Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Kako se kaže burek na švajcarskom?

pa piše ti dole - Halloween :D

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Halloween je američki burek.

Posted

Да ли нам је Арле претекао данас? :cry:

Posted (edited)

Liverpool poslao ponudu za Lemara, 72M€.

Ja bih trazio 150M€ bez bonusa i poslao bih ga na tribinu ako nije zadovoljan.

Edited by borris_
Posted

Liverpool poslao ponudu za Lemara, 72M€.

Ja bih trazio 150M€ bez bonusa i poslao bih ga na tribinu ako nije zadovoljan.

Nije u redu, igrac otvoreno hoce da igra za Liverpul, kao i Naby Keita i Van Dijk a retardirani klubovi ili odvale cenu ili nece da ih puste. Nepravda, za sve je kriv PSG:)

Posted (edited)

Da mi je samo znati šta ova ponuda ima zajedničko sa slučajem Kutinjo...

Edited by copkillah
Posted

Popivoda ce izgleda u Chelsea a Krychowiak bi ga mgao zamjeniti.

Posted

Naby Keita has undergone a medical ahead of a move to #lfc - although the deal agreed will see him move from Leipzig next summer

??

Posted

To onaj iz Tajmsa javlja?

Meni OK zvuči, ipak ljudi uzeli više od klauzule, pretpostavljam da to znači da Coutinho ostaje do sledećeg leta.

Posted

Javljaju ovi tviterasi, dosta njih. Za pare procitah 48m funti, sad je li vise od klauzule ne znam.

Meni vise izgleda da ide (licni utisak) i da je ovo upravo mazanje ociju navijacima.

Posted

Pa ne znam zašto bi se ispružili sad za igrača koji će sledećeg leta biti jeftiniji. Valjda bi te pare odvojili za onog klinca iz Monaka ako jure instant zamenu.

Posted

Pa ne znam zašto bi se ispružili sad za igrača koji će sledećeg leta biti jeftiniji. Valjda bi te pare odvojili za onog klinca iz Monaka ako jure instant zamenu.

То је то, мислим да су желели да елиминишу Бајерн из приче. Мада је комично помало. 

Posted

Izgleda i da je Barselona danas poslala ponudu za Keitu, da bi dobili odgovor kako je u toku medicinski pregled u Liverpulu. Ako je to tačno onda :lol: i :Hail:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...