Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Ja ipak mislim da je zamena za ibea, ali u suštini je nebitno...kod klopa su i onako svi isti - brzi, mogu da trče do sutra, slabo znaju fudbala

Može da ih poređa kako god :fantom:

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Sad se priča da je Monako prihvatio €98 miliona :o

Propašće nam reputacija štedljivih old skool finansijskih konzervativaca...

Posted

Setih se komentara vlasnika Panatinaikosa od pre nekoliko godina.Pitali ga sta da poruci navijacima koji se nerviraju sto imaju los prelazni rok,a on rece da se on ne nervira.Ako ih boli glava zbog toga neka popiju aspirin,a ja cu da podignem cenu aspirina jer ga proizvodim i tako vratim lovu bacenu na lose igrace.I svi smo srecni.Koliko znam vlasnici LFC ne proizvode aspirin  :isuse:

Posted

Sad se priča da je Monako prihvatio €98 miliona :o

Propašće nam reputacija štedljivih old skool finansijskih konzervativaca...

Jel to LFC ponuda?Mnogo bre... 

Posted

Ma nije ni iz tvog ni iz mog džepa. Samo neka se bahate, ja bih da nekako zadrže Kutinja i zakrpe CB, ove napadačke trophy wives neka kupuju koliko hoće.

Posted

jel Monako zaradio preko 500 miliona ovog leta?

Posted (edited)

jel Monako zaradio preko 500 miliona ovog leta?

Ako prodaju Lemara i Fabinha, da.

Edited by borris_
Posted

Ako prodaju Lemara i Fabinha, da.

Strava, mislim svaka cast i izgleda da ce opet da imaju pristojan tim.

Posted (edited)

Moze i bez Fabihna ako se Leverpool ili Barca isprse. :D

Ako im ode i Lemar, to ce biti katastrofa za njih. I to u mrtvi Liverpool :isuse:

Edited by borris_
Posted

Ma nije ni iz tvog ni iz mog džepa. Samo neka se bahate, ja bih da nekako zadrže Kutinja i zakrpe CB, ove napadačke trophy wives neka kupuju koliko hoće.

I to sto kazes,pare su njihove,ali mnogo je to za par nogu  :isuse:  Slazem se,ali tesko da ce  doci neko da zakrpimo CB.

Posted

Moze i bez Fabihna ako se Leverpool ili Barca isprse. :D

Ako im ode i Lemar, to ce biti katastrofa za njih. I to u mrtvi Liverpool :isuse:

Mrtvi Liverpul, a ono nekoliko igrača bira Liverpul ispred drugih velikih timova :fantom:

Posted

Moćni skauzerski lobi ih naterao, kao Katar Neimara :(

Ali ozbiljno, meni i dalje nije jasno šta Ox misli. Bez kakvih-takvih dokaza, odbijam da poverujem u onu priču da je odbio veće pare u Arsenalu i još veće u Čelsiju.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...