Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Sad kad krene da dominira pod Konteom. Biće novi Mojsije od njega.

Čudo ne piše kolika je cena, računam da bez 100 miliona ne bi mogli da prođu.

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

valjda 35 miliona funti. previse ali no cares, samo nek dodje neko

Posted

35 milki previše za Oxa? 24 god, englez, sasvim, sasvim dobar... šta propuštam?

Posted

OK je ta cena. Jedino sto je poslednja godina ugovora i nije zeleo da produzi.

Posted

35 milki previše za Oxa? 24 god, englez, sasvim, sasvim dobar... šta propuštam?

Moje propuštanje ide u drugom smeru - zašto je odjednom krenula otimačina oko oxa koji se nikad nije do kraja namentuo kod arsena? A nije više ni toliko mlad pa da odgovor bude potencijal.

Samo zato što mu ističe ugovor?

Posted

pa nije bas neki world class, plus je poslednja godina ugovora, rivalski klubovi, chelseau ocajnicki treba igrac...

Posted

U svakom slučaju jasnije je nego ikad koliko raša mađija opravdava epitet krađe koji su mu stručnjaci davno nametnuli :fantom:

Posted

Liverpool dogovorio dolazak Keite!

iduce godine

Posted

kasnis ;p

prica se inace da atletico kupuje costu i da ce do januara igrati za everton.

Posted

U svakom slučaju jasnije je nego ikad koliko raša mađija opravdava epitet krađe koji su mu stručnjaci davno nametnuli :fantom:

Ако довољно дуго будеш понављао ову мантру можда убедиш сам себе да је истина. Можда. -_-

Posted

e jbg

Sta se pise kod "vas", ima li ko u igri da se dovede jos?

Posted

prica se inace da atletico kupuje costu i da ce do januara igrati za everton.

Navodno se Kuman ponudio da ucini Atletiku.

btw, ilustracija o upravi Barse, Robert Fernandez je 18-og avgusta saznao da postoji Keita u Lajpcigu na utakmici protiv Salkea i jako mu se svideo. No, kako je veran svom instiktu, ostaje veran svom izboru, Di Maria, Kutinjo i Paulinjo. Dabogda im Liverpul uzeo 200 miliona za Kutinja.

Posted

Navodno se Kuman ponudio da ucini Atletiku.

btw, ilustracija o upravi Barse, Robert Fernandez je 18-og avgusta saznao da postoji Keita u Lajpcigu na utakmici protiv Salkea i jako mu se svideo. No, kako je veran svom instiktu, ostaje veran svom izboru, Di Maria, Kutinjo i Paulinjo. Dabogda im Liverpul uzeo 200 miliona za Kutinja.

Идућег јула после СП-а на ком Бразил има да развали хоће.

Posted (edited)

Ако довољно дуго будеш понављао ову мантру можда убедиш сам себе да је истина. Можда. -_-

Sad je uglavnom ponavljam jer znam koliko je vas kloparine pogodio rašov razvoj u prvog među enzglezima.

A ako ćemo realno, ko do sad nije i bez mene skontao kakav je dečko zmai bolje odma da batali loptanje. Mislim nije to kraj sveta, ima lepih pdf-ova i van sporta...ne sumnjam da tamo na kulinarstvu ima predivnih diskusija o sendvičima i salatama, šta fali i to je za ljude -_-
Edited by Ruxin
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...