Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

lemar mi je vise amc nego neki krilni napadac. to sto je on igrao u monacu po pre svega levom krilu ne mora nista da znaci posto su oni igrali sa dva napadaca.

Jeste, ali su im centrali vezni duboko, Mutinjo i Fabinjo. Lemar moze da igra sve 3 role iza spica, ali da li ce im biti dosta 1 lopta?! Pogotovu sto ni Firmino nije klasican spic, a u zadnje vreme to igra. Videcemo sta ce ispasti iz Kloparinog tumbanja Livea.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

John iskreno zabrinut, kakvo sporcko rivalstvo :lolol:

Posted

Što se ti ne zabrineš za Arsenal i pristaneš da se odrekneš 1 Raza? Da se vrati najzad dete u prestonicu iz mrske okoline Hadrijanovog zida...

Posted

Jeste, ali su im centrali vezni duboko, Mutinjo i Fabinjo. Lemar moze da igra sve 3 role iza spica, ali da li ce im biti dosta 1 lopta?! Pogotovu sto ni Firmino nije klasican spic, a u zadnje vreme to igra. Videcemo sta ce ispasti iz Kloparinog tumbanja Livea.

Sent from my iPhone using Tapatalk

imo ova trojka liverpoola dobro funkcionise za sada, pa bi bilo glupo to pokvariti dolaskom novog igraca. ja bih lemara stavio na nekog amc-a ili mc-a. da igra sa hendersonom i canom u sredini.

Posted

Što se ti ne zabrineš za Arsenal i pristaneš da se odrekneš 1 Raza? Da se vrati najzad dete u prestonicu iz mrske okoline Hadrijanovog zida...

Iskreno, nisam siguran da bih se odrekao najboljeg homegrown igrača na tržištu ni da ponude tržišnu cenu od 250 miliona, a kamoli ovako. Teško da će se skoro pojaviti novi rašo, mislim top 5 klubovi se upravo biju oko 1 oxa :isuse:

Jeste mi malo žao što je wengerara rešio da burn this shit down pre nego ode u pemziju, ali nije moj problem -_-

Posted

imo ova trojka liverpoola dobro funkcionise za sada, pa bi bilo glupo to pokvariti dolaskom novog igraca. ja bih lemara stavio na nekog amc-a ili mc-a. da igra sa hendersonom i canom u sredini.

Ma jok, on ce sa Grujom za katedru.

Posted

lemar ce verovatno igrati ono sto je igrao coutinho kad su svi zdravi, odmah iza ove trojice napred + umesto njih kad klopp krene da rotira. ako coutinho ode, tu im je neophodan igrac jer ovu trojicu prakticno nema ko da zameni sem rahmetli sturridgea.

Posted

Sve tačno, osim što zaboravljaš 1 Ljiljanu.

Posted

on ce valjda odsustvovati jos par meseci, a ionako bi dejstvovao™ na suprotnoj strani. henderson/can dm, lemar i lallana/milner ispred, salah/mane/firmino napred.

Posted

Teško da će biti dvojica ofanzivnih u toj veznoj trojci. Trenutno Hendersonu prave društvo Can i Wijnaldum, jednog od njih će izbaciti Coutinho/Lallana/Lemar ali ne obojicu - Klopp je takav ofanzivan srednji red izvodio baš retko, kad bi ga naterale povrede ili rezultatski zaostatak.

Posted

nisu li sad za vikend igrali tako protiv arsenala, samo s canom i wijnaldumom ispred hendersona? sad sam proverio heat map, can se maltene nije vracao na svoju polovinu :D

u krajnjoj liniji, lemar ce verovatno mnogo cesce menjati nekog od ove trojice napred, cak i u idealnom scenariju bez povreda.

Posted

Pa Can i Wijnaldum su primarno fizikalci, oni su protiv Arsenala neobično dobro izgledali u napadu ali to im nije primarna funkcija. Sve što taj vezni red (Hendo/Can/Wijnaldum) treba da radi u napadu je da nekako doturi loptu prednjoj trojci. To im je obično problem bez ijednog kreativca jer jebiga, nije svake nedelje Arsenal :(

Posted

pa wijnaldum je bio klasican amc pre nego sto se upoznao s kloppom :D potcenjujes njega i cana u napadackom smislu, mogu oni fino da odigraju u toj box-to-box ulozi. henderson je tu svakako jedini klasican defanzivni veznjak, nijemac ocigledno ceni igrace koji se ubacuju iz drugog plana.

Posted

Ma šta mogu da odigraju, kao da ih nismo gledali prošle sezone, koliko puta su gušili u ovoj postavi?

Jedna stvar je ubaciti se iz drugog plana a sasvim druga uraditi nešto sa loptom u nogama i sa 11 protivničkih fudbalera između tebe i gola.

Odlični su oni u toj box-to-box ulozi kad je protivnik voljan da napada ili kad imaju 1 Kutinja da izmisli nešto ni iz čega. Inače se obično beskrajno dodaju dok im ne dosadi, a onda se zalete u petoricu od kojih im loptu oduzme već prvi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...