Pokojni Ruxin Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 (edited) Kakav crni Renato Sancez, veze taj nema Pa da, ali može vazda da trči -_- Edited August 29, 2017 by Ruxin
Lancia Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Pa da, ali može vazda da trči -_- Neka ga nek trci po Bavarskoj.
189- Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 lemar ce biti zamena za coutinha. jel sanchez hoce samo u city? bilo bi lepo kada bi i mi poslali neku ponudu. pitanje je jos da li sterling hoce u arsenal.
Pokojni Ruxin Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Ma to je stvarno glupost, ne sprdam se, siti nema ama baš nikakvu želju da pusti rašoa... Mislim da alexis hoće samo kod pepa
porucnik vasic Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Ma to je stvarno glupost, ne sprdam se, siti nema ama baš nikakvu želju da pusti rašoa... Mislim da alexis hoće samo kod pepa Руксине, имаш боље изворе но Гардијен?
Lezilebovich Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 da go i (možda) popije suspenziju od 3 utakmice Fudbalski savez Engleske istražuje novodni incident u kom je učestvovao Aleksandar Mitrović i prema pisanju ESPN, preti mu suspenzija od tri utakmice. Mitrović je na utakmici protiv Vest Hema na stadionu Sent Džejms park u subotu laktom u lice udario vezistu "Čekićara" Manuela Lancinija, ali sudija Nil Svabrik i njegovi pomoćnici nisu videli taj incident.
Pokojni Ruxin Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 (edited) ^Mislim da su oni samo sporiji od mene, ali ne isključujem ni to drugo -_- Bumo videli Edited August 29, 2017 by Ruxin
borris_ Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Krychowiak, pozajmnica u WBA. Imbula pozajmnica u Toulouse. Jos nista nije sigurno.
radnik Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Ako City dovede Sancheza ni Pep ne moze pokvariti tu titulu. Ma sta radio i kombinovao.
porucnik vasic Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Таленат је Гладиола. Изненади позитивно.
Прслин Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Стерлинг + 15 милиона за Алексиса, то је отприлике мера. Све остало је злоупотреба Венгерове старачке деменције. Мада, матори је увек био педо који више цени балавце од генијалних играча на врхунцу каријере... али, на такве се пали Гладиола. Дефинитивно Стерлинг + 15 милиона једино реално и то само због последње године уговора. Ево леп преглед планираних долазака и одлазака у свим клубовима Премијер лиге у ових мало сати. За Вест Хем знам да су у праву, за остало ми се чини да једу: http://www.telegraph.co.uk/football/2017/08/29/transfer-window-countdown-every-premier-league-club-needs/
John Coltrane Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Lemar moze biti opak, igra slicno Marsialu, ali sa vise tih nekih "organizacionih" sposobnosti obzirom da je igrao i u centru kroz karijeru. Jedino je pitanje ko bi izvisio Salah ili Mane, posto ne verujem da ce Klop puci ozbiljne pare za grejaca klupe. Slican scenario sa B.Silvom u Sitiju.
189- Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 lemar mi je vise amc nego neki krilni napadac. to sto je on igrao u monacu po pre svega levom krilu ne mora nista da znaci posto su oni igrali sa dva napadaca.
Recommended Posts