copkillah Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Karijus danas brani, Minjole ni na klupi, a nije povređen ni bolestan. Ludi Klopara
John Coltrane Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Арсенал је против Стоука играо за класу бое него ви данас, а изгубио. Гладиолин тим је играо боље него ви. Никаква рапсодија није била. Sta igra Gvardilola? Tika taka bez rezultata. Zašto, gledali smo istu utakmicu? Ne možeš imati brz i atraktivan fudbal bez da rizikuješ malo jbg, a Smorinjo to ne radi. Pritisak se svodi na 5-minutno sigurno kruženje oko bunkera nakon čega svakako se šalje duboka lopta. Bezveze. Bas je juce gomila lopti islo kroz sredinu, nije bilo toliko ni bunarenja ni dubokih lopti. Uglavnom se pravi trougao sa Lukakuom (Pogba Mata Mikhi) da bi se duplim pasom stvorila sansa ili lopta po zemlji iza ledja odbrane na ivici ofsajda. Iz toga je izaslo 10 suteva i okvir gola. Nije mi jasno kako neko ruznom igrom moze da spakuje 10 golova u 3 kola? Murinjo ce verovatno kalkulisati protiv ozbiljnijih protivnika, sto je i za ocekivati, ali ovo u prva 3 kola je visoko iznad njegovog standarda, tj. ruznog fudbala.
borris_ Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 (edited) Francuzi i dalje tvrde da ce Kutinjo u Barcu, 160M€ sa bonusima. Pitanje: da li bi ste bili barem malo zadovoljni da ADM ili Draxlerom u slucaju da vam Kutinjo ode? Edited August 27, 2017 by borris_
radisa Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Draxler pre ADM... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
copkillah Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Francuzi i dalje tvrde da ce Kutinjo u Barcu, 160M€ sa bonusima. Pitanje: da li bi ste bili barem malo zadovoljni da ADM ili Draxlerom u slucaju da vam Kutinjo ode? Pa da je doveden Draxler, ovaj bi možda i bio slobodan da ide, doduše i dalje ne po onim bezobraznim uslovima.
kipo Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Sta igra Gvardilola? Tika taka bez rezultata. Bas je juce gomila lopti islo kroz sredinu, nije bilo toliko ni bunarenja ni dubokih lopti. Uglavnom se pravi trougao sa Lukakuom (Pogba Mata Mikhi) da bi se duplim pasom stvorila sansa ili lopta po zemlji iza ledja odbrane na ivici ofsajda. Iz toga je izaslo 10 suteva i okvir gola. Nije mi jasno kako neko ruznom igrom moze da spakuje 10 golova u 3 kola? Murinjo ce verovatno kalkulisati protiv ozbiljnijih protivnika, sto je i za ocekivati, ali ovo u prva 3 kola je visoko iznad njegovog standarda, tj. ruznog fudbala. Na igru u prva dva kola nemam riječi zamjerke, ovo se odnosilo na jučerašnju igru. Opet, jasno mi je da tako mora protiv bunkera sa ozbiljnijom odbranom, ali ipak to moze malo brze uz koju izgubljenu loptu više. Ja naprotiv mislim da ce Murinjo sa jačim ekipama igrati otvorenije, dok smo na ovo osudjeni sa bunkerašima na OT. Sent from my HTC Desire 630 dual sim using Tapatalk
gervasius twinkleminkleson Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Francuzi i dalje tvrde da ce Kutinjo u Barcu, 160M€ sa bonusima. Pitanje: da li bi ste bili barem malo zadovoljni da ADM ili Draxlerom u slucaju da vam Kutinjo ode? 160 jebote. Ko je ludji ovdje, Barca ili Liverpool
copkillah Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 160 jebote. Ko je ludji ovdje, Barca ili Liverpool Nisi ispratio, u Barsinom slučaju to bi u najboljem slučaju bilo 100 na pet godina i ostalih 60 u bonusima koji su vrlo upitni. S obzirom da su dobili preko 200 miliona u kešu, ja od njih ne bih prihvatio ništa osim suvog keša i to jako debelog. Osim što ovi u klubu neće ni taj keš, a ovi iz Barse su retardirani i ne shvataju šta znači 'nije na prodaju'.
gervasius twinkleminkleson Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Pa iskreno, ne mjenja bas nesto puno činjenicu da su ludi što toliko nude
borris_ Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Ne mogu ponuditi nista manje od Dembelea. 105M€, obavezni bobusi koji se placaju svake godine i bonusi koji zavise od ifraca i njegovih igara. U slucaju Kutinja, to bi trebalo biti vise (15M€ vise)
copkillah Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Pa to su današnje cene, s obzirom da je jedan Dembele plaćen preko 100 miliona...
gervasius twinkleminkleson Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Fair enough, ali svejedno, sulude su mi to pare za coutinha i u ovom kontekstu . Za Dembelea takođe, mada mi on djeluje kao bolji igrač
copkillah Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 (edited) bukvalno edit: i Moreno je starter tako da će biti najbolje da ni o čemu ne razmišljam do utakmice Edited August 27, 2017 by copkillah
Recommended Posts