189- Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 CAUTIONS FOR UNSPORTING BEHAVIOUR verbally distracts an opponent during play or at a restart
radisa Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Indirekt bi valjda trebao, ali u profi fudbalu, ovo do sad nisam video... Jako jadno... U seoskim ligama jesam... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
MiddleClass Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Sta mu je ovaj rekao? "Moja"... :D A jbg brate ovo ko u skoli kad ima sudija pa ti trazis faul na kosarci. Svi stanu, ti das kos.
Jeremija Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 JBG, pravila ili ne, kada padneš na ovakve fore, zaslužio si...
copkillah Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 (edited) JBG, pravila ili ne, kada padneš na ovakve fore, zaslužio si... CAUTIONS FOR UNSPORTING BEHAVIOUR verbally distracts an opponent during play or at a restart edit: preterao sam sa poređenjem, ali mi se pegla od tog srpskog fazona gde si car ako si nekoga zajebao Edited August 20, 2017 by copkillah
cvrlle Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 da je pratio igru znao bi ko mu natrcava s ledja...
radisa Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Konačno, utakmica sa najlepšeg stadiona u UK... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
goofs Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 edit: preterao sam sa poređenjem, ali mi se pegla od tog srpskog fazona gde si car ako si nekoga zajebao Pa nije car ovaj sto ga je zajebo nego je crnjo mentol sto je pao na tu foru, ovo i drugi ulicarski fazoni se uce jos u petlicjima
SNARC Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Ja se secam lika u Vojvodjanskoj ligi koji je cesto umeo na centrirarnu loptu da ide rukama, uz reci "Cek cek sudija" ako se zajebes i okrenes oko sebe, cao. Jajarski jeste ali je smesno da protivu toga ima pravila..ali se ofsajd i gol linija ne gledaju video tehnologjom.
John Coltrane Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 90 miliona su ti paretine? not today Liverpool reject £113m bid for Philippe Coutinho from Barcelona100+ su paretine, pogotovu za Koutinja.
radisa Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Liverpool reject £113m bid for Philippe Coutinho from Barcelona 100+ su paretine, pogotovu za Koutinja. Jesi pročitao uslove ugovora? 80 u 4-5 rata, ostatak ako osvoji zlatnu loptu, zlatnu kopačku, uzma cl, uzme 2 trofeja u godini... Bonusi da čine trećinu ugovora? Ajde, molim te, budalaština... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
copkillah Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Liverpool reject £113m bid for Philippe Coutinho from Barcelona 100+ su paretine, pogotovu za Koutinja. premotaj par strana unazad da vidiš koliko su stvarno ponudili a na današnjem tržištu to nisu neke pare za Kutinja, pogotovo ne od Barselone koja ima para i koja će svakako neku zvezdu morati da preplati Pa nije car ovaj sto ga je zajebo nego je crnjo mentol sto je pao na tu foru, ovo i drugi ulicarski fazoni se uce jos u petlicjima Ja se secam lika u Vojvodjanskoj ligi koji je cesto umeo na centrirarnu loptu da ide rukama, uz reci "Cek cek sudija" ako se zajebes i okrenes oko sebe, cao. Jajarski jeste ali je smesno da protivu toga ima pravila..ali se ofsajd i gol linija ne gledaju video tehnologjom. Kapiram ja šta hoćete da kažete, ali prosto PL nije mesto gde takvu stvar smeš uopšte da očekuješ. I naravno da treba da postoji pravilo protiv toga, jer tom logikom onda ne bi trebalo kažnjavati ni dajvere.
John Coltrane Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Priznajem da nisam citao do detalja, ali retko koji transfer nije na rate i retko gde ne ulaze bonusi u onu veliku cifru. A za koje pare bi ga Liverpul pustio?
Recommended Posts