Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Nije mi Siti drag uopste, ali ima pravde da grupa fizikalaca  poput Bornija™ popije gol i u 100 minutu. Bas kao i ranije timovi protiv Utd.

Zašto? Onda je bolje da se na početku prvenstva ekipe rangiraju po kvalitetu, da se ne muče.

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Ayewu se ukazuje pomoć nekih 7-8 minuta. Napravio je bočno uklizavanje i uspeo sebi da polomi nos, čelo ili tako nešto :unsure:

Posted

zakacio ga igrac newcastlea kramponima po glavi dok je padao

Posted (edited)

Zašto? Onda je bolje da se na početku prvenstva ekipe rangiraju po kvalitetu, da se ne muče.

Kraduckali su Bornijevci vreme plus opstrukcije, s pravom se ljutio Gvardiola. Pomocni je pokazao da se igra jos pet minuta, a igra jos nije bila nastavljena plus je bila jos jedna izmena kod koje je igrac izlazio pola sata jer je bio prebiven™.

Tako da je gol u 97. za batadjoriste cementirane u petercu 1 bozja™ kazna, rekao bih.

Edited by Toni Sumaher
Posted

kako god nije bilo potrebe za 2+ minuta nadoknade nadoknade

Posted

Sve je ok, it all evens itself out in the end  -_-  ^_^

Posted

Sektasi nemaju sta da se zale na Deana. Pustio je McNaira da osakati Wilsherea bez kartona, a u zadnjoj Fergiejevoj godini oprostio je crveni Cleverleyu (ali ne i Wilshereu). I danas je mogao onom Bournemouthovom cobanu dati crveni za start na Jesusu.

Ljigavo smece uvijek bio i ostao.

Posted (edited)

kako god nije bilo potrebe za 2+ minuta nadoknade nadoknade

Kako nije bilo potrebe kad je sudija pokazao nadoknadu kad je već bilo 91.30

Od kad je uzeo tablu da pokaže nije se uopšte igralo do 92 i nešto, više od minutipo su samo natezali treneri sa sudijom

Edited by levi
Posted

Sve je ok, it all evens itself out in the end -_- ^_^

Ozbiljno, mislim da bih onog ko je prvi ovo sranje izvalio kamenovao do smrti (svoje ili njegove).

Posted (edited)

1-0 из првог шута, након грешке малолетника коме је поверено да буде Вили Карваљо. Вау, какав шок. :fantom:

Edited by Прслин
Posted

Čime Mark Noble drži u šaci kompletnu sudijsku organizaciju?? Prošlo kolo mu oproste direktan crveni i ništa ga ne odrape naknadno, evo sad skrlja čoveka sa leđa i ne dobije žuti. Wtf.

Posted

Uzgred, Šunka se opako ubuđala i ucrvljala, ozbiljno je mučenje gledati ih a dobra imena imaju na papiru. Jabreko da je to do onog na klupi, nije više splet okolnosti i ne može da bude samo zbog Sage o Lazanji.

Posted

Ozbiljno, mislim da bih onog ko je prvi ovo sranje izvalio kamenovao do smrti (svoje ili njegove).

Ja znam za jednog, ali on se već penzionisao posšto je dokazao istinitost te tvrdnje: jedne godine se desi da ne osvoji titulu, ali zato već sledeće osvoji   ^_^

Posted (edited)

@Редоран

Ма, наравно.

Билића већ неко време чува само то што не таласа и што има тај редак квалитет да буди емпатију. Као тренер је нула, бојим се.

Edited by Прслин
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...