Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Pa kad prošle sezone nisu bili tu Rashford i Žbunokosi, jbg.

Pa niko ne kaze da je zbog personala  -_-

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Mou ubo sa izmenama???? Pa zar nije logicnije i pravednije reci - promasio sa starterima??? 

Posted

Rutinski

Lukaku i penali,3 promaseni od zadnjih 6 izvedenih

Lik je sutnuo 5 puta u istu stranu i poluvisoko,2 promasio,i danas opet sutne isto :0.6:

Posted

Junajted na mišiće. Ružan fudbal al' može protiv ovih poluzajebanih ekipa sa ozbiljnijom odbranom. Slijede dva teška PL meča, ovih 9 bodova su odlični, jebeš igru

Jos 1 sa LiveScorea.

Posted

Jos 1 sa LiveScorea.

Арсенал је против Стоука играо за класу бое него ви данас, а изгубио. Гладиолин тим је играо боље него ви. Никаква рапсодија није била.

Posted (edited)

Zajebano izgleda junajted ali vidi se svetlo na kraju tunela, ono Lukakuovo izvođenje penala, jel to bilo za statistiku? Nadam se da se malo sasro. Pogba napaljen kao zmaj, hoće glavnu ulogu pa je sebičan. Lester je sramota, šampion od pre dve sezone da se onako povuče u prvom pol. Zašto ne kupi neko Šmajhela?

daj vasiću dobro su igrali, onoliko puta mi ne šutnemo za tri utakmice koliko je utd za 1 pol.

Edited by čekmeže
Posted (edited)

Арсенал је против Стоука играо за класу бое него ви данас, а изгубио. Гладиолин тим је играо боље него ви. Никаква рапсодија није била.

Dobro, nemamo svi iste standarde -_-

Edited by Ruxin
Posted

Jos 1 sa LiveScorea.

Zašto, gledali smo istu utakmicu? Ne možeš imati brz i atraktivan fudbal bez da rizikuješ malo jbg, a Smorinjo to ne radi. Pritisak se svodi na 5-minutno sigurno kruženje oko bunkera nakon čega svakako se šalje duboka lopta. Bezveze.

Posted

Zajebano izgleda junajted ali vidi se svetlo na kraju tunela, ono Lukakuovo izvođenje penala, jel to bilo za statistiku? Nadam se da se malo sasro. Pogba napaljen kao zmaj, hoće glavnu ulogu pa je sebičan. Lester je sramota, šampion od pre dve sezone da se onako povuče u prvom pol. Zašto ne kupi neko Šmajhela?

daj vasiću dobro su igrali, onoliko puta mi ne šutnemo za tri utakmice koliko je utd za 1 pol.

Ниси гледао Хофенхајм. ^_^

Posted

Ниси гледао Хофенхајм. ^_^

Poezija kako dobar fudbal. Pročitao ih Klop doduše

Posted

Pa reknete džanu da šuta 10 puta po utakmici sa 30+ metara radi reda i toeto. Plus jednog dana kad najzad uđe delovaće kao genijalan igrač -_-

Posted

Utd zasluzio pobedu, ali opet mucenje u prvom poluvremenu, pa ozbiljan pad posle penala. Neshvatljiva glupost Lestera kod gola Rasforda u stilu tololigaskih ekipa.

Jos ovde skripi, treba sacekati vecu utakmicu da se vidi sta moze ovaj Utd.

Posted

Jos ovde skripi, treba sacekati vecu utakmicu da se vidi sta moze ovaj Utd.

+1

Posted (edited)

Meni tim prosto deluje uigranije nego prosle sezone, bilo na kraju ili na pocetku. Nevermind ko igra. 

Ono sto mi se svidelo danas je sto se jesmo mucili, na kraju uspeli da dobijemo penal i - ovaj promasi. Pa smo opet pobedili. Mislim da nije tacno da samo obigravaju oko kaznenog, tj ja slanje tih dubinskih lopti od kojih realno samo jedna ili dve je dovoljno da prodje ne smatram za "obigravanje". Pogba deluje bolje i konkretnije nego prosle godine, ali ok, faktor Matic. 

Edited by MancMellow
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...