Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Jedna i druga klupa.

LFC subs: Ward, Arnold, Klavan, Milner, Grujic, Solanke, Sturridge

Ars subs: Ospina, Kolasinac, Mustafi, Coquelin, Walcott, Lacazette, Giroud

slicne jacine.

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Stvarno Karius :O Gomez i Moreno na Ozila i Alexisa, biće veselo.

Sreća pa se Gruja vratio na klupu, može da se neočekivano pojavi i reši stvar.

Ja sam malo zajebao, Alexis ce na Gomeza, a Moreno na Ozila.

Zato ce Mane na Bellerina, a Salah na Oxa. :mellow: Da je samo do brzine pa i nekako.

Posted

lose i dosadno drugo poluvreme. no, ipak dovoljno za danasnji everton koji osim u poslednjih petnaestak minuta nije usao u sesnaesterac. jedva cekam da se hazard vrati i onda ce ovo vec liciti na nesto. bats mi vec ozbiljno ide na zivce sa sebiclukom.

Posted

Zato ce Mane na Bellerina, a Salah na Oxa. :mellow: Da je samo do brzine pa i nekako.

Razlika je valjda u tome što vi™ inate™ tri štopera™. 

I nije mi jasno zašto se žališ na Wengera, zato što u napadu igra Shit Danny Sturridge? Mislim, očekivao si da će vas upropastiti guranjem Nosonje u startnu postavu, a prethodno si se žalio na preskupog Lakazeta koji samo zna da izvodi penale... koga bi ti u špicu napada?

Posted

I nije mi jasno zašto se žališ na Wengera, zato što u napadu igra Shit Danny Sturridge? Mislim, očekivao si da će vas upropastiti guranjem Nosonje u startnu postavu, a prethodno si se žalio na preskupog Lakazeta koji samo zna da izvodi penale... koga bi ti u špicu napada?

Nije problem sto se tice spica, najzad, Welbz vam je zabio u prosloj nasoj tekmi. Meni je cudno da nema Kolasinca nego se ugadja engleskom pizdunu Oxu. Elnenyja nema ni na klupi tako da od rezervnih veznjaka imamo samo Coquelina. Mustafi je mogao umjesto Holdinga danas, ali dobro.

Posted

Da vidiš kad zabije danas  :fantom:

Posted

Da vidiš kad zabije danas  :fantom:

Ne bi me čudilo, Kariusu nije zabio samo ko nije hteo.

Posted (edited)

4:2 :(

Od 16 penala u utakmicama Liverpoola i Arsenala u EPL eri promaseno je 7 sto je rekord. 17 golova u 90.minuti i kasnije.

Edited by ArleKino
Posted

Očekujem da odluče između sebe to četvrto mesto :fantom:

Posted

Pa što Viško ne kometariše ako je već na licu mesta

Posted

Engleski novinari se Morenu i dalje svete zbog španskog pokušaja invazije od pre 200 godina, šezdeseti put danas pominju da je u postavi jer se Robertsonu rodilo dete :isuse: To što je Robertson počeo celu jednu utakmicu do sada a Moreno sve ostale nema veze, narativ se mora isforsirati...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...