Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Ox je zamena za ibea :fantom:

Btw poručniče rahim čeka izvinjenje. Prslinu ćemo ajde uvažiti ono ma ja sam se to samo šalio -_-

Posted

Zavrsen Ox. Sta znam, nisam odusevljen, ali jaca konkurenciju, mozda se preporodi.

Posted

U jbt £40m, što sam ja istripovao da i njemu ističe ugovor pa je neka sića tipa 20-25

Posted

Sad i Murinjo, kao, hoce Mareza.

Posted
:isuse: ako dolazi umesto Coutinha ovo je najgori prelazni rok ikada igde. Očekuješ Lemara, dobiješ polumrtvog ispuvka, valjda će se nešto još dogoditi u ova dva dana.
Posted (edited)

Odakle pare za Lemara i Oxa i Salaha? Kako mislis da se opravda tolika kupovna? Moras nesto prodati da bi imao pokrice...

Recimo Kutinja... :fantom:

Edited by MiddleClass
Posted

:isuse: ako dolazi umesto Coutinha ovo je najgori prelazni rok ikada igde. Očekuješ Lemara, dobiješ polumrtvog ispuvka, valjda će se nešto još dogoditi u ova dva dana.

Ко је рекао да долази место Кутиња?

Posted

Šestogodišnji ugovor. 

Moraće West Brom dobro da se isprsi za 2-3 godine. 

Posted

Odakle pare za Lemara i Oxa i Salaha? Kako mislis da se opravda tolika kupovna? Moras nesto prodati da bi imao pokrice...

Malo je Coutinho, Sakho ... Origi, Markovic ova 2 ili pozajmica ili prodaja. I to je tu negde.

Posted

+ naby keita, silan bre novac dali, nema više skrivanja iza neulaganja.

I to će još tu prevaru iz lajpciga morati da ga ćekaju godinu...klop iskusno obezbedio sebi izgovor za još jednu sezonu podbacivanja u odnosu na prethodnika (mmw da ćemo prvo strpite se dok ne čučne keita pročitati na ppp-do već oktobra :fantom: )

Posted

Šest godina, ok. I da dođe Lemar ovo je najgori transfer ikada igde.

Posted

Možda Ox dolazi kao desni bek, što onda Gomeza pretvara u štopera, što onda krpi kritičnu poziciju bez da se dovodi VVD? :unsure:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...