? Sa Deschamps-om na klupi? lol Kada Zidane dodje samo ce nebo biti granica.
Malvo Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Preterujete za Oksa. HG igrac, voli da trci, sto Klopara voli, a i nije duduk kakvim se predstavlja. Kod Vengera se izgubio, kao sto se mnogi izgube. Lalana I Vajnaldum i nisu neka velika konkurencija, taman ce se boriti sa njima za mesto. Sasvim solidna kupovina.
kipo Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Takođe smatram da je Ox dobra kupovina. Arsenal pokušava da dovede Drakslera ili će stopirati Sančeza u Siti. Ja pak mislim da bi Draksler savršeno legao Junajtedu
Recommended Posts