ArleKino Posted August 20, 2017 Author Posted August 20, 2017 Dier, naravno, za ovo nije dobio crveni karton. 81 and counting. SAF se u grobu okreće, ovako ni njega govna nisu gurala.
radnik Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 sad i mene interesuje. Alonso najbolji igrac koji nikad nije debitovao za reprezentaciju ... sta je skrivio Lopategiju i tako ta sranja ... ali uvek to kaze kad prenosi. Tvrd Chelsea, mislio sam da ce lakse pasti.
Malvo Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Totenhem mnogo bolji nego sto sam ocekivao, nastavili su tamo gde su stali prosle sezone. Ako je Bakajoko zamena za Matica, nisu se nesto usrecili.
189- Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Dier, naravno, za ovo nije dobio crveni karton. 81 and counting. SAF se u grobu okreće, ovako ni njega govna nisu gurala. kane proslo kolo, dier sada. sledece nedelje dembele
John Coltrane Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Lanco, pisao sam sa moba, al vidim da ti je radnik u medjuvremenu objasnio. Dobro poluvreme, Chelski dosta solidan obzirom da ne igra Azar (i D.Kosta).
ArleKino Posted August 20, 2017 Author Posted August 20, 2017 Alonso najbolji igrac koji nikad nije debitovao za reprezentaciju ... sta je skrivio Lopategiju i tako ta sranja ... ali uvek to kaze kad prenosi. Da nije rekao da je Alonso imao "malu neugodnost" u vidu toga da je ubio suvozača svojom vožnjom?
189- Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 (edited) evo sada vertonghen, kakva govna Edited August 20, 2017 by 189-
ArleKino Posted August 20, 2017 Author Posted August 20, 2017 Dabogda pisali: "Forca PGMO" k'o Chapecoenseu nakon nesretnog odlaska na seminar negdje u pički materinoj.
copkillah Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Овај Тотенхем је потпуно други тим на Вемблију. Као да је по терену посејан криптонит. rekao sam ja već, mislim da neće biti ni blizu onog tima od prošle godine, pre svega zbog stadiona Mislis da ce Klop drzati u timu nezadovoljnog igraca koji zeli da ide? Vasicu, opusti se, samo komentarisemo gorucu temu. Sent from my SM-T365 using Tapatalk Ne može on sebi da priušti da bude nezadovoljan. Tj može ako je glup i ako mu je okej da propusti SP.
Recommended Posts