Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Firmino pokušava, pokušava i pokušava... deluje kao tehnički doteranija verzija Uroša Đurđevića.

U kom svetu njih dvojica mogu u istu rečenicu?

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

@radisa i weenie  ja racunam da je Cou prodat :cry:  Lallana povredjen na duze, i 2 vezna da kupe nece da se baci. A Robertson fino prvo i losije drugo poluvreme. Ko svrsava? Slusao si engleski prenos?

Posted

Pogledao izvješće iz Brnlija™. Dakle, domaćini 20 (dvadeset) šuteva ali ništa od svega toga u okvir gola, Foster nije imao jednu jedinu odbranu. Na drugoj strani, WBA jedan šut u okvir gola i et voila, 3 poena.

Pobednički penal za Soton je presmešan. Arnautović je zreo za neku ozbiljnu mentalnu rehabilitaciju, osim ako mu onaj štoper par minuta ranije nije gurnuo prstenac ili nešto slično.

Posted

@radisa i weenie  ja racunam da je Cou prodat :cry:  Lallana povredjen na duze, i 2 vezna da kupe nece da se baci. A Robertson fino prvo i losije drugo poluvreme. Ko svrsava? Slusao si engleski prenos?

Da, evo ga sad intervjuišu na lfc.tv, svi oduševljeni ofanzivnim učinkom... što je valjda zbog kontrasta u odnosu na prošlogodišnjeg Milnera, prave se da Moreno ne radi to isto iz utakmice u utakmicu.

Fino je odigrao dečko, ali pozadi nije imao mnogo prilike da se dokaže. Videćemo šta će biti od njega.

Posted

Pa ima na klupi i Kutinja i Ljiljanu, o Grujiću da i ne govorimo :fantom:

Milneru danas baš nije bio dan ali svakako je bolja opcija od Cana, koji bi realno trebalo da se rotira samo sa Hendersonom i Wijnaldumom, nikako sa tim isturenim CM.

Nervira me ovoliko svršavanje po Robertsonu, lepo je što dečko igra napadački, što može da potrči, što ima levu nogu - ali sve je to imao i Moreno, pa je presedeo sezonu iza Milnera.

Sticajem okolnosti sam pogledao uzivo (na stadionima) par pripremnih utakmica Liverpoola (hertha, audi cup)...Mnogo toga se ne vidi u uzivo prenosu: Can ima snage za 180 minuta i svuda je po terenu. Barem 60% presecenih lopti je od njega, nebitno na kom delu terena. Trudi se, krade lopte, asistira, juri protivnicku odbranu. Radi sve sto Henderson ne radi. Zbog toga mu je kreativnost u napadu limitirana jer je to ostavljeno za Hendersona. Kapitenova primarna uloga je da uglavnom prosledjuje one smaracke kratke pasove i da pokriva odbranu i da vice okolo sta ko treba da radi i da mraci ako neko izgubi loptu. Meni najveca nepoznanica je Wijnaldum: decko bi trebalo da je kreativniji od Can-a, i trebalo bi da ima tu ulogu ali mislim da ni on ni Klop ne znaju njegovo mesto na terenu. Ja sam siguran da kad im Klop crta pozicije pre utakmice ostavi njega posebno pa na kraju kad vidi gde je suplje tu ga stavi. Decko je nit sredina, nit napad, nit odbrana a nije ni svuda po malo, nego nigde stalno. Uglavnom se zaglavi u gomili igraca, pa nekim suludim potezom pokusva da se izvuce i gubi gomilu lopti a ujedno ne pravi nikakve sanse. Moreno je odgirao gomilu pripremnih i najveci pomak je sto nije dobio ni jedan crveni karton :) Uzivo deluje popravljeno, da tako kazem: ubacivanja iz drugog plana koja se ne vide preko tv-a, preklapanje sa odbranom, pokrivanje mesta, dupli pasovi blizu 16. Njegov najveci problem je sto je pravio gluposti i dobijao puno kartona i stvarao prilike ekipama da imaju slobodnjake blizu 16. Kutinjo. Kutinjo je ponasao kao maneken i tacno se prema njegovim irama videlo da se ne vidi vise u Liverpoolu. Decko je talentovan i vise je pozirao za kamere nego sto je stvarno igrao te samo nervirao svoje saigrace (piplovanje lopte, atraktivno besmisleni potezi ispred novinarskih ekipa, jos besmisleniji driblinzi kad im vreme nije...).

Ali da, fali im neko ko ce da potera onu gomilu brzonogo-sutirackih igraca. Trenutno nema nikog u ekipi ko ce da povuce loptu unapred a ne da je davi kao Hendo i da igra kratke pasove do igraca na 2 metra od njega u situaciji kad su otvorena krila i trce napred, Firminho ceka loptu ispred 16 a MoSalah i Mane samo cekaju da potrce. U odsustvu Lalane je sad to Milner.

Posted

Lep post zluradi,

U Stokeu davi zmija žabu al se žaba kao i uvek grčevito bori.

Sazreo Xhaka ove sezone iako I dalje pravi stupidne faule dok je Ox ušao u sezonu kao da je mu je sezona života. Samo da potraje..

Ozil za ovih 30 min skoro da ne postoji(ništa novo)

Posted

Arsenal kod Stokea djeluje dopadljivo prema naprijed, bez završnice (odličan Butland), a na drugoj strani Jese pravi probleme od prve minute (odlična odbrana Čecha). Marriner nas™ oštetio za penal nakon starta na Bellerinu. Shaqiri izašao zbog ozljede.

Posted

Ko kaže da ne treba Salaha gađati u vugla? :)

Klopara bi komotno mogao da umesto Robertsona stavi bilo kog beka iz kokolige, ili da izvuče random gledaoca sa tribina i stavi ga na tu poziciju.

Robertson je bio igrač utakmice

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Posted

Ali sta je Heseu trebalo da iz Pariza dodje u ovu vukojebinu?

Posted

Đe je lakazetera sad kad je kišna noć u stouku? :fantom:

Posted (edited)

Ali sta je Heseu trebalo da iz Pariza dodje u ovu vukojebinu?

Daj, pa verovatno su ga oterali, vidiš da i Draxlera teraju. Mora se balansirati zbog FFP-a, ko zna, možda i nama upadne Aurier, ili možda čak i Veratti.  :whistle:

Edited by Jeremija
Posted

Pa šta ovaj Marriner radi, sve mu živo i mrtvo jebem... :o 

Posted

Pretpostavljam da tamo nije igrao.

Ali je svakako mogao naci bolji klub za pozajmicu. Real, PSG pa Stoke.

Mada je Stoke ko kad igras menadzer, samo skladiste velike svetske talente koji su puno obecavali a malo dali.

Posted

Belerin na levoj strani je igrac manje. Valjda uđe žiru

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...