Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted (edited)

Ма, све повезано са Билићем испада трагикомедија: од тога што си споменуо - (човек има кондиционог тренета који је стар 70 година, мислим стварно), преко инсистирања да играчи играју на позицијама које им не леже (колико пута је Антонио играо бека), потпуно лудачких потеза са трансферима (скоро сви играчи доведени прошле сезоне - Заза, Калијери, Торе, Фегули, Нордвајт, Флечер, Арбелоа, Снодграс - су у међувремену продати или позајмљени).... Лудило.

Он је имао добре резултате са репрезентацијом јер Хрвати имају тај врло изражени национализам јер после толиких векова коначно имају своју државу, па Билић није нешто ни морао да их нарочито мотивише, а добри су фудбалери и из добрих клубова. Ово што је после репрезентације радио је потпуно медиокритетство које, може да шљака са делом навијача, нарочито у комбинацији са његовим неоспорним шармом. Јебига, ја сам био против њега од старта због оне приче да је пуштао Томпсона пред утакмицу репрезентације - неку баладу, не она срања са месарима - али ме у међувремену купио као особа и делује ми скроз океј, тако да сада верујем да му је то или подметнуто или, још вероватније, да није ни размишљао. Сада бих му дао отказ а онда га одвео на пиће, али као што нико од људи из те кафане где бих га водио не може да води Вест Хем, не може ни он.

Edited by Прслин
  • Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Ma Bilić djeluje kao lik sa kojim bi svak' od nas otišao na pivo da ćaska o vječnim temama Hita 202 - jesu bolji Mejdeni ili Metalika, kao neko s kim bi išao na utakmicu, ali da ti vodi ekipu 330 dana godišnje, nekako ne djeluje. 

Posted

+ zilion....Kao da sam ja pisao post. Beskrajno simpatičan i gotivan lik, s kojim bi rado seo i pričao o fudbalu i pio pivo, ali nije mi za HC neke ozbiljne ekipe.

Posted

nije deadline day, ali ludilo je već krenulo: privatni avion sleteo iz Bornmuta u Liverpul (likovi pratili sve avione koji danas sleću u Liverpul) i primećen klupski automobil Liverpula na licu mesta, pa je internet odlepio kao VVD završen :lol:

Posted (edited)

navodno smo i mi u trci za lemara. verujem da postoji mozda 1% da je ovo istina. ma bilo gde da ode samo ne u liverpool.

btw boga je pozajmljen birminghamu. 28. igrac na loanu.

Edited by 189-
Posted

Ako su ovi spremni da ga prodaju, stiče se utisak da je Liverpul spreman da plati koliko se traži. Navodno je treća ponuda Liverpula jako blizu onoga što Monako traži, plus bi se poslao Oriđi u drugom smeru, na pozajmicu.

Posted

А коме и чему тај Лемар у Ливерпулу?

Posted

Pokriva više pozicija, verovatno kao kvalitetnija alternativa za Oriđija koji je stvarno malo pokazao

Posted (edited)

Namesto Kukija :(

kvalitetnija alternativa za Oriđija

Ma jeste, 80 miliona da bude novi treći špic.

Edit: Ne šezdeset nego osamdeset.

Edited by Weenie Pooh
Posted

Namesto Kukija :(

Ma jeste, 80 miliona da bude novi treći špic.

Edit: Ne šezdeset nego osamdeset.

Pa umesto Kukija od sledeće sezone, taman da se navikne i uigra :fantom:

Posted

Sledeća sezona je sledeće sezone, ko zna ko će biti tu a ko neće. Meni je za ovu sezonu apsolutni prioritet CB, ako ne može VVD morali bi nekog drugog da nađu a ne vidim nijedno drugo ime da se pominje. Zato su mi sve te navodne ponude za Lemara poslednjih nedelju dana potpuno neočekivane.

Posted

Eno pratili su Liverpulov auto od aerodroma do Stenli Parka, VVD je pitanje momenta :lol:

Posted

A odakle ideja da VVD dolazi iz Bornmuta? Southampton nema aerodrom? :unsure:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...