ljakse Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Nije mi Siti drag uopste, ali ima pravde da grupa fizikalaca poput Bornija popije gol i u 100 minutu. Bas kao i ranije timovi protiv Utd. Zašto? Onda je bolje da se na početku prvenstva ekipe rangiraju po kvalitetu, da se ne muče.
Redoran Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Ayewu se ukazuje pomoć nekih 7-8 minuta. Napravio je bočno uklizavanje i uspeo sebi da polomi nos, čelo ili tako nešto
Calavera Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 zakacio ga igrac newcastlea kramponima po glavi dok je padao
Toni Sumaher Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 (edited) Zašto? Onda je bolje da se na početku prvenstva ekipe rangiraju po kvalitetu, da se ne muče. Kraduckali su Bornijevci vreme plus opstrukcije, s pravom se ljutio Gvardiola. Pomocni je pokazao da se igra jos pet minuta, a igra jos nije bila nastavljena plus je bila jos jedna izmena kod koje je igrac izlazio pola sata jer je bio prebiven. Tako da je gol u 97. za batadjoriste cementirane u petercu 1 bozja kazna, rekao bih. Edited August 26, 2017 by Toni Sumaher
renne Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 kako god nije bilo potrebe za 2+ minuta nadoknade nadoknade
MancMellow Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Sve je ok, it all evens itself out in the end -_- ^_^
ArleKino Posted August 26, 2017 Author Posted August 26, 2017 Sektasi nemaju sta da se zale na Deana. Pustio je McNaira da osakati Wilsherea bez kartona, a u zadnjoj Fergiejevoj godini oprostio je crveni Cleverleyu (ali ne i Wilshereu). I danas je mogao onom Bournemouthovom cobanu dati crveni za start na Jesusu. Ljigavo smece uvijek bio i ostao.
levi Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 (edited) kako god nije bilo potrebe za 2+ minuta nadoknade nadoknade Kako nije bilo potrebe kad je sudija pokazao nadoknadu kad je već bilo 91.30 Od kad je uzeo tablu da pokaže nije se uopšte igralo do 92 i nešto, više od minutipo su samo natezali treneri sa sudijom Edited August 26, 2017 by levi
ArleKino Posted August 26, 2017 Author Posted August 26, 2017 Sve je ok, it all evens itself out in the end -_- ^_^ Ozbiljno, mislim da bih onog ko je prvi ovo sranje izvalio kamenovao do smrti (svoje ili njegove).
Прслин Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 (edited) 1-0 из првог шута, након грешке малолетника коме је поверено да буде Вили Карваљо. Вау, какав шок. Edited August 26, 2017 by Прслин
Redoran Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Čime Mark Noble drži u šaci kompletnu sudijsku organizaciju?? Prošlo kolo mu oproste direktan crveni i ništa ga ne odrape naknadno, evo sad skrlja čoveka sa leđa i ne dobije žuti. Wtf.
Redoran Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Uzgred, Šunka se opako ubuđala i ucrvljala, ozbiljno je mučenje gledati ih a dobra imena imaju na papiru. Jabreko da je to do onog na klupi, nije više splet okolnosti i ne može da bude samo zbog Sage o Lazanji.
MancMellow Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Ozbiljno, mislim da bih onog ko je prvi ovo sranje izvalio kamenovao do smrti (svoje ili njegove). Ja znam za jednog, ali on se već penzionisao posšto je dokazao istinitost te tvrdnje: jedne godine se desi da ne osvoji titulu, ali zato već sledeće osvoji ^_^
Прслин Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 (edited) @Редоран Ма, наравно. Билића већ неко време чува само то што не таласа и што има тај редак квалитет да буди емпатију. Као тренер је нула, бојим се. Edited August 26, 2017 by Прслин
Recommended Posts