Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted (edited)

Drago mi je da su i Karvaljo i Kutinjo zavrsili odradjeni. Onaj pedercic iz Ajaksa ipak izboksovao transfer, ali ni ovo nije lose.

Orije navodno blizu Totenhema.

Edited by Malvo
  • Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

A Mustafi blizu odlaska u Serie A. Inter ili Juventus. :mellow:

Posted

Vengerara genijalno prodaje 3 štopera u sezoni u kojoj planira da igra 3-4-3 ili će sad makar na chambersa da računa?

Posted

A Mustafi blizu odlaska u Serie A. Inter ili Juventus. :mellow:

a ox, gde ce

Posted

a ox, gde ce

Mozda kod vas, mozda u Liverpool. Hoce da igra CM-a. Ja bih ga prodao za 35 miliona, neka ide u picku materinu.

@Rux- mozda vam otmemo Evansa. :isuse: Druga opcija je Manolas. Van Dijk je vise zelja navijaca.

Posted

jel istina da je odbio 180k? nesto neverujem da su mu toliko ponudili.

moze kod nas da igra i cm i rwb.

Posted

Прича се да ће Ориђиђи™ да спакује кофере...

Posted

Eto, a posle se navijači žale kako nema transfera. I Kutinjo ako ostane, i to je neki transfer™. Salonke™ se dobro pokazao, Origi je materijal za rusku ligu.

Posted

jel istina da je odbio 180k? nesto neverujem da su mu toliko ponudili.

moze kod nas da igra i cm i rwb.

Ne znam, neki kazu da je toliko trazio, a mi odbili.

Neka ide u picku materinu. Nije Fabregas u prajmu, a Boga mi ni Van Persie. Ima kvalitete koje nema vecina igraca Arsenala (agilnost, dribling, fizikalije, poboljsao je i centarsut), ali je previse nekonstantan da bi bio vrhunski igrac. Prodati ga za 35 milki i kupiti nekog iz PSG-a.

Meni je cudno ovo za Mustafija, pogotovo ako nemamo dogovorenu zamjenu u vidu Van Dijka.

Posted

Nešto je tu puklo, međutim pera može da odigra a čini mi se da profa vidi dosta toga u holdingu.

Ipak VVD bi bio trešnjica

Posted

Prsline, šta je na kraju sa Lazanjom™? Ide, ne ide, srećan, nesrećan?

Posted

Navodno smo trazili 40.000.001 funti za Oxa od Liverpoola. Ako jesmo... :isuse::lol:

Posted

Prsline, šta je na kraju sa Lazanjom™? Ide, ne ide, srećan, nesrećan?

Ко је Лазања™? Је л' Ланзини Не стижем да испратим. :( Ако јесте, њега смо само на топику продавали ;)

Из Вест Хема је био планиран да оде још само Сноди и он је отперјао у Астон Вилу на позајмицу након што је испунио све што се од његовог довођења очекивало, а то је да Хал испадне. Од осталих само Керола стидљиво нуткамо Њуци, али се њему свиђа у Лондону.

Остали сви на броју, хвала на питању. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...